Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

«Όταν είσαι ερωτευμένος…»

Ο έρωτας είναι μια υπέροχη εμπειρία, η οποία βιώνεται διαφορετικά από τον καθένα μας.


Κάποιοι από εμάς ερωτεύονται εύκολα και χωρίς επιφυλάξεις. Κάποιοι άλλοι εμπιστεύονται δύσκολα και θέλουν τον χρόνο τους για να ερωτευτούν. Μερικές φορές δεν είναι δύσκολο να ερωτευθούμε, αλλά είναι δύσκολο να παραδεχτούμε, ότι είμαστε ερωτευμένοι.best-compatibility-match
Όταν ρωτάμε κάποιον πως ξέρει, ότι είναι ερωτευμένος, η συνηθισμένη απάντηση είναι: “Απλά το ξέρω.”
Απλά και μόνο επειδή αγαπάτε τον πρώην σας, δεν σημαίνει, ότι αυτή η σχέση σας θα καθορίσει την ζωή σας στο εξής. Ακόμα και αν αισθάνεστε, ότι η σχέση αυτή ήταν η μεγαλύτερη της ζωής σας, πρέπει να είστε ανοιχτοί σε καινούργιες πιθανότητες. Εξιδανικεύοντας τις παλιές σχέσεις, διώχνετε μακριά την καινούργια αγάπη.
Πολλές φορές βλέπω φίλους να αρνούνται να δίνουν νέες ευκαιρίες σε ανθρώπους, επειδή είναι πολύ προσκολλημένοι σε έναν άκαμπτο ορισμό της αγάπης. Έναν ορισμό στον οποίο ο καινούργιος αυτός άνθρωπος δεν ταιριάζει. Αν το καινούργιο ειδύλλιο τους δεν ακολουθήσει την πορεία του παλιού, θα το σαμποτάρουν.
Μια διαφορετική αγάπη δεν είναι απαραίτητα μια κακή αγάπη.

Στο ουσία, αυτό το διαφορετικό είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε τις περισσότερες φορές. Αν συνεχίζετε να βγαίνετε με τους ίδιους ανθρώπους, δεν θα αλλάξει ο ορισμός σας για την αγάπη και θα έχετε συνέχεια τα ίδια αποτελέσματα.
Ίσως είναι η στιγμή να δημιουργήσετε ένα καινούργιο ορισμό της αγάπης. Ίσως είναι η ώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και να αφήσετε πίσω σας τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Η πρώην σχέση σας μπορεί να ήταν απολαυστική, αλλά δεν ήταν σωστή στο τέλος.
love2Υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι να ορίσουμε την αγάπη, αλλά υπάρχει ένα στοιχείο που παραμένει αμετάβλητο: Ο άνθρωπος σου δεν είναι απλά ο άνθρωπος σου. Ο άνθρωπος σου είναι το σπίτι σου.
Αν η παρουσία του συντρόφου σου μειώνει το άγχος και σε κάνει να λιγότερο ανήσυχο, τότε είσαι ερωτευμένος.
Ο ενθουσιασμός είναι απαραίτητο κομμάτι στην αγάπη. Αλλά η αληθινή αγάπη δεν είναι πάντα συναρπαστική. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, αλλά θα πρέπει να εξεταστούν χωριστά.
Η αγάπη έρχεται σε διάφορες αποχρώσεις. Όσο βγαίνουμε με διαφορετικούς ανθρώπους, αλλάζουμε και εμείς. Αυτό σημαίνει, ότι αλλάζει και ο τρόπος που αγαπάμε. Προσαρμόζεται με βάση την αντίληψη της καινούργιας πραγματικότητας.
Κάποιες φορές ο ορισμός της αγάπης γίνεται σκοτεινή και επώδυνη.
Σ’ αυτό το σημείο είναι σημαντικό να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσουμε τον ορισμό που έχουμε για την αγάπη. Σκεφτείτε τι θέλει ο αγαπημένος σας και προσφέρετε του το.
Η ζωή μπορεί να γίνει απίστευτα δύσκολη. Μικρές ή μεγάλες καταστροφές συμβαίνουν συνέχεια. Όταν τα πράγματα γίνονται τόσο δύσκολα, το να έχεις έναν άνθρωπο να στηριχτείς πάνω του μπορεί πραγματικά να σας σώσει την ζωή.
love1Ένας από τους λόγους ερωτευόμαστε είναι για να έχουμε έναν σύντροφο να πορευτούμε μαζί. Γιατί, νομίζετε ότι θέλουν όλοι τόσο πολύ να βρουν έναν σύντροφο; Ο γάμος σημαίνει, ότι θα υπάρχει ένα εγγυημένο σύστημα υποστήριξης για το υπόλοιπο της ζωής σου και η καρδιά καλλιεργείται, όταν γίνεται υπεύθυνη και για την ευτυχία του συντρόφου σου.
Θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους στην ζωή σας. Πολλοί από αυτούς θα θέλουν να γίνουν σύντροφοί σας. Κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και μην επαναλαμβάνεται τα λάθη του παρελθόντος. Φτιάξτε ένα καινούργιο μοτίβο, το οποίο δεν περιέχει τα λάθη και τις αποτυχημένες σχέσεις του παρελθόντος.
Αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, τότε να την κάνετε. Αφήστε πίσω σας τα αρνητικά και βρείτε κάποιον, που να αισθάνεστε, ότι επιστρέφετε σπίτι σας. Αυτό είναι η πραγματική αγάπη.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα