Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Είναι οι έξυπνες γυναίκες καλύτερες στο σεξ;

Είναι οι έξυπνες  γυναίκες καλύτερες στο σεξ;

Είναι γνωστό πως το καλό, ποιοτικό σεξ , ξεκινά από το μυαλό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες που είναι όπως λέγεται συχνά, πιο «εγκεφαλικοί» τύποι και πιο περίπλοκες ως προς τη σεξουαλική τους λειτουργία. Ως εκ τούτου, θα μπορούσαμε θα μπορούσαμε εύλογα να υποθέσουμε, πως «καλύτερο» μυαλό σημαίνει και...καλύτερο σεξ!

Η ευφυΐα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» που μπορούν να κάνουν μία γυναίκα πιο γοητευτική, πιο ελκυστική, πιο ακαταμάχητη. Πόσες φορές άλλωστε, δεν έχετε ακούσει και μεταξύ ανδρών κουβέντες όπως : «Ωραία κοπέλα, αλλά...στόκος!» και άλλα τέτοια διακοσμητικά που κάθε άλλο παρά κολακευτικά θα τα χαρακτήριζε κανείς. Βλέπετε λοιπόν, πως όσο οπτικοί τύποι και να είναι οι άνδρες, λαμβάνοντας υπόψιν παράλληλα, πως για να τους αρέσει μία γυναίκα δεν χρειάζεται πάντα εκείνη να «πιάνει πουλιά στον αέρα», όσο να είναι τους ελκύει περισσότερο, όπως έχουν δείξει και έρευνες, μία γυναίκα που μπορούν να πουν και κάτι παραπάνω μαζί της, εκτός από νύχια, ρούχα, άντε και τα κουτσομπολιά της παρέας. Αυτό βέβαια, είναι λογικό να συμβαίνει και είναι ένα κριτήριο που το έχουν και οι γυναίκες για τους άνδρες, αντίστοιχα.

Το ζητούμενο όμως, είναι εάν η εξυπνάδα γενικότερα μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, ενισχύοντας για παράδειγμα τη σεξουαλικότητα της γυναίκας. Θα μπορούσε λοιπόν, να αναρωτηθεί κανείς, εάν οι έξυπνες γυναίκες είναι και καλύτερες στο σεξ. Γιατί καλώς ή κακώς, μπορεί να είναι ωραία η συναναστροφή με μια έξυπνη γυναίκα, γιατί μπορείς να κάνεις μια συζήτηση της προκοπής, αλλά μετά τι; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό προσπάθησαν να δώσουν ερευνητές του King’s College London, μέσα από μία σχετική μελέτη που διεξήγαγαν το 2009, στην οποία συμμετείχαν 2000 δίδυμες γυναίκες. Τα αποτελέσματα λοιπόν, ήταν εντυπωσιακά, αφού έδειξαν πως οι έξυπνες γυναίκες, είχαν καλύτερη και πιο «πιπεράτη» σεξουαλική ζωή σε σχέση με τις υπόλοιπες. Και το καλύτερο; Είχαν δύο φορές τουλάχιστον περισσότερους οργασμούς σε σχέση με τις δίδυμες αδελφές τους!


Πώς ακριβώς όμως, μπορεί να σχετίζεται η νοημοσύνη μας με την ικανοποίηση από τη σεξουαλική μας ζωή; Η αλήθεια είναι, πως δεν χρειάζεται να έχει μια γυναίκα τη νοημοσύνη του Ainstain προκειμένου να είναι και καλύτερη στο σεξ. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι κυρίως η συναισθηματική νοημοσύνη, δηλαδή η ικανότητά μας να αναγνωρίζουμε και να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, καθώς και το να καταλαβαίνουμε και να αλληλεπιδρούμε και με τα συναισθήματα των άλλων. Η υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη λοιπόν, μπορεί να κάνει μια γυναίκα, όχι μόνο καλύτερη ερωμένη, αλλά και καλύτερη σύντροφο, καλύτερη φίλη, κ.α.

Μια γυναίκα λοιπόν που νιώθει άνετα με το σώμα της, ξέρει τι θέλει και πώς να το ζητήσει, που δεν φοβάται να εκφράσει όσα αισθάνεται και μπορεί ταυτόχρονα, να κατανοήσει και τις ανάγκες του ανθρώπου που έχει δίπλα της, θα έχει και μια καλύτερη σεξουαλική ζωή. Ας μην ξεχνάμε, πως όταν μια γυναίκα απολαμβάνει τις σεξουαλικές τις επαφές, έχει και περισσότερη αυτοπεποίθηση, καλύτερη εικόνα του σώματος, θετικότερη στάση απέναντι στη ζωή και όχι μόνο.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε λοιπόν, είναι πως για να νιώθετε και εσείς πιο ελκυστικές και πιο άνετες με τη σεξουαλική σας εικόνα και έκφραση γενικότερα, δεν χρειάζεται να έχετε το τέλειο σώμα, το πιο όμορφο πρόσωπο ή ακόμα και τον πιο γοητευτικό σύντροφο. Όλα ξεκινούν στο μυαλό μας και μετά στέλνουμε μηνύματα και στο σώμα μας. Και αυτό δεν προϋποθέτει την ύπαρξη κάποιου ερωτικού συντρόφου απαραίτητα. Αρκεί να νιώσει η ίδια η γυναίκα άνετα με αυτό που είναι, να αγαπήσει τον εαυτό της, να αγκαλιάσει τη σεξουαλικότητά της και να μπορέσει να αφεθεί στο ερωτικό ταξίδι, χωρίς δεύτερες σκέψεις, άγχος, φόβους και ντροπές.

 
simplylife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα