Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τί σημαίνει για την ανθρωπότητα η νέα χρονιά;ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ!



ΤΟ 2016 ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 9. ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΕΝΝΙΑΕΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥ.ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ! 

Τί σημαίνει για την ανθρωπότητα η νέα χρονιά;

Το 9 ειναι ο τελευταίος αριθμός του εννεαετούς κύκλου στην αριθμολογία. 

Είναι ένας πολύ ισχυρός αριθμός που εμπερικλείει την ενέργεια όλων των προηγούμενων αριθμών.

Συμβολίζει την ολοκλήρωση ενός κύκλου που θα οδηγήσει την επόμενη χρονιά το 2017, στο 1,δηλαδή την νέα αρχή! .

Αφού γίνει αποτίμηση του τί δημιουργήσαμε ως σύνολο τα προηγούμενα 8 χρόνια ,καλούμαστε να δΙδαχτούμε από αυτά,να αναθεωρήσουμε,να πετάξουμε ότι είναι σαθρό και άχρηστο.

Μετασχηματισμός του παλιού και αναγέννηση ζητούνται από την ανθρωπότητα αυτή την χρονιά.

Πόσο τυχαία μπορεί να είναι η παρουσία αυτού του αριθμού τώρα που όλοι οι ισχυροί στον κόσμο δείχνουν να μετράνε το μπόί τους;

Ας θεραπεύσουμε το ασθενές και ας αφήσουμε χώρο στην δημιουργία του υγιούς νέου.

Η πρόκληση του 9 είναι η αγάπη δίχως όρους.


Ανοχή,συμπόνοια,διαλλακτικότητα είναι απαραίτητα αν θέλουμε να ενισχύσουμε την υψηλή δόνηση του αριθμού και να γευτούμε τα δώρα του..

Αντίθετα η χαμηλή του δόνηση,δημιουργεί κτητικότητα ,ιδιοτέλεια,απληστία και σκληρότητα πράγμα που δεν μπορεί να βγει σε καλό αφού μπορεί να φέρει κι άλλο πόλεμο και χωριστικότητα...

Όσα κράτη,κυβερνήσεις συνεχίσουν να δημιουργούν προβλήματα χωρίς μάλιστα να έχουν το δίκιο με το μέρος τους,θα γευτούν συντριβές μικρές ή μεγάλες,σαν αποτέλεσμα της χαμηλής δόνησης του αριθμού.

Και στα οικονομικά το ίδιο ισχύει.

Θα υπάρξει ανταμοιβή όταν οι σχέσεις θα διέπονται από δικαιοσύνη,αλλά και το αντίθετο.

Μάθημα μεγάλο λοιπόν, κάτω από την δόνηση αυτού του αριθμού που μας μαθαίνει πώς να συγχωρούμε και πως να αποστασιοποιούμαστε απέναντι στα πράγματα κοιτώντας ψύχραιμα και όχι με κίνητρο μόνον το προσωπικό όφελος.

Θέλει να μας μάθει να ανοιγόμαστε σε όλους με εμπιστοσύνη.Χρειάζεται όλοι μαζί να κατανοήσουμε και να σεβαστούμε τους συμπαντικούς νόμους που διέπουν την ζωή,την ύπαρξη.

Χρειάζεται να φροντίσουμε ο ένας τον άλλο με κατανόηση και αγάπη.

Ο εγωϊσμός δεν έχει καμμία θέση εδ

ώ.Ο αριθμός αυτός έχει την δύναμη να συγχωνεύσει το πνεύμα με την ύλη!Το 9 έχει αυτή την γνώση της ενότητας και της σοφίας και θα ωθήσει την ανθρωπότητα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αν του το επιτρέψουμε και συμπλεύσουμε με την δόνησή του,μπορούμε να βγούμε αληθινά κερδισμένοι και να μπούμε αργότερα στο 2017 με την δύναμη μιας μεγάλης αλλαγής και νέας αρχής στον πλανήτη πολύ πιο ειρηνικής,ουσιαστικής και ελπιδοφόρας!

Έτσι,ανεξάρτητα από το ποιός είναι ο προσωπικός σας αριθμός έτους,έχετε κατά νου ότι αυτές οι ποιότητες χρειάζεται να αναπτυχθούν από όλους μας. Εμείς είμαστε η ελπίδα μας!


 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα