Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Επί τέλους, κάποιοι έδειραν τις FEMEN!



Οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen αποφάσισαν να κάνουν έφοδο σε μουσουλμανικό συνέδριο – Μέγα λάθος ή… big mistake, όπως λένε και στο χωριό μου, στην Μακρινίτσα!


Ανέβηκαν στη σκηνή, κατά τη διάρκεια ομιλίας μουσουλμανικού συνεδρίου, στην περιοχή Pointoise, κοντά στο Παρίσι.

Οι Femen, με γραμμένο στο σώμα τους το σύνθημα  “Κανείς δεν μπορεί να με αναγκάσει να υπακούσω”, διαμαρτυρήθηκαν -δήθεν- για τα δικαιώματα των γυναικών στις μουσουλμανικές χώρες. 

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του κτιρίου έσπευσαν να τις απομακρύνουν από τη σκηνή, αλλά και άτομα από το κοινό όρμηξαν και άρχισαν να τις χτυπούν βίαια.




Η δήθεν φεμινιστική οργάνωση μόνο τα “δικαιώματα” των γυναικών δεν υποστηρίζει. Εκτός αν είναι βασικό δικαίωμα μιας γυναίκας να είναι τσούλα και όχι το δικαίωμα στη μητρότητα και στη δημιουργία οικογένειας, που στον δυτικό κόσμο κοντεύει να εξαλειφθεί.

Η συγκεκριμένη οργάνωση που αποσκοπεί να αποτελειώσει τα ήθη των γυναικών του δυτικού κόσμου και την θρησκευτική πίστη χρηματοδοτείται από ποιόν άλλον; τον γνωστό και μη εξαιρετέο σιωνιστή και κερδοσκόπο, Τζόρτζ Σόρος. Α… τις περνάει και από audition!

Να αγιάσει το χέρι τους, λοιπόν, και να το ξανασκεφτούν την επόμενη φορά που θα πάνε να την πουν στους μουσουλμάνους. Φταίνε, μήπως οι μουσουλμάνοι, που η δύση υποτάχθηκε εύκολα και χωρίς αντίσταση στις προσταγές των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών; Δεν νομίζω…

allnewz

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα