Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πρώην αξιωματούχοι της NASA αποκαλύπτουν το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ;







Πρώην αξιωματούχοι της NASA αποκαλύψει το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ;


Δύο πρόσφατα "απολυμένοι υπάλληλοι" της NASA  αποκάλυψαν το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που είχε κρατηθεί «ασφαλές» για σαράντα χρόνια, λέγοντας ότι υπάρχουν ίχνη κατασκευών στη Σελήνη. 

Το γήινο φεγγάρι υπήρξε πάντοτε ένα θέμα γύρω από το οποίο υπήρχαν και υπάρχουν πολλές θεωρίες και εικασίες για το τι μπορεί να συμβαίνει εκεί στην πραγματικότητα. 

Πάντα αναρωτιόμασταν γιατί δεν έχουμε πάει στο φεγγάρι πρόσφατα, όλοι έχουμε δει τις μυστηριώδεις εικόνες της σελήνης που εμφανίζονται να παρουσιάζουν περίεργες κατασκευές στην επιφάνεια της Σελήνης όμως κανείς δεν έχει προσεγγίσει και διερευνήσει τις πιθανότητες διεξοδικά. 

Όπως αποκάλυψε η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, ο Ken Johnston, πρώην διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών του  Lunar Receiving Laboratory της NASA κατά τη διάρκεια του επανδρωμένου  σεληνιακού προγράμματος Apollo και o Richard Hoagland, πρώην σύμβουλος της NASA, αποκάλυψαν το μυστικό σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο National Press Club στην Ουάσινγκτον. 

Και οι δύο από αυτούς συμμετείχαν στις αποστολές Apollo, Ο Hoagland ιδίως, ο οποίος προήδρευσε της μετάδοσης στην τηλεόραση της προσγείωσης του Apollo στο φεγγάρι . 

Οι σκεπτικιστές έχουν ήδη επιτεθεί τόσο στον Johnston όσο και στον Hoagland υπονοώντας ότι έχουν λίγα έως κανένα αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους. 

Αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να έχουν δίκιο; 

Μήπως υπάρχει κάτι που συμβαίνει στο φεγγάρι; 

Ο Johnston επιβεβαίωσε ότι, στη δεκαετία του '70, Αμερικανοί αστροναύτες είδαν και κατέγραψαν «απομεινάρια αρχαίων ανθρώπινων κατασκευών" στο φεγγάρι και φωτογράφησαν μερικά από τα τεχνολογικά στοιχεία που βρέθηκαν στην επιφάνεια. 

Όταν οι αστροναύτες έφεραν πίσω τις φωτογραφίες στη Γη, τις παρέδωσαν στον Johnston, υπεύθυνο για τη διατήρηση-συντήρηση των εικόνων.

 Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι υπάλληλοι παράγγειλαν στον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες, εκείνος,κρυφά, τις κράτησε . 

Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, ο Johnston αποφάσισε να δημοσιεύσει αυτές τις εικόνες. 

Κατηγόρησε τη NASA ότι επεξεργάστκε τις αρχικές φωτογραφίες της Σελήνης και τις αντικατέστησε με ψεύτικες όπου οι κατασκευές στο φεγγάρι είχαν σβηστεί.





Οι επίσημες φωτογραφίες υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία και, ιδίως εκείνες από την προσελήνωση, οι οποίες τελικά τροποποιήθηκαν.

 Σύμφωνα με τον Hoagland, οι αστροναύτες της αποστολής Apollo  έφεραν πίσω φυσικές αποδείξεις εξωγήινης τεχνολογίας,  που ήδη έχουν ενσωματωθεί και χρησιμοποιούνται από χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και η Ιαπωνία. 

Οι αστροναύτες  των Ηνωμένων Πολιτειών έφεραν πίσω από το φεγγάρι, σαφή αποδεικτικά στοιχεία για τις κατασκευές καθώς και αντικείμενα. 

Ο Johnston πιστεύει ότι ένας νέος γύρος αγώνα έχει ξεκινήσει, και, σε αντίθεση με την πολιτική ανταγωνισμού με τη Ρωσία πριν από 50 χρόνια, το αποτέλεσμα αυτό θα αποφασίσει για την τύχη του καθενός και κάθε ανθρώπου στην Γη.

Ο Hoagland δήλωσε σαφώς ότι, εκτός από την αλήθεια που κρύβεται στη Σελήνη, υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία που υποδεικνύουν την ύπαρξη της ζωής και ίχνη ζωής στον κόκκινο πλανήτη. 

Προσθέτοντας στο μυστήριο, τα πακέτα 698,699 και 700 που κρατήθηκαν, και στα οποία υπάρχουν τα αρχεία προσελήνωσης , εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.








Αν τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν δίκιο για τις θεωρίες τους και λένε την αλήθεια είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. 

Αλλά πρέπει να γίνει αποδεκτό το γεγονός ότι οι αποστολές στη Σελήνη, από την αρχή, περιβάλλονταν από πολλά αινίγματα.

 Το γιατί δεν έχουμε βρεθεί ποτέ ξανά στο φεγγάρι πρόσφατα είναι μια άλλη αναζήτηση που κανείς δεν φαίνεται να συζητάει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα