Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Έσσεται Ήμαρ!!! η 5η Διάσταση είναι εδώ




Στο κείμενο το τέλος της 5ης Διάστασης αναφέραμε ότι το ταξίδι μας εδώ στην γη ήταν για να περάσουμε από την 4ηΔιάσταση- επαναγέννηση, στην 5η Διάσταση = Ανάσταση.

Το τοπίο λοιπόν έχει αρχίσει να αλλάζει, πια στον πλανήτη μας και οι Ανώτεροι Εαυτοί, που μέχρι πριν από χρόνια στέκονταν σε απόσταση από εμάς, τώρα έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν στην γη.
Σχίζουν το παραπέτασμα του Ναού και περνούν να ζήσουν στον πλανήτη γη. Το παραπέτασμα του Ναού δεν είναι άλλο από το 7ο σώμα μας στο οποίο υπάρχει η κεντρική Πνευματική μας μονάδα.
Οι Ανώτεροι Εαυτοί του κάθε ένα από εμάς έχουν το σχήμα μίας ανάποδης πυραμίδας, η οποία έχει αρχίσει και κατεβαίνει στη γη. Η ανάποδη αυτή πυραμίδα, έρχεται για να κουμπώσει στο σώμα μας. Όμως αν το σώμα μας είναι με κυκλικό σχήμα τότε το σχίσιμο αυτό θα φέρει αναταραχή στο σώμα και στον άνθρωπο γενικά. Φανταστείτε ένα μπαλόνι καλά φουσκωμένο, να τείνει να το ακουμπήσει η αιχμή μίας πυραμίδας, αυτό που θα συμβεί θα είναι το μπαλόνι να σκάσει και είτε να κοπεί σε κομματάκια, είτε να γίνει δύο κομμάτια. Για να μπορέσει να γίνει αρμονικά αυτή η ένωση, το σώμα μας εδώ οφείλει να έχει δημιουργήσει την προετοιμασία του και να είναι ήδη μία πυραμίδα. Έτσι η μία πυραμίδα θα ενωθεί με την άλλη.  Μέσα από αυτή την βιωματική ένωση- γάμο η 5η Διάσταση είναι εδώ, κάτω στον πλανήτη γη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η ψυχή, ο Ανώτερος Εαυτός και η τωρινή μας ύπαρξη ανοίγουν προς την ολοκλήρωση του Θεϊκού Σχεδίου.  

Η Αποστολή στον πλανήτη γη ως προς το ενσαρκώνομαι έχει πετύχει. Από κει και μετά Ανώτερος Εαυτός και Ψυχή, αναλαμβάνουν την μεταστροφή της βιολογικής μοριακής αλλαγής με βάση την ψυχική κυτταρική δομή. Η Ψυχή αναβαθμίζεται μέσα από αυτή την ένωση- γάμο και τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα σημάδια της Θέωσης στο σώμα. Ο Θεός από εκεί και μετά αναλαμβάνει την απόλυτη ολοκλήρωση του έργου του μέχρι πριν δόκιμου Χριστιανού. Ο Θεός λοιπόν αναβαθμίζει απόλυτα τον Νου και ρέει μέσα μας το Άγιο Πνεύμα. Τότε ύστερα από όλη την διαδρομή η ΙΧΩΡ ενεργοποιείται απόλυτα. Η ενεργοποίηση της ΙΧΩΡ γίνεται σταδιακά και μεθοδικά, για να μπορέσει να γίνει και η μετατροπή του μέχρι πριν βιολογικού σώματος, σε σώμα που είναι το Άγιο Ιερό Δισκοπότηρο.
Όλα αυτά θα συμβούν σε όλους όσους έχουν κάνει την προετοιμασία και έχουν ενεργοποιήσει τον Λευκό Μανδύα. Η ενεργοποίηση του Λευκού Μανδύα ( αποκάλυψη του Ιωάννη) γίνεται ύστερα από την σφραγίδα του Θεού στο μέτωπό μας. Μία σφραγίδα που πιστοποιεί ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ο Ζωντανός Λόγος, δηλαδή ότι είναι προς τον δρόμο της Πνευματικής Ανέλιξης μέσα από τον Λόγο. Αυτό είναι και ήταν το «κάλεσμα» το οποίο έχει δημιουργηθεί σε κάθε άνθρωπο. Το «κάλεσμα» αυτό ακούει στο όνομα «εσωτερική αναζήτηση για ισορροπία και αρμονία». Έτσι μέσα από αυτό το «κάλεσμα» ο άνθρωπος αποκτά την φιλοσοφική ζέση για έρευνα και αναζήτηση. Ξέρει πια ο άνθρωπος ότι όλα εδώ στη γη είναι εφήμερα και ότι στόχος μας είναι να φέρουμε τον παράδεισο στην γη. 

Αυτό που οφείλουμε να γνωρίζουμε είτε είμαστε στον δρόμο προς αναζήτηση, είτε όχι, είναι πως, οι Ανώτεροι εαυτοί έρχονται, είναι όλοι πάνω από την στρατόσφαιρα της γης. Είναι όλοι αυτοί που τους επικαλούμαι ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ – ΟΛΟΝ ΦΩΣ. Όλοι αυτοί είναι παραταγμένοι γύρω από τον πλανήτη μας με τους Αρχαγγέλλους, τους Άγιους, τους Ανώτερους Δασκάλους και τον Μέγα Μύστη τον Ιησού.
Ο Ιησούς μαζί με τους Αρχαγγέλους, αναζητούν τους έτοιμους καθόλα δόκιμους Χριστιανούς και τότε αρχίζει η κάθοδος του Ανώτερου Εαυτού, προς το να κατοικήσει στο σώμα.
Όλοι οι Ανώτεροι Εαυτοί περιμένουν εκεί πάνω, να τους δοθεί το σήμα από τον ίδιο τον Κύριο.
Η απόσταση των Ανώτερων εαυτών είναι πολύ μικρή και είναι πολύ κοντά μας. Γι αυτό και υπάρχει τόση επικοινωνία με αυτούς, από διάφορους. Γιατί οι Ανώτεροι εαυτοί έχουν αρχίσει την κάθοδό τους εδώ και πολλά χρόνια, όπως ανέφερα στο κείμενο η όγδοη αρχή από το 1950 και μετά. Έτσι οι άνθρωποι που τους αποκαλούμε συχνά «αλαφροΐσκιωτους» μπορούσαν και μπορούν να επικοινωνούν με αυτούς τους Ανώτερους Εαυτούς, οι οποίοι συστήνονται ΟΛΟΤΗΤΑ. Γιατί για Εκείνους δεν υπάρχει η χωριστότητα αλλά η ενότητα και η αρμονία. Κάθε τι που δεν το ορίζει όριο και κανόνας θεωρεί πως ανήκει στην Συμπαντική Ολοκληρωτική Δημιουργία. Έτσι ακριβώς και οι Ανώτεροι Εαυτοί.  

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν οι Ανώτεροι εαυτοί κατεβαίνουν σιγά- σιγά επίπεδο, έτσι ώστε να διαπεράσουν τις διαστάσεις και να φτάσουν να δημιουργήσουν την γέφυρα ενότητας. Η γέφυρα αυτή από πάνω προς τα κάτω είναι ήδη δομημένη. Αυτό που οφείλαμε να κάνουμε κι εμείς εδώ ήταν να κάνουμε κι εμείς τις δικές μας προσπάθειες εσωτερικής ανασκαφής για να μπορέσουμε κι εμείς να «σκάβουμε» το τούνελ που θα μας έφτανε στην απόλυτη συνεύρεση. Εκείνοι από πάνω προς τα κάτω και εμείς από κάτω προς τα πάνω. Έτσι το Πάτερ Ημών θα έφτανε στην απόλυτη βιωματική διάστασή του, αφού αυτό είναι ο τρόπος διάνοιξης της καρδιάς με την Ουράνια πατρίδα μας.
Έτσι αυτές οι Φωτεινές Οντότητες = Ανώτεροι Εαυτοί, έχουν διανύσει όλη τη δική τους διαδρομή και έχουν φτάσει στο σημείο μηδέν. Ένα σημείο που κι εμείς οφείλαμε να έχουμε φτάσει για να γίνει εκεί ο γάμος- ένωσή μας.
Τώρα λοιπόν φτάνουμε στο σημείο αυτό, που η ένωση είναι γεγονός. Ο ίδιος ο Κύριος μας, όπως προανέφερα, δίνει το «πράσινο φως» στον Ανώτερο εαυτό να κατέβει απόλυτα στη γη και να κατοικήσει μέσα στο σώμα του έτοιμου ανθρώπου. Έτοιμος άνθρωπος είναι αυτός που πια έχει πυραμιδικό σχήμα. ( 8ο σώμα )
Από εκεί και μετά ο κάθε ένας που έχει αποκτήσει τον Ανώτερό του Εαυτό μέσα του και έχει φτάσει στο σημείο μηδέν του, με αποτέλεσμα πάνω-κάτω = ένα και το αυτό, αρχίζει η μεταβατική του διαδρομή, με αλλαγές στην βιοκυτταρική του δομή ολοκληρωτικά. Μέσα από τεχνικές και δρόμους που του δίνονται από τον ίδιο τον Πατέρα μας Θεό.
Αυτό ήταν και είναι το Πλανητικό σχέδιο. Αυτός ήταν και είναι ο στόχος μας. 

Εκείνοι – Ανώτεροι Εαυτοί ή αλλιώς ΟΛΟΤΗΤΑ- ΦΩΤΕΙΝΌΤΗΤΑ- ΟΛΟΝ ΦΩΣ συνεχίζουν να κάνουν εκκλήσεις ένωσης, αφύπνισης και προετοιμασίας. Ζητούν κάθε μέρα από όλους τους Επικοινωνούς να μεταφέρουν τα μηνύματά τους στον πλανήτη. Αυτοί δεν είναι τίποτε άλλο από την βασική κεντρική μας Μονάδα, η οποία κάνει προσπάθειες ένωσης μας. Όλοι οι Ανώτεροι Εαυτοί λοιπόν ζητούν από εμάς μία διαδρομή Αφύπνισης, μία διαδρομή απαλλαγής από το εγώ και μία διαδρομή συνεργασίας, για να φτάσουμε να λάβουμε για να αναλάβουμε.
Τίποτε δεν είναι τυχαίο, όλες οι εκκλήσεις είναι από την κεντρική μας μονάδα, οι τόσοι Επικοινωνοί που τόσα χρόνια επικοινωνούν με αυτά τα Ουράνια Πλάσματα, τους Ανώτερους Εαυτούς μας, μεταδίδουν συνέχεια και συνέχεια την διάθεση για ένωση.
Τώρα είναι η ώρα, τώρα είναι η στιγμή. Να δώσουμε σημασία πια στις εκκλήσεις αυτές, να δώσουμε σημασία, σε αυτή την κάθοδο των Μυρίων. Εκείνοι έχουν διανύσει την απόστασή τους, δημιούργησαν την γέφυρα, είναι όλα έτοιμα. Οι Επικονωνοί που έχουν καταφέρει να τους βλέπουν ενημερώνουν για την κάθοδό τους. Οπότε αφού Εκείνοι κατέβηκαν από την 5η Διάσταση από το 1950 και μετά και τώρα είναι μία ανάσα από εμάς, καλό είναι να κάνουμε κι εμείς τα βήματα για την απόλυτη ενότητα. Να ετοιμάσουμε την Πυραμίδα μας, να φορέσουμε τον Λευκό Μανδύα, αφού λάβουμε στα μέτωπά μας την σφραγίδα του Θεού.  

Οδηγίες προς όλο αυτό υπάρχουν μέσα στην ετικέτα Φοίνικας ως προς την Πνευματική Αφύπνιση. Η 33ηΜύηση επίσης που βρίσκεται στον Νοέμβριο του 2013 που είναι η διαδρομή της διδασκαλίας για τον Λευκό αυτό Χιτώνα- Μανδύα. Αλλά και η μελέτη σε βάθος της Καινής Διαθήκης είναι αυτά που θα μας ετοιμάσουν.

Τι θα γίνει άραγε σε αυτούς που θα παραμείνουν στην κατάσταση του κύκλου και όταν έρθει ο Ανώτερος Εαυτός – Πυραμίδα να κάνει την διάνοιξη ? Θα το δούμε σε παρακάτω κείμενο. 

ετικέτες ( Φοίνικας + Έσσεται Ήμαρ )

Ορφέας 
Παλλάδα Αθηνά 
Φοίβος Απόλλων 
Ιησούς Χριστός 
Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα