Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας με αυτά τα δύο ισχυρά συστατικά!

Το μαγικό φωτεινό χαμόγελο και αυτές οι απίστευτες λευκαντικές οδοντόκρεμες στις διαφημίσεις, καθώς και οι ακριβές και αφύσικες διαδικασίες λεύκανσης που χρησιμοποιούν οι διασημότητες απλά φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές.
Αλλά τώρα, έχουμε να σας παρουσιάσουμε τον πιο απλό και καταπληκτικό τρόπο για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, και αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό- είναι απόλυτα υγιεινός!
αυτό-είναι-γιατί-θα-πρέπει-βούρτσα-σας-δόντια-με-αυτές-δύο ισχυρά συστατικά-
Όσο πιο απλά μπορεί να γίνει, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο αλάτι της θάλασσας ή κάποια μαγειρική σόδα , χωριστά ή από κοινού, και θα πάρετε τον φυσικό και προστατευμένο τρόπο καθαρισμού των δοντιών.

Μαγειρική Σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι γνωστή ως ένας φυσικός τρόπος λεύκανσης δοντιών . Ο καθαρισμός με μαγειρική σόδα κάνει την λεύκανση των δοντιών αρκετά ομαλή, και όχι πολύ λεία.
Ένα άλλο πλεονέκτημα της διαδικασίας είναι τα οφέλη που προσφέρει η μαγειρική σόδα: το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι πολύ αλκαλικό και σκοτώνει τα βακτήρια και τα μικρόβια που είναι κυρίως υπεύθυνα για την κακή αναπνοή.
Διαδικασία:
Μια εναλλακτική λύση είναι να αναμειγνύεται σόδα με αλάτι- αυτή είναι μία δημοφιλή σπιτική οδοντόπαστα επειδή είναι πολύ αποτελεσματική, και λειτουργεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας άλλος τρόπος είναι να βάλετε μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσα και να καθαρίσετε τα δόντια.
Θαλασσινό αλάτι
Μετά την ανάγνωση των σχετικών πλεονεκτημάτων της θεραπείας με θαλασσινό αλάτι, θα το συμπεριλάβετε στην καθημερινή ρουτίνα σας.
Αυτή η θεραπεία είναι πολύ ευεργετική για τα ούλα, και είναι επίσης πολύ αποτελεσματική για την εξάλειψη της κακής αναπνοής. Αυτό έρχεται ως αποτέλεσμα από τα πιο σημαντικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που κατέχει το θαλασσινό αλάτι, το μαγνήσιο, το νικέλιο, το νάτριο, το σίδηρο και το πιο σημαντικό για τη φροντίδα των δοντιών, το ασβέστιο.
Το θαλασσινό αλάτι, διάσημο για την αντιβακτηριακή δράση του, βοηθά στη διαδικασία της εξουδετέρωσης των οξέων που υπάρχουν στο στόμα. Το σάλιο δημιουργεί αντιβακτηριακές συνθήκες που προστατεύουν το σμάλτο.
Διαδικασία:
Πάρτε μία υγρή οδοντόβουρτσα και βουτήξτε την σε μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι της θάλασσας. Στη συνέχεια, βουρτσίστε τα δόντια σας, όπως συνηθίζετε. Μπορείτε να κάνετε ακόμα και αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι της θάλασσας, διαλυμένο σε ζεστό νερό.
Ξεπλύνετε το στόμα σας με αυτό το διάλυμα για 30 δευτερόλεπτα. και φτύστε το. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να απαλλαγείτε από πολλά βακτήρια στο στόμα σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα