Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η ενέργεια του πλανήτη & Ολοκληρωτική αφοβία

Ο φόβος μέσα στο σύμπαν δεν υπάρχει είναι μία ανθρώπινη δημιουργία που μας αναγκάζει να είμαστε ο καθένας ένας κύκλος μόνος του. Ενώ μέσα στο σύμπαν ο ένας κύκλος συμπληρώνει τον άλλον εμείς με τη δημιουργία του φόβου/ανασφάλειες έχουμε καταντήσει να μην είμαστε τμήμα του σύμπαντος αλλά ένα καρκίνωμα. Πόσα τέτοια καρκινώματα έχει ο πλανήτης μας άραγε ? 


Πολλά θα πω εγώ, αμέτρητα. Αυτό που προσπάθησε να νικήσει ο Βούδας όταν αντιλήφθηκε τη ζωή ήταν ο φόβος και ο πόνος. Εκείνος έφτασε σε ένα σημείο και έδωσε σε όλους τους ανθρώπους τον τρόπο και τη μέθοδο. Εμείς με τα μυαλά που διαθέτουμε τον απορρίψαμε. Οπότε στη συνέχεια ήρθε ο Ιησούς για να μας δείξει και να μας διδάξει εκ νέου τον τρόπο και μας έδωσε την Αγάπη και το Άγιο Πνεύμα. Όμως εμείς πάλι τον απορρίψαμε. Καμία διδασκαλία δεν έχει ευδοκιμήσει. Γιατί άραγε ? Μα γιατί δεν έχουμε καμία πρόθεση να συναντήσουμε την αλήθεια. Αυτό που κάνουμε όλοι μας συνέχεια είναι να κατατάσσουμε όλα μας τα αδέρφια με τα ανόητα χρώματα, δόγματα κλπ. Όπου το όλο τοπίο μας φέρνει να μοιάζουμε μωροί. Αντί να καταλάβουμε ότι η Δημιουργός Δύναμη είναι ΜΙΑ αντ’ αυτού τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά αιώνες τώρα ποιανού ο Θεός είναι πιο σωστός και ο καλύτερος. Έλεος πια !!! 

Αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι κανένα παιδάκι ή ζωάκι δεν φέρεται τόσο ανώριμα όταν θα γνωρίσει ένα άλλο παιδάκι- ζωάκι από άλλη χώρα, δεν θα ρωτήσει σε ποιο Θεό πιστεύει γιατί γι αυτά τα πλάσματα σημασία έχει η καρδιά και η ψυχή και ξέρουν ότι είναι ενωμένα κάτω από τον ίδιο ουρανό.
Έτσι λοιπόν αφού ο φόβος/ανασφάλεια είναι εντελώς ασύμμετρη ενέργεια και όπως είπαμε μας έχει κάνει να είμαστε ένας κύκλος μόνος του και άρα ένα καρκίνωμα για το σύμπαν. Τι κάνουμε στα καρκινώματα ? Μα φυσικά τα αφαιρούμε γιατί ξέρουμε ότι αν τους επιτρέψουμε να υπάρχουν στο σώμα μας θα απλωθούν και θα μας θανατώσουν. Το ίδιο λοιπόν θα κάνει και το σύμπαν. Ο πλανήτης γη χρειάζεται στο σύστημα και πρέπει με κάθε τρόπο να σωθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και για όλα όσα βρίσκονται επάνω του. Η κάθαρση σύντομα θα είναι γεγονός. Η πιο αυστηρή κάθαρση θα γίνει σε όλους αυτούς που χειρίζονται τους άλλους ανθρώπους μέσω το φόβου, του δόλου, του εκφοβισμού, του εκβιασμού. Σε εκείνους η κάθαρση θα είναι καταπέλτης.
Αφού για το σύμπαν ο φόβος είναι μεγάλο πρόβλημα θα το λύσει άμεσα, γιατί αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και έντιμοι σίγουρα όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε πως τόσους αιώνες γινόμαστε όλο και χειρότεροι. Δεν νομίζω ότι έφτασε ποτέ ο πλανήτης μας σε τόσο μεγάλο σημείο απόλυτης ξευτίλας της ανθρώπινης ουσιαστικής υπόστασης. Τώρα τα έχουμε όλα, έχουμε τις περισσότερες ανέσεις και αντί να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι επί της ουσίας ήταν σαν να βάλαμε στοίχημα πόσο χειρότεροι μπορούμε να γίνουμε και τα καταφέραμε να το κερδίσουμε.
Από μας λοιπόν που είμαστε στον δρόμο της πνευματικής αναζήτησης απαιτείται η εκπαίδευση στην απόλυτη αφοβία. Κάθε φόβος ανησυχία οφείλουν αν εξαλειφθούν. Πώς όμως ? Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω το φόβο/σκοτάδι? Μα όταν γεμίσω τον κάθε φόβο με το Φως της γνώσης- επίγνωσης- αντίληψης τότε ο φόβος απομυθοποιείται, χάνει την αίγλη του και αποδυναμώνεται. Τη θέση του παίρνει η αγάπη- Πίστη και σωστή γνώση- στάση- θέση- εικόνα στο ποιος είναι ο Θεός. 

Όσο χρονικό διάστημα περνάμε στην αφοβία, τόσο πιο πολύ αναπτύσσετε το λαμπερό εσωτερικό μας σημείο και δημιουργείται ένα φωτεινό νέο σώμα γεμάτο από τις ενέργειες που πραγματικά του ανήκουν της Πίστης ( ουσία) – Αγάπη ( επίγνωση) , Ουσία+ Επίγνωση= Επουσία Γνώσης = Θεός
Όταν κλείσει για πάντα η στρόφιγγα που δημιουργεί μέσα στο σώμα όλο αυτό το δηλητήριο φθοράς. Τότε το σώμα μας μετατρέπεται σε «βαθυσκάφος» διάσωσης. Αρχίζουμε να είμαστε κομμάτια του σύμπαντος. Το σύμπαν θα μας αναγνωρίσει από το Φως που θα εκπέμπουμε και τότε θα μας προστατέψει στην προσεχώς καταστροφή.
Η εξάσκηση που χρειάζεται να κάνουμε εμείς για την αφοβία είναι η συζήτηση σε βάθος κάθε μέρα με κάθε σκοτεινό μας σημείο, όχι μόνο μία φορά αλλά κάθε μέρα. Να φτάσουμε να δούμε τη γέννα αυτού το όποιου φόβου. Το ενδεχόμενο να δείτε ότι ο φόβος δεν είναι δικός σας αλλά σας τον έβαλε μέσα στο κεφάλι σας το σύστημα του φόβου που κυριαρχεί, είναι πολύ πιθανό.
Για να ζήσετε την Ανατολή- Νέα μέρα θα πρέπει να μην υπάρχει κανένα κατάλοιπο από όλο μας το χθες. Αλλιώς η Ανατολή μπορεί μοιάζει ότι συμβαίνει, αλλά θα δημιουργεί σκιές. Τις οποίες σκιές λόγο συνήθειας δεν τις αντιλαμβανόμαστε, δεν τις γνωρίζουμε και ενδόμυχα της συντηρούμαι. Οφείλουμε να ασχοληθούμε με τους εαυτούς μας 100% για να καταφέρω να δω αυτές τις σκιές.
Θα δείτε ότι οι περισσότερες σκιές εμφανίζονται εκεί που θα  

χαλαρώσετε, εκεί ξεπηδούν φόβοι και ανασφάλειες. Εκείνη τη στιγμή καταγράψτε αυτές τις ανασφάλειες σε μορφή λίστας σε ένα χαρτί. 
Μετά καθίστε όσο πιο αναπαυτικά μπορείτε χαλαρώστε με αναπνοές βαθιές και μεγάλες από τη μύτη εκπνοή από το στόμα για τρεις φορές δώστε εντολή να χαλαρώσει το σώμα σας, έτσι αυτό θα μεταφερθεί στον αστρικό σας φορέα για να χαλαρώσει επίσης κι εκείνος με σκοπό την επαναφόρτισή του. Οραματιστείτε τον Δάσκαλό σας ( Ιησού, Αρχάγγελο Μιχαήλ ή όποιον εσείς θεωρείτε δάσκαλό σας )και ζητήστε του να σας ενώσει με τον δικό σας εσωτερικό Δάσκαλο ( που όλοι διαθέτουμε) και την προσωπικότητά- εαυτό σας. Δείτε μία πυραμίδα διάφανη και εσάς να βρίσκεστε μέσα σε αυτήν. Στην κορυφή της πυραμίδα οραματιστείτε τον Δάσκαλο και επικαλεσθείτε ηθελημένα ένα ρεύμα λευκού Φωτός να διαχέεται μέσα στου κατώτερους φορείς σας και ζητήστε να φέρει στην επιφάνεια κάθε τι που σας παρεμποδίζει. Όταν επιστρέψετε καταγράψτε αμέσως όποια πληροφορία, χωρίς να μπείτε στη διαδικασία της απόρριψης. Αφού τελειώσετε με τις πληροφορίες πάρτε βαθιά αναπνοή από τη μύτη και εκπνοή από το στόμα, στη συνέχεια τεντώστε καλά τα χέρια και τα πόδια σας. Ένα ποτήρι νερό θα ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία της κάθαρσή και το νερό στα χέρια μας, στο πρόσωπό μας για να γίνει η απόλυτη κάθαρση στην αύρα μας ως ανανέωση. 


Προσοχή!!! Μη θεωρείτε ότι μόνη της η διαδικασία θα κάνει θαύματα, απλώς θα σας γεμίσει με πολλές ψευδαισθήσεις. Αν δεν εργαστούμε εκ των έσω μαζί με την διαδικασία κάθαρσης το μόνο που θα γίνει είναι να νομίζουμε. Και όταν θα αρχίσουν τα «όργανα» εμείς θα λέμε μα γιατί , ξέρεις πόσους διαλογισμούς έκανα, πόσες ανάσες, πόσα κλπ κλπ. Φυσικά όλα αυτά είναι βοηθήματα αλλά όχι η γνώση αυτή κάθε αυτή. 

Δωροθέα 
 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα