Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η ενέργεια του πλανήτη & τα βήματα προς την αλλαγή

Είπαμε στο προηγούμενο κείμενο πως για να γίνει η αλλαγή στον πλανήτη χρειάζεται να καλλιεργήσουμε τα εξής :


Α)  Την καθαγίαση του Ελατηρίου
 Β) Ολοκληρωτική Αφοβία
 Γ) Καλλιέργεια της φαντασίας, που να ισορροπείται από την συνετή ιδιότητα της νόησης.  
Δ) Ικανότητα να ζυγίζουν τα αποδεικτικά με σύνεση και να μπορούν να δέχονται μόνο εκείνα που συμβιβάζονται με τον Ανώτατο Ένστικτο και την Ενόραση.
 Ε) Προθυμία στο να πειραματίζεται.
Να θυμίσω ότι ο πλανήτης ενέργεια θα αλλάξει όπως και να έχει. Δεν έχει να κάνει με ή χωρίς την συμμετοχή μας. Είναι ένας δρόμος ο οποίος έχει έρθει στην τελική ευθυγράμμιση, το «νερό έχει μπει στο αυλάκι». Οπότε τώρα το μόνο που μένει να γίνει από μας είναι ή να περιμένουμε μεμψιμοιρώντας για ότι «κακό» έρχεται ή να δράσουμε.
Τα βήματα αυτά τα πέντε είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν πιο κοντά στον επιθυμητό μας στόχο ως προς το εκπαιδευτικό μας ταξίδι στην πνευματικότητα. 

Το πρώτο βήμα μιλάει για την καθαγίαση του Ελατηρίου. Το ελατήριο το έχουμε συναντήσει και το έχουμε αναλύσει. Βρίσκεται μέσα στην ετικέτα «ελευθερία» εκεί βρίσκονται και τα βήματα αποσυμπίεσης, ενώ το 40 βήμα αποσυμπίεσης βρίσκεται στην ετικέτα έσσεται Ήμαρ. Αν δείτε το τελευταίο βήμα της αποσυμπίεσης του ελατηρίου που έχει να κάνει με τον τρόπο που αδειάζουμε το υποσυνείδητο και το 4ο  που έχει να κάνει με τη συγνώμη και συγχώρεση, μπορείτε να καταλάβετε τι θα συμβεί όταν τα καταφέρουμε να κάνουμε αυτά τα βήματα. Το ελατήριό μας θα αποσυμπιεστεί εξ’ ολοκλήρου με αποτέλεσμα να γυρίσουμε ως ένα σημείο τον χρόνο πίσω και να μπούμε εκ νέου στο μονοπάτι της ψυχής μας όπου εκεί γίνεται το σπουδαίο κλικ της ζωής μας, το Ελατήριο Ελ- Α – τηρώ είμαι Άνθρωπος του Θεού, εναρμονίζεται και καθαγιάζεται απόλυτα. Τότε αρχίζει το μετεκπαιδευτικό μας στάδιο. Εύχομαι να το βιώσετε αυτό το στάδιο της απόλυτης ελευθερίας. Είναι ένα βήμα όχι εύκολο αλλά πολύ σπουδαίο.
Στο επόμενο κομμάτι θα αναλύσουμε την Ολοκληρωτική αφοβία.

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα