Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Πως να αντιμετωπίσετε τα "σπασμένα'' τριχοειδή αγγεία (ευρυαγγείες)!

how-to-treat-ραγισμένο-τριχοειδή
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με "σπασμένα'' τριχοειδή πιθανώς να τα καλύπτετε κάτω από ένα παχύ στρώμα πούδρας που σας δημιουργεί επιπλέον ακόμη ένα πρόβλημα, γιατί κλείνει τους πόρους.

 Η ιατρική λύνει αυτά τα προβλήματα με τη θεραπεία με λέιζερ, η οποία δεν είναι πολύ αποτελεσματική και είναι πολύ ακριβή.

Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία, ιδίως στο πρόσωπό τους. Υπάρχει μια φυσική λαϊκή ιατρική θεραπεία που έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική. Μπορεί επιτυχώς να μειώσει την ορατότητα των σπασμένων τριχοειδών αγγείων και συχνά τα αντιμετωπίζει.

Συνταγή 

Συστατικά που απαιτούνται:

- Ρίζα πικραλίδας
- Ρίζα κολλιτσίδας 
- Μούρα αρκεύθου


Χρησιμοποιήστε ίσα μέρη των φυτών αυτών.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα συνθλίβουμε, προκειμένου να πάρουμε μια μορφή σκόνης σαν μείγμα. Πάρτε ένα κουτάλι της σούπας από το μείγμα βοτάνων και ρίξτε 500 ml νερό πάνω του. Αφήνουμε το μείγμα  για μια νύχτα σε θερμοκρασία δωματίου. Την επόμενη μέρα μαγειρεύουμε το μείγμα. Όταν αρχίσει να βράζει, μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Σουρώνουμε το τσάι όταν τελειώσει το μαγείρεμα. 

Καταναλώστε κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν από το γεύμα.

Η θεραπεία θα πρέπει να διαρκέσει για 14 ημέρες. Κάντε ένα διάλειμμα επτά ημερών πριν επαναλάβετε την όλη διαδικασία.

Αυτή η θεραπεία ενισχύει ακόμα και τα πιο μικρά αιμοφόρα αγγεία και καταπραΰνει τις συνέπειες που εμφανίζονται λόγω των ραγισμένων τριχοειδών αγγείων. Εκτός από αυτό το φάρμακο θα πρέπει επίσης να καταναλώνετε επιπλέον βιταμίνη C και E μέσω της τροφής ή με τη μορφή  προσθέτων.

ΠΗΓΗ:
 healthyfoodstar

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα