Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ(!) Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ


Σεξουαλικά ανώμαλος είναι αυτός που δεν κάνει σεξ. Αυτό λέω εγώ. Εντάξει, διαστροφή είναι ο σαδισμός, όπως ο μαζοχισμός, μια σεξουαλική εκτροπή, μια σεξουαλική ακρότητα, αλλά δεν θα πεις ότι κάποιο άτομο είναι σεξουαλικά ομαλό αν δεν κάνει σεξ, αν δεν αισθάνεται ηδονή στη συνουσία, στην κάθε σεξουαλική επαφή.
Σπάει ταμεία σ' όλον τον κόσμο η ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» ενώ από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο έχει καταγράψει ραγδαία αύξηση σαδομαζοχισμού! Φοβερά πράγματα. Τρελλές πωλήσεις τα video με περιεχόμενο soft τιμωριών και «υποταγής» του ενός συντρόφου στον άλλον και χρήση διαφόρων αντικειμένων που προκαλούν πόνο και διέγερση.
Σαδισμός, όταν ικανοποιείται κάποιος όσο ο άλλος υποφέρει. Από τον διαπρεπή συγγραφέα μαρκήσιο Ντε Σαντ, που γεννήθηκε το 1740. Σήμερα αναγνωρίζεται σαν κορυφαίος λογοτέχνης κι ένα πνεύμα αληθινά ελεύθερο.

Μαζοχισμός, όταν κάποιος αισθάνεται πόνο τις στιγμές της σεξουαλικής επαφής. Από τον Αυστριακοσλοβάκο ρομαντικό και πασίγνωστο συγγραφέα αριστοκράτη Λεοπόλδο φον Μαζόχ.
Σύμφωνα με κατεγραμμένες ιατρικές έρευνες το 2-5% του κόσμου έχει μία σεξουαλική ανωμαλία, κι απ' αυτούς το 95% αφορά τους άνδρες, ενώ το 50% των σεξουαλικά διεστραμμένων χαρακτηρίζονται από διαγνωσμένες ψυχικές διαταραχές. Αυτά ήταν γνωστά μέχρι να εμφανιστεί το βιβλίο και η ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι». Τι συνέβη κι ένας κόσμος ηθικά πλασμένος ξαφνικά ξεσάλωσε και άρχισε να... πειραματίζεται σε παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές;
Θέμα μόδας, θα πει κάποιος. Μιμητισμός. Οι επιστήμονες καλούνται να ερμηνεύσουν το φαινόμενο. Μήπως υπήρχε η προδιάθεση και απλά το βιβλίο, η ταινία απελευθέρωσε επιθυμίες ανομολόγητες μέχρι σήμερα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα