Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΒΑΠΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ; ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;

Ποιος είναι ο ψεύτικος κόσμος το..είδωλο!!..του αληθινού κόσμου!!







Οπως σας έχω πει από προηγούμενες αναρτήσεις μου, παρελθόν παρόν και μέλλον δεν υπάρχει, αλλά ένα matrix ένας εικονικός κόσμος, όπου αυτός που βρίσκεται έξω από αυτό το εικονικό πεδίο, ο κατασκευαστής του,  μπορεί να δει την αρχή και το τέλος. 
Τα πάντα. αλλά ποιος είναι ο κατασκευαστής πάνω στην Γη αυτού του εικονικού πεδίου;
Διαβάζουμε στον Ποιμάνδρη του Ερμή:
Η γη όμως και τα νερά δεν έχουν τον Λόγο του Πατέρα Νου Θεού.
Και όλα τα όντα είναι άλογα, δίχως τον Λόγο..δηλαδή η σάρκα και η λογική τους.

Εδάφ. 5. ΕΡΜΗΣ απολογούμενος:
- Από τα φωτεινά εκείνα πεδία είδα να ξεχύνεται στη φύση Λόγος 'Αγιος, κι από την υγρά (σκοτεινή) φύση να ξεπηδά προς τα ύψη ένα κούφιο, δραστικό οξύ και άκρατο πυρ. Είδα επίσης τον ελαφρό αέρα ν' ακολουθεί το πνεύμα που επλανάτο στη γη κρεμασμένος σ' αυτό καθώς ανέβαινε από τη 
γη και τα νερά της προς το πυρ.

Η γη και τα νερά ως τα πιο βαριά κατωφερή στοιχεία παρέμειναν μόνα τους, δεν ενώθηκαν με τον Άγιο Λόγο. Αλλά ο αέρας και το πνεύμα που πλανώνται στην γη και τα νερά ενώθηκαν με το πυρ..και το πυρ ενώθηκε με τον Άγιο Λόγο και δημιουργήθηκε ο διπολικός κόσμος το διπολικό σύμπαν, από το Φως και την ένωση του με τα στοιχεία του σκότους. που επέφεραν το πυρ και πνεύμα των αντιθέτων.


Και η ανθρώπινη σάρκα είναι από γη και νερό, ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ), έχει πρόσβαση μόνον στον αέρα το πνεύμα της θνητής φύσης της Γης μέσα από την λογική της σάρκας.
Πως δύναται λοιπόν να αγιαστούν τα νερά;; όταν δεν υπάρχει στα κατωφερή στοιχεία ο Λόγος του Πατέρα Νου Θεού;

Πως δύναται λοιπόν να αγιαστούν τα νερά; και από ποιον;

Η γη και τα νερά είναι τα στοιχεία προερχόμενα από το σκότος δίχως τον Λόγο, δηλαδή  ο θάνατος, γι'αυτό άλλωστε πεθαίνουν τα σώματα, αλλά και φέρουν την ζωή μέσα από την γέννηση λόγω του ότι ενσαρκώνονται μέσα στον θάνατο οι ψυχές..
Γιατί βαπτιζόμαστε μέσα στον θάνατο; (νερά); αφού θάνατος είναι και η σάρκα που φοράμε;
Αν Λόγος είναι ο Υιός τότε ενδύθηκε ο ίδιος τον θάνατο (ενσαρκώθηκε) για να Αγιάσει με τον Λόγο του την γη και τα νερά.


Εφόσον αγίασε τα νερά ο ενσαρκώμενος Λόγος - Υιός, σημαίνει ότι η σάρκα από σκότος που είναι, μπορεί να γίνει και ζωή! ζωή και θάνατος μαζί, τα δύο αντίθετα μαζί,  και όχι μόνον ζωή, διότι σάρκινο σώμα και αθάνατο σημαίνει ζωή δίχως την σάρκα! διότι η σάρκα είναι σκοτεινή ύλη! και δεν αφομοιώνεται,με το Φως,  απλά την απορρίπτει, όπως τα συναισθήματα θετικά και αρνητικά, τα πάντα όλα γύρω μας που έχουν και το αντίθετο τους Η ΨΥΧΗ ΤΑ ΑΠΟΡΡΊΠΤΕΙ, διότι δεν έχουν καμιά σχέση οι τέλειες ενέργειες της Αρμονίας οι οποίες προέρχονται από το Φως με το πυρ και πνεύμα της θνητής φύσης, που αν και αγιασμένη, δεν παύει να επικρατεί στην φύση της ο διπολικός κόσμος των αντιθέτων.
Η ψυχή όμως έχει μόνον τις τέλειες ενέργειες, προερχόμενες από το Φως. 

Αρα αυτό δεν ίσχυε και πριν την έλευση του Λόγου;Υιού;
ειδικά από την στιγμή που η ψυχή φέρει μέσα της τον Λόγο καθαρό από τις δικές της τέλειες δυνάμεις της Αρμονίας;
Προς τι να αλλάξει στην ανθρώπινη σάρκα λοιπόν; αφού η ψυχή είναι η αληθινή μας ουσία, και όχι η σάρκα!!

Με αυτόν τον τρόπο Αγιάζοντας την σάρκα βαπτιζόμαστε σε τι ακριβώς;
Στην αθάνατη ζωή της σάρκας; η της ψυχής;
Μα η ψυχή είναι αθάνατη με τέλειες ενέργειες..

Αν λοιπόν βαπτίζοντας στα νερά την σάρκα μας, στην ουσία ζητάμε την αθάνατη ζωή στην σάρκα! μέσα από τις άπειρες ενσαρκώσεις της ψυχής στην σάρκα και στον θνητό κόσμο! όπου δεν νικήθηκε ο θάνατος, διότι ο θάνατος η σάρκα δηλαδή, νικιέται με το να την απορρίψουμε να αδιαφορήσουμε, για τα όσα μας προσφέρει μέσα από τις αντιθέσεις του θνητού σώματος και των σκέψεων της.
Μόνον η ψυχή είναι προερχόμενη από το Φως και μόνον αυτή το αληθινό μας σώμα. η οποία ψυχή, είναι Ζωή και Φως..στα Φωτεινά Πεδία!! και όποιος αναγνωρίσει τον εαυτό του ποιος είναι και από που προέρχεται, θα ανέλθει τους κύκλους.

Άρα ο αγιασμός των νερών, σημαίνει ότι ζητάμε να ζήσουμε για πάντα σ'αυτόν τον θνητό κόσμο!

Ενδιαφέρον δεν είναι;
Τα συμπεράσματα δικά σας..

..........

Όποιος ζητά να μάθει την αλήθεια, θα ακούει μόνον και αποκλειστικά την αλήθεια που νιώθει και αντιλαμβάνεται η ψυχή του, και όχι η λογική του. (συναισθήματα αρνητικά -θετικά-φόβος κτλ).
Θα αντιλαμβάνεται το ένστικτο της ψυχής του, και θα ακολουθεί αυτό που νιώθει μέσα του τον φωτεινό Νου της ψυχής! και ο Νους από φως ποτέ δεν κάνει αρνητικές σκέψεις, ούτε σκέψεις από φόβο, σκέψεις αρνητικές.

.............


Bρισκόμαστε σε έναν ψεύτικο κόσμο σε ένα..είδωλλο!!..του αληθινού κόσμου!!
Η κόλαση είναι να μείνουμε φυλακισμένοι μέσα σε αυτόν τον εικονικό κόσμο.
Ενώ οι ξύπνιοι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται την αλήθεια και ελευθερώνονται από το matrix.
Οι υπόλοιποι απλά συνεχίζουν να τρώνε παραμύθι διότι δεν σκέφτονται και απλά ακούν τι τους λέει το κατεστημένο, η επιστήμη, τα ιερατεία, τα ΜΜΕ η εξουσία.


Ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο, και δεν υπάρχει παρελθόν παρόν και μέλλον, αλλά ο χρόνος είναι ενιαίος! και αυτό μας αποδεικνύει ότι ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο, ένα ολόγραμμα, όπου το ονομάζουμε πλανήτη Γη, και όποιος βρίσκεται έξω από το ολόγραμμα μπορεί να δει όλους τους χρόνους, από την αρχή ως το τέλος, αλλά με την προυπόθεση η κάθε παρέμβαση τους μέσα στον χωροχρόνο μας να μην επηρεάσει την εξέλιξη, διότι με την παρέμβαση τους αυτή να προφητεύουν, αλλάζουν τα δεδομένα!! άρα είναι ξεκάθαρο ότι φοβούνται!! διότι αυτό δηλώνουν με αυτές τις ενέργειες τους, ότι έχουν χάσει την έκβαση της συνεχούς υποδούλωσης των ανθρώπινων ψυχών πάνω στον πλανήτη.

morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα