Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Προκαλεί τις κινήσεις του νερού με το συναίσθημα της! - Eunoia IIΗ Λίζα Παρκ χρησιμοποιεί τις λέξεις  με τη «δύναμη του εγκεφάλου» και δίνει μια κυριολεκτική έννοια μέσω της τέχνης της. Συνδυάζει την ενεργειακή σάρωση με EEG ακουστικά και επικοινωνεί με το νερό, οπτικοποιώντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, και προκαλεί τον ήχο των ηχείων να αλλάζουν μέσα από τον τρόπο με τον οποίο προκαλεί τις κινήσεις του νερού.

«Ξεκίνησα να δουλεύω με βιοαισθητήρες ιδιαίτερα EEG ακουστικά, επειδή ρώτησα «πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ αυτή την αόρατη ενέργεια και τα συναισθήματα και να γίνουν ορατά» είπε η Πίζα Παρκ, δημιουργός του έργου. "Όταν αισθάνομαι ορισμένα συναισθήματα (θυμός, θλίψη, ευτυχία), πιστεύω ότι αυτό που είναι μέσα μου, πάνω από το 60% του νερού στο ανθρώπινο σώμα, θα δημιουργούν δονήσεις / ενέργεια μέσα μου. Έτσι, ήθελα να δημιουργήσω ένα έργο τέχνης που αποτελεί το εσωτερικό μέρος του εαυτού μου."! 

"Όσο καταλαβαίνεις πιο καθαρά τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου, τόσο περισσότερο θα γίνει λάτρης του τι είσαι." - Βαρούχ ΣπινόζαEφοδιασμένη με 48 πισίνες δόνησης και εμπνευσμένη από τα 48 συναισθήματα του φιλόσοφου Baruch Σπινόζα που περιγράφονται στο βιβλίο του, Ethica, όπως απογοήτευση, ενθουσιασμός, δέσμευση, και διαλογισμός. Κάθε ηχείο δονείται σύμφωνα με κυμάτα εγκεφάλου μέσα από τον αλγόριθμο της Park, που μεταμορφώνει έντονα τα σήματα του Emotiv EEG ακουστικού της, σε έντονες δονήσεις στις πισίνες του νερού και  σα ηχεία. Η διαμόρφωση του ήχου (ένταση, ταχύτητα, panning) εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο για την αντιμετώπιση συναισθηματικών αξιών της που ανιχνεύονται από το EEG ακουστικό . Εδώ,  κυριολεκτικά βάζει τον εσωτερικό της κόσμο στην οθόνη, και η όλη παράσταση εξαρτάται από το πόσο ασχολείται με τα συναισθήματά της. Όταβ αυτή είναι ήρεμη, οι δονήσεις του ήχου είναι λιγότερες.

«Ξεκίνησα να δουλεύω με βιοαισθητήρες ιδιαίτερα EEG ακουστικό, επειδή ρώτησα,« πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ αυτή την αόρατη ενέργεια και συναισθήματα και να είναι ορατός; "Πάρκο είπε οι δημιουργοί του έργου. "Όταν αισθάνομαι ορισμένα συναισθήματα (θυμός, θλίψη, ευτυχία), πιστεύω ότι αυτό που είναι μέσα μου, πάνω από το 60% του νερού στο ανθρώπινο σώμα, θα δημιουργούν δονήσεις / ενέργεια μέσα μου. Έτσι, ήθελα να δημιουργήσω ένα έργο τέχνης που αντιπροσωπεύει το εσωτερικό μέρος του εαυτού μου. "
kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα