Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Τα μυαλά μας είναι όλα συνδεδεμένα

Μετάφραση από τον Ζάχο Σκαφίδα
Επιστημονική απόδειξη ότι τα μυαλά μας είναι όλα συνδεδεμένα
Από τον Steven Bancarz | 
Τα μυαλά μας συνδέονται μεταξύ τους; Μερικοί άνθρωποι δέχονται ότι απόδειξη είναι τα φαινόμενα που περιλαμβάνουν τηλεπαθητικές εμπειρίες και ψυχικές ικανότητες. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι να ξέρεις ότι ένας φίλος πρόκειται να πει ακριβώς κάτι, πριν το πει. Αλλά υπάρχει ένα εντελώς νέο πεδίο αποδείξεων που δίνει σοβαρές διαπιστώσεις στην ιδέα ότι τα μυαλά μας συνδέονται σε ένα πολύ πιο στενό επίπεδο από ό, τι ποτέ έχετε φανταστεί.
Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια πολύ εξωπραγματική ιδέα, αλλά είναι πιθανό ότι οι σκέψεις μας δημιουργούν πεδία πληροφοριών που πηγαίνουν στο Παγκόσμιο Νου που μοιραζόμαστε; Τι συμβαίνει αν η συνείδηση δεν δημιουργείται στον εγκέφαλο, αλλά λαμβάνεται από τον εγκέφαλο με τον ίδιο τρόπο που ένα κουτί καλωδίων λαμβάνει δορυφορικά σήματα; Είναι δυνατόν οι σκέψεις να μπορούν να δημιουργούν ‘’πεδία σκέψης’’ που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα πεδία σκέψης των άλλων;
Υπάρχει ένα συναρπαστικό φαινόμενο στην επιστήμη που είναι γνωστό ως το “multiples effect“ Το multiples effect είναι όταν πολλά άτομα γεωγραφικά απομονωμένα μεταξύ επιτυγχάνουν την ίδια ακριβώς ανακάλυψη στην ίδια ακριβώς στιγμή. Οι άνθρωποι που δεν έχουν καμιά απολύτως επικοινωνία ο ένας με τον άλλο και επιτύγχαναν την ίδια ακριβώς ανακάλυψη και εφεύρεση, ταυτόχρονα, συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι η ιδέα τους έχει ήδη παρουσιαστεί πρόσφατα στο κοινό από κάποιον που εργάζεται στο ίδιο πρόβλημα.
Μέχρι το 1922, υπήρξαν 148 μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις που εντοπίστηκαν να έχουν ανακαλυφθεί τον ίδιο χρόνο. Εδώ είναι μερικά μόνο παραδείγματα μεγάλων ανακαλύψεων:

- Εξέλιξη (Δαρβίνος και Wallace)
- Λογισμός (Newton και Leibniz)
- Δεκαδικών κλασμάτων - 3 άτομα
- Οι ηλιακές κηλίδες - 4 άτομα το 1611
- Νόμος της διατήρησης της ενέργειας - 4 άτομα το 1847
- Ατμόπλοιο - 4 άτομα
- Τηλεσκόπιο - 9 άτομα
- Θερμόμετρο - 6 άτομα
Εδώ είναι μερικές ανακαλύψεις που είναι λίγο πιο πρόσφατες στην εποχή μας:
- Το 2012, οι συνεργασίες της ATLAS και CMS πειράματα στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων αναφερθεί ανεξάρτητα η ανακάλυψη ενός νέου μποζονίου με ιδιότητες σε συμφωνία με το μποζόνιο Higgs.
- Ταινία με ήχο, εφευρέθηκε από δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Joseph Tykociński-Tykociner (1922), ο Lee De Forest (1923).
- Ο κινητήρας jet ανεξάρτητα εφευρέθηκε από τρεις διαφορετικούς ανθρώπους. Hans von Ohain (1939), Secondo Campini (1940) και Frank Whittle (1941).
- Οι ενδορφίνες ανακαλύφθηκαν ανεξάρτητα στη Σκωτία και τις ΗΠΑ το 1975.
- Το J / ψ μεσόνιο ανακαλύφθηκε ανεξάρτητα από μια ομάδα στο Stanford Linear Accelerator Κέντρο, με επικεφαλής τον Burton Richter, καθώς και από μια ομάδα στο Brookhaven National Laboratory, με επικεφαλής τον Samuel Ting του ΜΙΤ. Αμφότεροι ανακοίνωσαν τις ανακαλύψεις τους στις 11 Νοεμβρίου 1974. Όσον αφορά την ταυτόχρονη ανακάλυψή τους,ο Richter και ο Ting μοιράστηκαν το 1976 το βραβείο Νόμπελ Φυσικής.
Ο κατάλογος εξακολουθεί να συνεχίζεται. Μερικές από αυτές τις ανακαλύψεις συμβαίνουν όχι μόνο τον ίδιο χρόνο, αλλά και την ίδια ακριβώς ημέρα. Μπορεί αυτό να αποδοθεί μόνο σε καθαρή σύμπτωση; Είναι μάλλον απίθανο ότι οι άνθρωποι, ειδικά αυτοί που ζούσαν εκατοντάδες χρόνια πριν, να ανακαλύψουν ακριβώς τα ίδια πράγματα χωρίς καν να είναι σε επικοινωνία ο ένας με τον άλλον. Εδώ είναι μια λίστα με όλα τα αναφερθέντα multiples στην ιστορία.

Φανταστείτε δύο άτομα εντελώς γεωγραφικά απομονωμένα να εργάζονται στο ίδιο πρόβλημα κατά την ίδια στιγμή. Εργάζονται εντατικά για τον ίδιο ακριβώς πρόβλημα, με τις σκέψεις τους να επιπλέουν γύρω από το πεδίο της συνείδηση γεμίζοντάς το με τα δεδομένα και τις πληροφορίες που είναι τώρα πιο εύκολα προσβάσιμα σε άτομα που επιθυμούν να λύσουν το ίδιο νοητικό πρόβλημα. Η ιδέα της συνείδησης να είναι σε ένα μη τοπικό πεδίο που όλοι μοιραζόμαστε είναι μια ιδέα που πρέπει να το δουν σοβαρά οι άνθρωποι, όπως ο Δρ Amit Goswami, ο Δρ John Hagelin, και ο Δρ Michio Kaku.
Αλλά αυτό δεν είναι μόνο ένα φαινόμενο που παρατηρείται στις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις. Παρακάτω είναι μια εικόνα των πυραμίδων που έχουν χτίσει τρεις ξεχωριστοί αρχαίοι πολιτισμοί γεωγραφικά απομονωμένοι ο ένας από τον άλλο. Δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος αυτοί οι πολιτισμοί να ήταν σε θέση να επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά οι πυραμίδες που χτίστηκαν είναι ακριβώς όμοιες.
Εγώ προσωπικά υποψιάζομαι ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί αποφάσισαν να χτίσουν ημερολόγια, να χαρτογραφήσουν αστερισμούς, και χτίστηκαν αρχιτεκτονικά πανομοιότυπες πυραμίδες, επειδή τα μυαλά μας συνδέονται με το πεδίο του Νου, στο οποίο ο εγκέφαλός μας ενεργεί ως δέκτης. Γνωρίζουμε ήδη ότι η συνείδηση μας έχει ενεργητικές επιπτώσεις σε όλα τα πράγματα στη δημιουργία (σκέψεις / ενέργειες των άλλων ανθρώπων, το DNA, κβαντικά αντικείμενα, ηλεκτρικά κυκλώματα, βιολογία, κλπ), αλλά φαίνεται πως η σύνδεσή μεταξύ μας είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αιτιώδη επιρροή. Υπάρχει επίσης μια μεταφορά από πραγματικές πληροφορίες. Οι σκέψεις μας φαίνεται να δημιουργεί ένα προσχέδιο πληροφοριών που πηγαίνει στο πεδίο της συνείδησης, επιτρέποντας σε άλλους οι οποίοι εργάζονται εντατικά για το ίδιο πρόβλημα να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτές τις σκέψεις και τις πληροφορίες που περιέχουν.
Οι σκέψεις σας είναι κάτι περισσότερο από βιολογικές λειτουργίες και ακόμη κάτι περισσότερο από κύματα ενέργειας. Είναι κύματα πληροφοριών, επίσης, οι άνθρωποι που προσπαθούν να ολοκληρώσουν γρίφους, τεστ, ακόμη και σταυρόλεξα έχουν πάντα πολύ υψηλότερα αποτελέσματα αν τα προβλήματα έχουν ήδη επεξεργαστεί και οι απαντήσεις έχουν ανακαλυφθεί από πολλούς ανθρώπους προηγουμένως. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που εργάστηκαν για αυτό πριν, έχουν ήδη βάλει τις απαντήσεις έξω σε αυτή την παγκόσμια βάση δεδομένων πληροφοριών, στον συνειδησιακό πεδίο που όλοι μοιραζόμαστε.
"Ο συνολικός αριθμός των μυαλών στο σύμπαν είναι ένα." -Erwin Schrodinger, Βραβείο Νόμπελ Φυσικής 1933.

"Όταν ο χρόνος είναι ώριμος για ορισμένα πράγματα, αυτά εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, με τον ίδιο τρόπο που οι βιολέτες έρχονται στο φως στις αρχές της άνοιξης." - Farkas Bolyai, στο γιο του Janos, καλώντας τον να διεκδικήσει την εφεύρεση στην μη Ευκλείδεια γεωμετρία, χωρίς καθυστέρηση,

Σχετικά με το Συντάκτη: Το όνομά μου είναι Steven Bancarz, και είμαι ο δημιουργός του «Πνεύματος Επιστήμη και Μεταφυσική». Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε αυτό το άρθρο!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα