Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Στο τέλος όλες οι ψυχές θα ενωθούν ως Όλον και πλέον το δυαδικό σύμπαν θα γίνει Άπλετο ΦΩΣ!!


Η ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΒΑΡΙΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Οι ψυχές εισήλθαν στο βαρυτικό πεδίο από την λεγόμενη "μαύρη τρύπα" του γαλαξία μας ώστε να ζήσουν και κατανοήσουν την ενεργειακή καμπύλλωση πυκνής συμπύκνωσης.

Η υπερδίνη του γαλαξία ενώνεται μέσω των χορδών με όλα τα ουράνια σώματα των αστέρων, και μέσω των αστέρων όλων των πλανητών.
Όλα τα σμήνη των αστέρων ενώνονται επίσης μεταξύ τους μέσω των χορδών, και η ενέργεια τους όταν τέμνονται οι χορδές μεταξύ τους, αλληλεπιδρούν επηρεάζοντας τα όντα που ζουν πάνω στους πλανήτες.

Όι ψυχές για να ζήσουν και κατανοήσουν το ενεργειακό καμπύλλωμα του γαλαξία, ενδύονται το "κατάλληλο" σώμα μπαίνοντας σε έναν πλανήτη, και με τον ίδιο τρόπο όπως εισήλθαν σε αυτό το ενεργειακό καμπύλλωμα, θα ξαναγυρίσουν πίσω εξω από την καμπύλλωση πυκνής ενεργειακής συμπύκνωσης του γαλαξία.

Όσες ψυχές γίνονται όμως ένα με το "ένδυμα", που ενσαρκώνονται σε έναν πλανήτη, η έλξη είναι μεγάλη ώστε να ξαναγυρίσουν πίσω και να ενσαρκωθούν ένα καινούριο σώμα μια καινούρια ζωή.


Η εξέλιξη των ψυχών αυτόν τον τρόπο έχει, διότι εισέρχεται στο ενεργειακό καμπύλλωμα για να ζήσει την δομή του, και κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας του, και όταν κατανοήσει τα πάντα μέσω της ενσαρκώμενης σάρκας, η οποία έχει την ίδια και ανάλογη δομή με την καμπύλλωση αυτή, τότε εξελίσσεται τόσο, όσο για να φύγει από αυτό το πεδίο και να γνωρίσει ανώτερα η κατώτερα είδη ζωής σε μια άλλη καμπύλλωση έναν άλλο γαλαξία, ένα άλλο ανώτερο σύμπαν.

Είμαστε ψυχές που ταξιδεύουν στα επτά σύμπαντα μια δημιουργίας των αντιθέτων δυνάμεων, και σκοπός μας είναι να ζήσουμε και κατανοήσουμε πως λειτουργεί ο δυαδικός κόσμος.


Στο τέλος όλες οι ψυχές θα ενωθούν ως Όλον και πλέον αυτός ο κόσμος θα γίνει ΦΩΣ!!

morfeas sky

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα