Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Τις τελευταίες ημέρες Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε μια αλληλουχία πληροφοριών σε διάστημα τριών ημερών, που η ανάλυσή των φυσικά και δεν είχε καμία σχέση με αυτό που αναπαρήγαγαν τα συστημικά μέσα του διαδικτύου, τα οποία μιλούσαν για κάποια γεγονότα που θα επηρέαζαν την ζωή όλων μας. 

Πιστεύω ότι αυτό τεχνηέντως δόθηκε από ύποπτα κέντρα, ώστε όταν γινόταν καθολική πεποίθηση, θα δημιουργούσε από μόνο του ένα δυναμικό πεδίο που θα λειτουργούσε σαν δημιουργός γεγονότων. 

Αυτό τελικά δεν επετεύχθη διότι ευτυχώς λίγοι παρασύρθηκαν και αναμάσησαν την καραμέλα που τους δόθηκε. Έκτοτε κανείς δεν μίλησε και εκείνοι που έπεσαν στην παγίδα εφόσον διαψεύστηκαν, φρονίμως «εποίησαν την νήσσα» για μια ακόμη φορά.

 Η τεχνική διασποράς μιας ψευδούς είδησης η οποία επιβεβαιώνεται σε λίγες ημέρες, έχει να κάνει με το πεδίο που δημιουργούν πολλά άτομα τα οποία σκέφτονται το ίδιο και όταν ολοκληρωθεί ο κρίσιμος αριθμός τότε μπορεί να συμβεί η επαλήθευση. 

Αφού ξεκαθαρίστηκε αυτό που επιδιώχθηκε να γίνει και απέτυχε, ας δούμε λοιπόν μαζί αυτές τις συνεχόμενες τριήμερες αληθινές πληροφορίες που δόθηκαν - αναλύθηκαν δεόντως και αφορούν θέματα γνώσης. Το τρίτο τελευταίο μήνυμα- πληροφορία, δεν θα δοθεί διότι είναι προσωπικού χαρακτήρος.

Πρώτο μήνυμα : «ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ». 


Είναι πράγματι γνωστό ότι τα διάφορα είδη εμπεριέχουν πληροφορίες μέσα στον γενετικό τους κώδικα, αλλά ακόμη ότι μεταφέρουν και επίκτητες μέσα από την ζωή τους στο γήινο πεδίο.

 Αυτές οι πληροφορίες που εισέρχονται στον οργανισμό ως τροφή, αφομοιώνονται, αποθηκεύονται και ενσωματώνονται προσθέτοντας συνεχώς νέες πληροφορίες στην «αποθήκη» γνώσης των ατόμων.

 Φυσικά οι περισσότερες πληροφορίες εισρέουν όταν είναι νωπές οι τροφές και όχι όταν είναι επεξεργασμένες ή έχουν υποστεί βρασμό. Έτσι υπάρχει μια υψηλή διαβάθμιση ωφελιμότητας στην κατανάλωση πχ φρούτων, σε σύγκριση με την τροφή που μπήκε σε διαδικασία βρασμού και χάνει το μεγαλύτερο μέρος των ιχνοστοιχείων που μας παρέχει. 

Η ανακάλυψη της διπλής έλικας ως αρχιτεκτονικής δομής του DNA, είναι η γλώσσα κωδικοποίησης πληροφοριών. Γνωρίζουμε επίσης ότι η «γλώσσα» των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αντιγράφει το δυαδικό σύστημα για να λειτουργεί. 

Αυτή η συγκέντρωση πληροφοριών στο DNA, χρειάζεται έναν κωδικό password ή ένα κλειδί για να ξεκλειδώσει και να μας φανερώσει τις αποθηκευμένες πληροφορίες. 

Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό, είναι σαν το μαύρο κουτί των αεροπλάνων (που δύσκολα καταστρέφεται) και εκεί είναι ασφαλείς όλες οι συνομιλίες. Άρα με μιαν άλλη προσέγγιση, εκείνο το κουτί έχει ως περιεχόμενο καταγραμμένη την ιστορία που προηγήθηκε και μεταβλήθηκε στο άνοιγμά του σε ένα είδος αθανασίας. 

Η επαναφορά ή ανάκληση της μνήμης, δεν είναι αυτό που πολλοί εκλαμβάνουν σαν ενεργοποίηση του Έσω Εαυτού, ωσάν να είμαστε δυο διαφορετικά άτομα. Αλλά ενεργοποίηση ανοίγματος των αποθηκευμένων πληροφοριών. 

Ας πάρουμε ως παράδειγμα το νερό. Όταν το πίνουμε έχει μέσα του τόσες πληροφορίες, που θα χρειαζόμασταν τόμους βιβλίων για να τις συμπεριλάβουμε όλες. Πως και από πού ξεκίνησε, ποιες διαδρομές ακολούθησε και τι «είδε» στο διάβα του, ποια ιχνοστοιχεία μετάλλων μετέφερε μέχρι να φτάσει στο ποτήρι μας, ποιες διαφορετικές μορφές - καταστάσεις πέρασε (υγρή, στερεά, αέριος) κλπ. 

Όταν δε καταναλώθηκε από τον οργανισμό μας οι πληροφορίες του ενσωματώθηκαν μέσα μας. Όσα δε στοιχεία του μετά την επεξεργασία δεν ήταν απαραίτητα ή έχασαν την ωφελιμότητά τους…. αποβλήθηκαν. Έτσι με αυτόν τον τρόπο και τις τροφές, ένας εκπληκτικός όγκος πληροφοριών εναποθηκεύεται καθημερινά στο DNA μας. 

Η φράση «Ότι τρως είσαι» δεν είναι καθόλου τυχαία. Τα ιδιομορφικά επίθετα που χρησιμοποιούμε : χορτοφάγος- κρεατοφάγος, έφθασαν να προσδιορίζουν και την συμπεριφορά των ατόμων. Οι πρώτοι να διακρίνονται για την νηφαλιότητα και ηρεμία, ενώ οι δεύτεροι για εκδήλωση επιθετικότητας. 

Μέσα στο DNA έχουμε τέσσερα νουκλεοτίδια : A,C,T,G που αναπαριστούν τα δεδομένα. Σε ελάχιστα γραμμάρια DNA μπορούν να αποθηκευτούν περισσότερα από 300.000 terabytes πληροφοριών που τις διατηρούν για χιλιάδες χρόνια !

 Ο απίστευτος όγκος πληροφοριών που δέχεται το ΕΙΝΑΙ μας και ξεκινά από τους γονείς- μέσω δε αυτών από τους προπάτορες που χάνονται σε βάθος αιώνων- καθώς και νέες επίκτητες πληροφορίες που είτε βιώνουμε, είτε λαμβάνουμε μέσω των τροφών, έχουμε και την αντίστοιχη χωρητικότητα.

 Το μεγάλο στοίχημα για τον άνθρωπο είναι η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ. Ας μην ξεχνάμε ότι από τους σπουδαιότερους Ορφικούς Ύμνους είναι ο ύμνος προς την ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ. 

Στο τέλος αυτής της ανάλυσης θα επισημάνω το εξής : η κληροδότηση της γενετικής μνήμης, γίνεται μέσω των γονιδίων που μεταφέρουν από γενιά σε γενιά τις πληροφορίες που κουβαλάμε ανυποψίαστοι και δεν ξέρουμε πώς να τις ξεκλειδώσουμε. 

Φυσικά εδώ τίθεται το σπουδαίο ζήτημα της διαχείρισης αυτής της γνώσης που σ΄ αυτήν την κοινωνία θα ήταν επικίνδυνα καταστροφική.

Δεύτερο μήνυμα : «ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ». 

Όσα συμβαίνουν στα παράλληλα πεδία, εμφανίζονται ως όνειρα στο γήινο υλικό πεδίο και όσα συμβαίνουν εδώ εμφανίζονται εκεί ως όνειρα. Η αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών έρχεται κωδικοποιημένη σε μας. 

Αυτό συμβαίνει διότι το εκεί πεδίο δεν μπορεί να γίνει κατανοητό εδώ με τους όρους και τις συνθήκες που βιώνουμε την ύλη, ούτε η εδώ ζωή μας γίνεται κατανοητή εκεί. Είναι ακατάληπτοι οι όροι και τα χαρακτηριστικά στο κάθε πεδίο τόσο πολύ που χρειάζεται αποκωδικοποίηση. 

Οι παράλληλες πραγματικότητες γίνονται κατανοητές μόνον από εκείνους στους οποίους επανήλθε η συλλογική τους μνήμη. 

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό ; Απλά διότι οι ταχύτητες στα άλλα πεδία είναι τρομακτικές σε σύγκριση με τις αργές του υλικού πεδίου. Έτσι μεταφέρεται γρηγορότερα η πληροφορία από εκεί εδώ και η επαλήθευσή της γίνεται σε ώρες, μέρες ή και μήνες. 

Αυτές οι πληροφορίες μας έρχονται μέσω των προφητικών λεγόμενων ονείρων ή και ενοράσεων.

 Όταν τελείωσα αυτήν την ανάλυση, μελετώντας ένα βιβλίο, ήρθε σαν επιβεβαίωση αυτής της προσέγγισης, μια φράση του Διογένη Λαέρτιου (Η ζωή του Επίκουρου) που λέει αυτολεξεί : «τά τε των μαινομένων φαντάσματα και <τά> κατ΄ όναρ αληθή, κινεί γαρ. Το δε μη όν ου κινεί». 

Δηλαδή: «τα οράματα των τρελών και των ονείρων είναι αληθινά, γιατί προκαλούν κίνηση. Ενώ αυτό που δεν υπάρχει, δεν μπορεί να προκαλέσει κίνηση».

 Κλείνοντας και αυτήν την ανάλυση θα προσθέσω την αποκωδικοποίηση της λέξεως ΟΝΑΡ (όνειρο) που μου έστειλε ο εκλεκτός γνώστης και φίλος ΙΦΙΓΕΝΗΣ.

Ο= ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ
Ν= ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ
Α= ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ
Ρ= ΡΟΗ ΚΙΝΗΣΗΣ
Το τρίτο μήνυμα : δεν δημοσιοποιείται……………………………….

Φιλοσοφία είναι το κυνήγι της αλήθειας και οι φιλόσοφοι οι κυνηγοί της. (Διογένης Λαέρτιος)
ΧΑΙΡΕΙΝ ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΩΣ ΖΗΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Αργικέραυνος 8-10-15


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα