Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Πώς θα αντιμετωπίσεις τη ζωή όταν νιώθεις να καταρρέεις

EMPNEYSH-PARASKEYOYDH-ZOH-NIOTHEIS-KATARREEIS

Μερικές φορές η ζωή είναι απλά χάλια. Επιχειρηματικές προκλήσεις, προσωπικοί και οικονομικοί λόγοι είναι κάποια από τα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά όλους και τα οποία είναι ικανά να μας κάνουν νιώσουμε ευάλωτοι και φοβισμένοι.
Όλοι αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα το οποίο είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Όσο όμως και να λέμε ότι δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε και ότι είναι αδύνατο να χαμογελάσουμε, βρίσκουμε πάντα την εσωτερική  δύναμη που θα μας κάνει να προχωρήσουμε και να γίνουμε πιο δυνατοί.
Νιώσε ευτυχισμένη, οργανώνοντας απλά τη ζωή σου
Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να ζήσει μια ζωή χωρίς πόνο. Προσπάθησε όμως να μην ζεις με μιζέρια. Αυτό είναι επιλογή. Δεν σου υποσχέθηκε κανείς ότι η ζωή θα είναι πάντα ωραία και χωρίς εμπόδια. Είναι στο χέρι σου να βρεις τη δύναμη και να σταθείς στα πόδια σου.
Συνήθως τα πιο οδυνηρά πράγματα που συμβαίνουν , μας κάνουν αυτόματα πιο ανθεκτικούς. Προσπάθησε να μην αφήνεις τα προβλήματα να σε πηγαίνουν πίσω και να σε καθορίζουν. Να πιστεύεις στην πραγματοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων. Όσο πιστεύεις, τόσο γίνονται αληθινές.

Ακολούθησε μία φιλοσοφία
”Μην περιμένεις τίποτα, και δεν θα απογοητευτείς”. Γιατί να μην απογοητευτείς; Γενικά, η απογοήτευση είναι ένα χρήσιμο συναίσθημα, το οποίο μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε με σθένος το κάθε πρόβλημα.
Αναμένοντας τα καλά πράγματα, ανοίγεται ένας δρόμος με περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες. Στρέψε την προσοχή σου, όσο πιο ψηλά γίνεται και άσε την απογοήτευση μακριά από εσένα! Να έχεις προσδοκίες και να πιστεύεις σε αυτές.
Ξεκίνα την κάθε ημέρα με ένα σκοπό
Χωρίς έναν ισχυρό σκοπό, είναι πολύ εύκολο να πληγωθείς από μία μικρή ή μεγάλη αποτυχία. Μία ισχυρή επιθυμία ή ένας στόχος για το μέλλον γενικότερα είναι κάτι που θα σε γεμίσει ελπίδα. Χρησιμοποίησε την κάθε πρόκληση και απογοήτευση με σκοπό να γίνεις πιο δυνατή. Εκμεταλλεύσου τη δύναμη που έχεις μέσα σου και μην αφήνεις κανέναν να μπει εμπόδιο στα όνειρά σου. Δεν έχει καμία σημασία εάν κάποιος δεν συμφωνεί με τους στόχους που εσύ θέλεις να πραγματοποιήσεις.
Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου
Το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι η αλλαγή. Προσπάθησε να αλλάξεις σιγά σιγά τον τρόπο σκέψης ή κάποιες από τις συνήθειές σου. Η ανανέωση από το παλιό στο νέο, φέρνει αποτελέσματα. Γενικότερα μην φοβάσαι τις αλλαγές. Χωρίς αυτές, η ζωή μάλλον θα ήταν βαρετή! Να θυμάσαι, ανεξάρτητα από αυτό που συνέβη στο παρελθόν, δεν είναι ποτέ αργά για να κάνεις αλλαγές. Όταν κάτι που θέλεις ή έχεις σκεφτεί δεν έχει αλλάξει, τότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι πλέον με αυτό. Ώρα για ανανέωση!
Σκέψου αυτό : Οι άνθρωποι που έρχονται ενάντια με τα πιστεύω της εποχής, του περιβάλλοντος ακόμη και του σπιτιού στο οποίο ζουν, ακολουθούν μια πιο πλούσια και γεμάτη ζωή.
Αντιμετώπισε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής
Μάθε να χρησιμοποιείς τις απογοητεύσεις προς δικό σου όφελος. Ανάλαβε δράση και δημιούργησε μία δική σου φιλοσοφία με την οποία θα πορεύεσαι στη ζωή. Πίστεψε στον εαυτό σου. Πίστεψε ότι αξίζεις να είσαι ευτυχισμένη και επιτυχημένη σε κάθε τομέα της ζωής σου.  Να θυμάσαι: Όσο αλλάζεις εσύ προς το καλύτερο, αλλάζει και ο κόσμος.
Φωτό από: outoffear.com
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα