Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η Εποχή των Τριών – Νέοι Ρυθμοί Τριαδικότητας




Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.
Η σημερινή ημέρα είναι χαρούμενη γιατί εισέρχεστε σε μια νέα πραγματικότητα. Σας έχουμε εξηγήσει πολλά για το πώς ζείτε σε έναν πολυδιαστασιακό κόσμο, βλέποντας όμως μόνο ένα μικρό κομμάτι του εαυτού σας και των εμπειριών σας στη Γη στο φυσικό σας σώμα. Μας συναρπάζει το ότι αρχίσατε να ανακαλύπτετε και να αποκαλύπτετε τα άλλα κομμάτια του εαυτού σας. Ξεκινήστε να συνδυάζετε και να βρίσκετε την τελειότητα με την οποία ήρθατε στη Γη. Όπως ξέρετε αγαπημένοι μας, η Γη είναι ένας πλανήτης ατέλειας. Για να μπορέσει το πνεύμα να προσποιηθεί πως είναι άνθρωπος, είναι απαραίτητο να διαιρέσει την τελειότητά του, κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε πολλές διαστάσεις. Βρίσκεστε στη διαδικασία να μαζεύετε αυτά τα κομμάτια του εαυτού σας για να παίξετε το παιχνίδι. Αυτό αλλάζει πολύ γρήγορα και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση. Όλη η ανθρωπότητα ζει εστιασμένη σε μια συγκεκριμένη γκάμα. Αγαπημένοι μας, αυτή τη στιγμή υπάρχουν χιλιάδες ραδιοφωνικά σήματα που περνούν μπροστά από το πρόσωπο του Φύλακα – πολλές χιλιάδες. Τα αντιλαμβάνεται; Τα νιώθει να περνούν μέσα από το χώρο και τον χρόνο; Όχι, τουλάχιστον μέχρι να συντονιστεί με αυτά. Γενικά οι άνθρωποι δεν μπορούν να συντονιστούν με τα ραδιοφωνικά σήματα· χρειάζονται ένα ραδιόφωνο. Όμως, αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως όλες αυτές οι ενέργειες βρίσκονται εδώ ταυτόχρονα. Όπως οι δώδεκα διαστάσεις σας υπάρχουν ταυτόχρονα κι όμως εσείς είστε συντονισμένοι με μια κάθε φορά. Αυτή η διαδικασία αρχίζει να αλλάζει.
Η Ανθρωπότητα Εξελίσσεται ως Συλλογικότητα
Πριν λίγο καιρό αγαπημένοι μας, όλη η ανθρωπότητα πέρασε μια εξελικτική αλλαγή όπου περάσατε από τη μοναδικότητα στη διττότητα. Αυτή ήταν μια μεγάλη πρόοδος για τους ανθρώπους σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Ήταν υπέροχο να σας βλέπουμε να γειώνετε αυτή την ενέργεια, να την φέρνετε, να τη χρησιμοποιείτε και να βιώνετε το παιχνίδι με διττότητα. Τότε αρχίσατε να μαθαίνετε να φοβάστε το σκοτάδι και τις σκιές, γιατί βλέπατε τα πάντα ως το ένα ή το άλλο. Βλέπατε τα πάντα ως φως ή σκοτάδι, πάνω ή κάτω, καλό ή κακό, σωστό ή λάθος, μαύρο ή άσπρο. Όλα αυτά είναι μια ψευδαίσθηση του συντονισμού σας αγαπημένοι μας. Όταν κάποιος αποκτά μια νέα ιδιότητα αυτό είναι υπέροχο αλλά μόνο όταν αυτή η ιδιότητα αποκτηθεί απ’ όλους μπορεί να γίνει διαθέσιμη. Στην επιστήμη σας υπάρχει κάτι που ονομάζεται θεωρία του εκατοστού πιθήκου. Αν και είναι μόνο θεωρία, αυτή είναι η βασική έννοια: όταν ένας πίθηκος μαθαίνει μια συμπεριφορά, τότε τη μαθαίνει και ένας άλλος και πάει λέγοντας. Μέχρι να μάθει αυτή τη συμπεριφορά ο εκατοστός πίθηκος, όλοι οι πίθηκοι την έχουν μάθει. Τα στοιχεία μπορεί να διαφέρουν και το παράδειγμα αυτό είναι ενδεικτικό. Όμως, βασίζεται στην αλήθεια. Είναι αλήθεια πως οι άνθρωποι εξελίσσονται συλλογικά.

Η Εποχή των Τριών
Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να εισέλθει στην τριαδικότητα με νέο τρόπο. Βγαίνοντας μπροστά και απελευθερώνοντας τις παλιές αντιλήψεις της διττότητας – καλό, κακό, σωστό, λάθος, όλες τις περιοριστικές οπτικές του μαύρου ή του άσπρου. Αγαπημένοι μας, αυτά τα πράγματα σας πηγαίνουν στα όρια των δυνατοτήτων και της συνειδητότητάς σας. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα όπως είναι μόνο αν φτάσετε στα όρια. Αν αυτό είναι μαύρο κι αυτό άσπρο, τότε δεν υπάρχει πραγματικά μαύρο ή άσπρο παρά μόνο αποχρώσεις του γκρι. Όταν το δείτε αυτό από μια ευρύτερη οπτική, ξεπερνάτε τους περιορισμούς του πεδίου διττότητας και εισέρχεστε στην τριαδικότητα. Τι διαφορά έχει η τριαδικότητα; Πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων στη Γη; Αγαπημένοι μας, υπάρχει ένα νέο σύνολο ιδιοτήτων. Αν και αναφερόμαστε σε αυτές ως “νέες” για καλύτερη κατανόηση, δεν είναι νέες. Η διαφορά είναι πως οι άνθρωποι μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν αυτές τις ιδιότητες για να συνδέσουν τα χαμένα κομμάτια των άλλων τους διαστάσεων. Στους επόμενους τέσσερις μήνες θα έχετε την ευκαιρία να αρχίσετε να βλέπετε τριάδες. Θα τις βλέπετε παντού. Θα τις βλέπετε είτε τις ψάχνετε είτε όχι, οπότε να κοιτάζετε για τριάδες. Θα αρχίσουν να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, απλά για να σας κλείνουν το κοσμικό μάτι ως εν-θύμηση πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και πως η ανθρωπότητα κινείται προς την κατεύθυνση του Θεού, της Εστίας και του φωτός. Είναι μια νέα εποχή για τη Γη αγαπημένοι μας. Ποτέ πριν δεν έχετε γίνει μάρτυρες της δυνατότητας να αναλάβετε τη δύναμή σας και να βιώσετε τη ζωή ως συνειδητοί, αφυπνισμένοι δημιουργοί. Είναι υπέροχο! Φυσικά αυτό θα αποκαλύψει κάποιες δυσκολίες γιατί έτσι έχουν μάθει οι άνθρωποι να πηγαίνουν από το ένα επίπεδο στο άλλο. Ένα από τα επίπεδα που θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πρώτο είναι το πώς να βαδίζετε στις δικές σας δημιουργίες και να εναρμονίζεστε με τις δημιουργίες των άλλων. Εκεί είναι η μαγεία αγαπημένοι μας. Όταν μπορείτε να εναρμονίζεστε με τις δημιουργικές σας ικανότητας, ανοίγετε το πεδίο των τριών.
Βαδίζοντας στην Τριαδικότητα
Τώρα θα σας πούμε μια ενδιαφέρουσα ιστορία που ειπώθηκε πρώτα στον Φύλακα με τις ιστορίες του Αμόρ. Ο Αμόρ ήταν ένα αγόρι που ζούσε στην εποχή της Λεμουρίας. Είπαμε αυτή την ιστορία πολύ παλιά στον Φύλακα για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Αυτή η ιστορία περιέχει πολλές αλήθειες για τη νέα ενέργεια με την οποία παλεύουν και αποκαλύπτουν οι άνθρωποι, μαθαίνουν και χρησιμοποιούν. Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε τις τριάδες, όπως ο Αμόρ έμαθε από τον δάσκαλό του ότι το Σύμπαν έχει σαν βάση το τρία. Εδώ στη Γη αγαπημένοι μας, έχετε μάθει να δουλεύετε με βάση το 12 και το 10 που είναι τα πιο κοινά. Ακόμα και το δεκαδικό σύστημα βασίζεται στο 10. Αν και φαίνεται να λειτουργεί στη Γη, όταν πάτε στο Σύμπαν, τα πάντα είναι με βάση το 12. Η βασική ενέργεια των πάντων βασίζεται στο τρία. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά πράγματα εκφράζονται σε τριάδες, ακόμα και στις γραφές σας – ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα. Θα ανακαλύψετε πως έχετε νέες ικανότητες, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να διεκδικήσετε κάποιες από τις άλλες σας τελειότητες που είναι κρυμμένες σε άλλες διαστάσεις. Θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει καθώς γίνεστε πολύ καλοί σε κάτι που ποτέ δεν ήσασταν. Ξαφνικά, κάτι θα σας έρθει πολύ φυσιολογικά – σαν channeling – και το μόνο που θα έχετε να κάνετε θα είναι να ακολουθήσετε. Ακολουθήστε τις συνδέσεις σας για να εισέλθετε σε αυτή την ενέργεια με νέο τρόπο. Εισέρχεστε στην Εποχή των Τριών, την Εποχή της Ενδυνάμωσης. Κάνοντάς το αυτό, εξέρχεστε από τη διττότητα και εισέρχεστε στην τριαδικότητα.
Μια Ισχυρότερη Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας
Ένας άλλος τρόπος να το περιγράψουμε είναι το πώς είπαμε για τη διαφορά μεταξύ διττότητας και τριαδικότητας. Πολύ απλά, η διττότητα μοιάζει με μια γραμμή με δύο άκρες. Τι θα γινόταν αν προσθέτατε ένα τρίτο σημείο σε αυτή τη γραμμή; Θα έχετε μια γραμμή κι ένα τρίτο σημείο που θα δημιουργεί ένα υπέροχο τρίγωνο. Τώρα έχετε εισέλθει σε ένα πεδίο τριαδικότητας. Το τρίτο σημείο είναι η νέα, ισχυρότερη, σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας. Η εσωτερική σας καθοδήγηση θα αρχίσει να λειτουργεί με νέο τρόπο και όχι μόνο για εσάς. Επειδή πολλοί από εσάς αγαπημένοι μας, είναι δάσκαλοι. Πολλοί είστε οχήματα, αγωγοί εισερχόμενων πληροφοριών κι έχετε προετοιμαστεί γι’ αυτό με πολλούς τρόπους. Μερικοί από εσάς θα το κατορθώσουν αυτό με τον τρόπο που το κατόρθωσε ο Φύλακας, ενώ οι περισσότεροι θα το εκφράσουν λίγο διαφορετικότερα, με τον δικό τους τρόπο. Όλοι έχετε έρθει με μια μοναδική και πολύ ξεχωριστή ακτίνα φωτός. Δουλειά μας είναι όχι μόνο να σας βοηθήσουμε να τη δείτε αλλά και να τη χρησιμοποιήσετε για να εισέλθετε σε μια πραγματικότητα που δημιουργήσατε εσείς. Αυτή είναι η ομορφιά που βλέπουμε εμείς και μπορούμε να σας δείξουμε τα θαύματα, αγαπημένοι μας. Σας λέμε να πιστεύετε, κάτι που είναι υπέροχο γιατί είναι ένας καθρέφτης της δικής σας ενέργειας. Όλοι σας έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και μέσα σε τέσσερις μήνες η ενέργεια θα σας πάει στο βασίλειο του τρία. Καλωσορίσατε στην Εποχή της Τριαδικότητας και των Τριών! Καλωσορίσατε στην Εστία αγαπημένοι μας. Αυτός είναι ένας θεμέλιος λίθος που όλοι θα θέσετε στους επόμενους μήνες, οπότε απολαύστε τη διαδρομή! Απολαύστε το ταξίδι και, πάνω απ’ όλα, προσπαθήστε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε πραγματικά γιατί αυτή είναι η ενέργεια που σας εμπιστεύθηκε όταν κατεβήκατε στη Γη.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε με αυτούς τους τρόπους για να σας εν-θυμήσουμε ποιοι είστε. Να ξέρετε πως σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Παίζετε ένα νέο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.
Espavo αγαπημένοι μας.
Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα