Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Φυσικά φάρμακα για τον Διαβήτη (Συνταγές)

Ο διαβήτης είναι μια χρόνια ασθένεια η οποία προκαλείται από έλλειψη ινσουλίνης στον οργανισμό. Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, εμφανίζονται διαταραχές του μεταβολισμού όπως προβλήματα με την γλυκόζη ή τις πρωτεΐνες.Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα του διαβήτη είναι: ξηροστομία, αδυναμία του οργανισμού, εξάντληση και απώλεια βάρους.
Ο διαβήτης φυσικά φάρμακα (διορθωτικά μέτρα)Φυτά που ελέγχουν το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα 



Η Πικραλίδα είναι ένα χρήσιμο φυσικό φάρμακο για τις ασθένειες του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. Είναι επίσης καλό για τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Για τη θεραπεία του διαβήτη, θα πρέπει να τρώτε 10 κοτσάνια πικραλίδας καθημερινά, την άνοιξη. Προτού τα φάτε, πλύνετε τα μαζί με τα άνθη τους και, στη συνέχεια, αφαιρέστε τα άνθη. Στη συνέχεια, μασήστε καλά και αργά και καταπιείτε τα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κανέλα
Η Κανέλα αυξάνει τη δράση της ινσουλίνης, έτσι ώστε ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα την ημέρα κατεβάζει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα. Εκτός αυτού, αυτό το φυτό ελαχιστοποιεί το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα και των τριγλυκεριδίων.
Αποτέλεσμα εικόνας για ganoderma lucidum
Το Θεραπευτικό μανιτάρι - Γανόδερμα (Ganoderma lucidum), συμπληρώνει την έλλειψη της ινσουλίνης στον οργανισμό. Έχει επίσης θετική επίδραση στο έργο του παγκρέατος. Αυτό το μανιτάρι ελέγχει επίσης το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα στον ανθρώπινο οργανισμό.
Αποτέλεσμα εικόνας για Βατόμουρο
Το Βατόμουρο είναι επίσης ένα καλό φυσικό φάρμακο, το οποίο ελέγχει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Αποτέλεσμα εικόνας για βρώμηΑποτέλεσμα εικόνας για Καλαμπόκι
Καλαμπόκι και βρώμη φιλτράρουν το αίμα και τα στοιχεία του αίματος και βοηθούν στη θεραπεία των ασθενειών που σχετίζονται με τη ζάχαρη.
Η θεραπεία του διαβήτη περιλαμβάνει μια διατροφή που περιέχει λιγότερους υδατάνθρακες. Εξαλείψτε τα ανθυγιεινά λίπη και να τρώτε υγιεινά και χρήσιμα συστατικά, όπως λινάρι ή  ιχθυέλαιο. Όταν το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα είναι φυσιολογικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βούτυρο, ελαιόλαδο ή κακάο. Η ασθένεια αυτή προκαλεί έλλειψη ορυκτών στον οργανισμό, έτσι μια διατροφή γεμάτη ορυκτά είναι καλή για τους ανθρώπους με διαβήτη.
Τα άτομα με διαβήτη πρέπει να τρώνε αγγινάρα της Ιερουσαλήμ (ένα φυτό παρόμοιο με πατάτες, το οποίο αποτελεί υγιεινό αντικαταστάτη της πατάτας) μόνο και μόνο επειδή αυτό το φυτό δεν περιέχει άμυλο, μόνο ινσουλίνη.
Ο Μαϊντανός χρησιμοποιείτε εδώ και πολλά χρόνια για τη θεραπεία του διαβήτη. Κόψτε φρέσκα φύλλα μαϊντανού και στη συνέχεια αναμείξτε τα με ένα ποτήρι ξινόγαλα ή γιαούρτι. Πίνετε πριν πάτε για ύπνο κάθε βράδυ.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα