Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΑΤΙ


Με γυμνό στήθος κυκλοφορούσαν οι αρχαίες Μινωίτισσες. Το ίδιο και οι γυναίκες λαών πρωτόγονων. Δεν κρυβόντουσαν τα μαστάρια, ελεύθερα ήταν και περήφανα, αγνά, άπιαστα, αμεταχείριστα, λες και δεν είχαν χουφτωθεί.
Ήρθε η εποχή της πολιτισμένης δύσης που πρώτα θεώρησε αμαρτία τη γυμνότητα του μπούστου και μετά άρχισαν να φασκιώνουν τα βυζιά με κορσέδες, η συνέχεια των οποίων ήταν το σουτιέν.
Είσαι αρσενικός και κάνεις προσπάθεια να κρατήσεις μακρυά τη ματιά σου από το αυλάκι ανάμεσα στους δύο κώνους. Για να μη σε παρεξηγήσει η κυρία, μη σε περάσει λυγούρη ερωτικώς, ενώ μέσα της εκείνη γουστάρει με χίλια που το βλέμμα σου θέλει να χωθεί, αν είναι δυνατόν, μέχρι τις ρώγες.

Αυτό μας είπε ο Γερμανός επιστήμονας, μετά από πέντε χρονών μελέτη. Στον άνδρα κάνει καλό, στην καρδιά του, στην κυκλοφορία του αίματος, να απολαμβάνει τη θέα του γυναικείου στήθους. Άρα; Δεν είναι η πείνα η σεξουαλική, λέει ο αποδυτηριάκιας, που αιχμαλωτίζει την ανδρική όραση. Είναι η σοφία της πλάσης. Που για την καλύτερη λειτουργικότητα του ανδρικού σώματος στέλνει τους οφθαλμούς στα φωτοβόλα νούφαρα της Αφροδίτης.
Της ζουλούσε το στήθος και το κορίτσι ένοιωσε το δωμάτιο γύρω της να ταλαντεύεται… Την έφερε κάτω από το ντουζ, το ζεστό νερό, και το μάτι του δεν έφευγε από τις ρόδινες φράουλες των βυζιών της. Οι τραγανές ρώγες της είχαν γίνει σκληρές από τα χάδια και την θερμοκρασία του νερού. Δύο μπάλλες κατάλευκες με γαλάζιες φλεβίτσες.
Όσο κορυφώνεται ο σεξουαλικός ερεθισμός το στήθος επηρεάζεται. Οι θηλές ορθώνονται, μεγαλώνουν μέχρι και ένα εκατοστό, ενώ το αίμα κατακλύζει τα στήθη και αυξάνει το μέγεθός τους μέχρι 25%. Αυτά δεν μας τα είπε ο ντόκτωρ. Πόσο, δηλαδή, οφελεί τη λειτουργικότητα του γυναικείου σώματος η θέα ενός πέους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα