Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η ανάγκη συντονισμού στα 432hz



Το πρότυπο της σύγχρονης ρύθμισης για τα όργανα των πλέον σύγχρονων πολιτισμών είναι να συντονιστείτε στα 440Hz, αλλά πρόσφατα στοιχεία, καθώς και αρχαίες πρακτικές αποκαλύπτουν ότι ο συντονισμός σε αυτή τη συχνότητα δεν είναι στην πραγματικότητα ένας συντονισμός με τη φυσική κατάσταση της υγείας των ανθρώπων ή της γης και ότι η ρύθμιση σε αυτή την δόνηση μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε διάφορα επίπεδα, καθώς και την προώθηση σε αντι-κοινωνικές συμπεριφορές, και κυρίως συμβάλλει στη μειωμένη κατάσταση της συνείδησης στον άνθρωπο.

440Hz, για παράδειγμα, προκαλούν μια παραφωνία 8hz με τις φυσικές συχνότητες της ακοής μας, καθώς η Ακοή μας είναι ένα αποτέλεσμα του συστήματος t  εντός του εσωτερικού του αυτιού μας, στο οποίο το ρευστό που βρίσκεται μέσα βασίζεται στην ακολουθία Fibonacci καθώς κινείται δονητικά μέσα από το κοχύλι σαν κοχλίας και εναρμονίζει ως κατάλληλο το ηχητικό κύμα που θα καταχωρηθεί από τον εγκέφαλο. Αυτό μας κρατά σε ένα αίσθημα γειωμένο και ισορροπημένο στο φυσικό μας σώμα, αλλά εξαρτάται από μια ιερή γεωμετρική μορφή του ήχου που έχει αποβληθεί από τη ρύθμιση στα  440Hz.

Επειδή το DNA μας λειτουργεί, κατά μία έννοια, ανάλογα με τη συχνότητα και τον ήχο, που επανειλημμένα έχει υποβληθεί σε συχνότητες που δεν είναι σε συντονισμό με τον πλανήτη ή η φυσική μας κατάσταση μπορεί να έχουν αρνητική επίπτωση στην ικανότητα του DNA μας, ώστε  να ρυθμίσει σωστά τη δραστηριότητα στα γονίδια μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό έχει ανησυχητικές συνέπειες σε πολλά επίπεδα. 
δείτε τη διαφορά και σχολιάστε, αν θέλετε αυτό που παρατηρείται με ήχο στα 432hz.
Η σημασία του ενός = 432hz Μουσική

Cymatics πείραμα tonoscope 432-440Hz


kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα