Περιγραφή
Σαλάτα από Θεσ/νίκη & Κρήτη
Τι χρειαζόμαστε:
- 1/2 σακουλάκι ντάκο με ελιές
- 4 ντομάτες
- 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό (αν θέλετε)
- 2 φέτες τυρί φέτα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ελαιόλαδο
- ξύδι βαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρια διάφορα φρεσκοτριμμένα
Πώς το κάνουμε:
- Σπάζουμε τα ντάκος με το χέρι σε ένα βαθύ μπόλ τα ραντίζουμε με μπόλικο λάδι για να μαλακώσουν λίγο.
- Κόβουμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι σε κύβους τα ρίχνουμε και αυτά μέσα.
- Τρίβουμε το τύρι απο πάνω.
- Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον προσθέτουμε και αυτόν.
- Τρίβουμε μια σκελίδα σκόρδο στο ρεντέ.
- Βάζουμε αλάτι οσο θέλει ο καθένας τρίβουμε και τα πιπέρια.
- Βάζουμε λάδι και το ξύδι.
- Ανακατεύουμε καλά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το καλύτερο είναι να την βάλουμε για μισή ώρα στην κατάψυξη.
sintagespareas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.