Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Λεμόνι και μαγειρική σόδα: Ένας θαυματουργός συνδυασμός!

Αποτέλεσμα εικόνας για Lemon And Baking Soda: A Miraculous Combination
Μελέτες έχουν δείξει ότι  χυμός του λεμονιού και μαγειρική σόδα συνιστούν έναν θαυμαστό συνδυασμό, καθώς έχουν τη δυνατότητα να σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα. Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων, αναφέρει ότι μετά από 20 εργαστηριακές δοκιμές που διενεργήθηκαν από το 1970, έχουν αποδείξει ότι: το λεμόνι καταστρέφει καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων. Εμποδίζει την εξάπλωση των καρκινογόνων κυττάρων και έχει 10.000 φορές ισχυρότερη επίδραση από φάρμακα όπως η αδριαμυκίνη, η χημειοθεραπεία και τα ναρκωτικά προϊόντα.

Οφέλη από τον συνδυασμό λεμονιού και μαγειρικής σόδας:

Μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση εσπεριδοειδών, συγκεκριμένα λεμονιών εμπόδισαν και σε ορισμένες περιπτώσεις θεράπευσαν τον καρκίνο.
 Και με την προσθήκη μαγειρικής σόδας θα ομαλοποιήσετε το pH του σώματος, κάτι που δεν επιτρέπει στον καρκίνο να συνεχίσει να εξαπλώνεται. 
Από την μια πλευρά, η χημειοθεραπεία έχει φρικτές παρενέργειες και το χειρότερο είναι ότι καταστρέφει τα υγιή κύτταρα. Από την άλλη, ο χυμός λεμονιού και η μαγειρική σόδα, σκοτώνουν μόνο τα καρκινικά κύτταρα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Lemon And Baking Soda: A Miraculous Combination

Οι ασθενείς πρέπει να πίνουν δύο κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού με μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα . 
Καταναλώνετε το ρόφημα πριν από το πρωινό, με άδειο στομάχι, για καλύτερο αποτέλεσμα.
Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε βιολογικά λεμόνια. Τα βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και ψεκάζονται με χημικά.
Τα λεμόνια έχει ήδη αποδειχθεί ότι έχουν ισχυρές αντι - καρκινογόνες ιδιότητες. Εκτός από αυτό υπάρχουν πολλές άλλες χρήσιμες ιδιότητες. Επίσης, έχουν ισχυρή επίδραση πάνω στις κύστες και τους όγκους.
Αποτέλεσμα εικόνας για Lemon And Baking Soda: A Miraculous Combination

Ισχυρή αντιμικροβιακή δράση

Το λεμόνι έχει μια πολύ ισχυρή αντιμικροβιακή δράση με ένα πολύ ευρύ φάσμα δραστικότητας έναντι βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων. Είναι αποτελεσματικό κατά των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, μειώνει το άγχος και την νευρική κρίση.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα