Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η Μέρκελ πάει στο Παρίσι για τον Ολάντ, Παππάς, Τσακαλώτος στις Βρυξέλλες

Η Μέρκελ πάει στο Παρίσι για τον Ολάντ, Παππάς, Τσακαλώτος στις Βρυξέλλες
Φωτογραφία ΕΘΝΟΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ ανακοίνωσε ότι η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ θα μεταβεί αύριο το απόγευμα στο Παρίσι για να συζητήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
“Οι συνομιλίες με τον γάλλο πρόεδρο από τις 18.30 τοπική ώρα (19.30 ώρα Ελλάδος) και κατά τη διάρκεια του δείπνου θα έχουν ως θέμα την κοινή αποτίμηση της κατάστασης μετά το ελληνικό δημοψήφισμα και τη συνέχιση της στενής γαλλο-γερμανικής συνεργασίας για το θέμα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της γερμανικής κυβέρνησης.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ θα έχουν αύριο το βράδυ συνομιλίες στο Παρίσι και στη συνέχεια δείπνο εργασίας “για να αποτιμήσουν τις συνέπειες του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα”, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.
Η συνάντηση αυτή στο Μέγαρο των Ηλυσίων “εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για να συμβάλουν σε μία βιώσιμη λύση για την Ελλάδα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.
ΕΞΑΛΛΟΥ: Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου από τα πρώτες δημοσκοπήσεις.
Από το Μαξίμου δηλώνουν ότι το οριακό προβάδισμα του Όχι δίνει ένα δυνατό χαρτί για τη διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες που θα αρχίσει από τη Δευτέρα το πρωί.
Σύμφωνα με τον Σκάι, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλωτος και ο Γιώργος Χουλιαράκης είναι έτοιμοι για να μεταβούν τις Βρυξέλλες για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων.
Συνεχείς συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργού στο Μαξίμου για τη διαχείριση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα