Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΤΟΥ "ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΥΠΕΡΠΑΛΜΟΥ", ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Gaiiam TV Ep 5

Τα "Γαλάζια Φτερωτά Όντα" της "Συμμαχίας των Σφαιρών" μας εγκαταλείπουν σύντομα.
Ο Goode εξηγεί πως η συν-δημιουργική συνείδηση της ανθρωπότητας χρησιμοποιείται ενάντια στον εαυτό της από τις άρχουσες "ελίτ" και αξίζει να ακούσουμε και να δώσουμε σημασία στο βασικό μήνυμα της "Συμμαχίας των Σφαιρών".
Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα είναι σύννεφα από "δονούμενα σωματίδια υψηλής ενέργειας" τα οποία μπορούν να επηρεάζουν τον Ήλιο, τη Γη και την Ανθρωπότητα, με τρόπους που οδηγούν σε βαθιές αλλαγές.
 Η ίδια η ανθρώπινη συνείδηση επηρεάζεται άμεσα και οδηγείται είτε στην ταχεία εξέλιξη μας σε μια προηγμένη παγκόσμια κοινωνία, είτε σε μια παγκόσμια αυτοκαταστροφή, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.

Ο Goode λέει ότι οι Γιγαντιαίες Σφαίρες άρχισαν να εμφανίζονται στο Ηλιακό μας Σύστημα από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και παρέμειναν σε στάση αναμονής μέχρι το 2011, οπότε και άρχισαν να ενεργοποιούνται.
 Οι Σφαίρες κυμαίνονται σε μέγεθος από τη διάμετρο της Σελήνης μέχρι εκείνης του Δία. Τοποθετήθηκαν με στρατηγικό τρόπο ώστε να ενεργούν ως βάσεις συντονισμού του Γαλαξιακού Υπερκύματος, τόσο για τον Ήλιο, όσο και την Ανθρωπότητα.
Ο Goode αποκάλυψε ότι τα Γαλαξιακά Υπερκύματα τα ανακάλυψε και τα μελέτησε ο αστροφυσικός Dr Paul LaViolette και πρόβλεψε ότι επηρεάζουν το Ηλιακό μας Σύστημα. 

Το 2006 στο βιβλίο του "Αποκωδικοποίηση του μηνύματος των Πάλσαρς", ο Dr LaViolette περιγράφει τα Πάλσαρς ως στρατηγικά τοποθετημένα στο Γαλαξία, τα οποία μεταδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με αυτά τα Υπερκύματα που παράγονται από τον γαλαξιακό πυρήνα, με κύκλους που εκτείνονται από 10.000 έως 16.000 χρόνια.
 O LaViolette εικάζει ότι αυτά τα Πάλσαρς δημιουργήθηκαν από έναν πολύ προηγμένο τύπου ΙΙΙ εξωγήινο πολιτισμό, ο οποίος κατάλαβε πως λειτουργεί ένα Γαλαξιακό Υπερκύμα, καθώς και τις πιθανές επιπτώσεις του στα ηλιακά συστήματα και στους κόσμους. 
Ένας πολιτισμός τύπου ΙΙΙ της κλίμακας Kardashev, είναι αυτός που λειτουργεί με τα επίπεδα της κλίμακας της γαλαξιακής ενέργειας, ενώ ένας πολιτισμός τύπου ΙΙ μπορεί να κάνει το ίδιο μόνον σε αστρικό επίπεδο, ενώ ένας πολιτισμός τύπου Ι μπορεί να ενεργήσει ομοίως σε πλανητικό επίπεδο. Αυτό υποδηλώνει ότι οι υπεύθυνοι των Γιγαντιαίων Σφαιρών στο Ηλιακό μας Σύστημα ("Συμμαχία των Σφαιρών"), είναι τουλάχιστον εξωγήινος πολιτισμός τύπου ΙΙΙ.
Αλλά η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη που έγινε στις 18 Ιουλίου από τον Goode, είναι πως τα Όντα της "Συμμαχίας των Σφαιρών", έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη βασική αποστολή τους και θα μας εγκαταλείψουν σύντομα. 
Αυτό υποδηλώνει ότι πολύ σύντομα θα βιώσουμε την πλήρη ισχύ του Γαλαξιακού Υπερπαλμού, που θα φέρει το καλύτερο ή το χειρότερο σε όλη την ανθρωπότητα, ανάλογα με το πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα