Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η NASA ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ


Η NASA ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Οι κάτοικοι της Δήμητρας:
- "Διαβιούν σε μικρές και μεγάλες υπόγειες πόλεις στο εσωτερικό του πλανήτη τους. Θέλουν να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο για να διατηρήσουν την επιφάνεια του παρθένα.
Ζουν σε απόλυτη ηρεμία και είναι μια απλή αγροτική κοινωνία, με εξέλιξη περίπου 50.000 χρόνια πιο μπροστά από τους ανθρώπους της Γης, σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου α', είναι δηλ. "αφέντες" της ευαισθητοποίησης και της γνώσης του πνεύματος. Είναι πολύ ζεστοί και γεμάτοι αγάπη, πρόθυμοι να μοιραστούν το μόνο που ξέρουν, τη ζωή με ανθρώπους άλλων κόσμων. Δεν έχουν καμιά γνωστή εμπειρία πολέμου.

Ο χρωματισμός του δέρματος τους είναι πολύ χλωμός, τα μαλλιά τους έχουν ένα φλογερό κόκκινο χρώμα και τα μάτια τους είναι υποκίτρινα / πράσινα με κίτρινες κηλίδες. Τα αυτιά τους είναι κοντά όπως των "Vulcans" στην σειρά "Star Trek". Επειδή είναι χορτοφάγοι είναι πολύ "ελαφριοί" όσον αφορά την πυκνότητα τους και το ύψος τους κυμαίνεται από 3 έως 7 μέτρα. Τα ρούχα τους σχηματίζονται φορώντας διάφορα μεγάλα φύλλα των φυτών που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του πλανήτη τους. Οι άνδρες φορούν ρούχα μέχρι τη μέση τους με παρόμοιο τρόπο που τα φορούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι, ενώ οι γυναίκες φορούν μακρυά φορέματα που ρέουν μέχρι τους αστραγάλους τους"..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα