Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ, ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...Η ΜΙΚΤΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ


πηγή: Intime
«Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε» είπε ο Γιώργος Καραγκούνης. Τι λες, ωρέ μεγάλε! Θα μου πεις ότι και γι’ αυτό πληρώνεται. Για να μας λέει τι πρέπει να κάνουμε. «Να σηκώσουμε το κεφάλι» πρόσθεσε ακόμα ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής ομάδας. Να σου πω κάτι.
Λατρεύω τη σιωπή. Σ’ αυτές τις στιγμές, σε τέτοιες κηδείες, δεν μιλάς. Το έχεις βουλωμένο. Επειδή δεν έχει καμμία αξία ό,τι κι αν βγει από το στόμα του οποιουδήποτε. Όπως στο λέω. Είναι για πέταμα κάθε κουβέντα. Να μην απογοητευθούμε. Να σηκώσουμε το κεφάλι.

Η εθνική που είδαμε, αυτή που έχασε 2-1 από τα Νησιά Φερόε, δεν μπορεί να σηκώσει το κεφάλι. Μόνο τα πόδια σηκώνει. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι αν είσαι σοβαρός, τουλάχιστον λαμβάνεις υπ’ όψιν την αλήθεια. Δεν κλείνεις τα μάτια. Δεν αμολάς μπουρδολογίες.
Όταν λέει κάποιος, Καραγκούνης είναι αυτός, όποιος άλλος, να μην απογοητευόμαστε, να σηκώσουμε το κεφάλι τότε είναι ολοφάνερο. Δεν βλέπεις, δεν θες να δεις την πραγματικότητα.

Η ΜΙΚΤΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ



πηγή: Intime
Μια είναι η κουβέντα που αξίζει, κι όποιος συμφωνεί, μετά την αρχιξευτύλα, την ήττα της εθνικής ομάδας από τα Νησιά Φερόε. Να παραιτηθεί η Ελλάδα από τη συμμετοχή της στα προκριματικά των διεθνών διοργανώσεων. Δεν έχει καμμία δουλειά η χώρα μας να… διεκδικεί πρόκριση σε Ευρώ και μουντιάλ.
Η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή, την αποδέχεσαι. Όχι και την αναξιοπρέπεια. Όχι και τον αυτοδιασυρμό. Είσαι σε τέτοια άθλια κατάσταση που μόνος σου δηλώνεις αδυναμία να ανταγωνιστείς ακόμα και εξωτικά νησιά. Τόσο καφενείο είσαι. Να χάνεις και να ξαναχάνεις από ανύπαρκτες στο χάρτη ομάδες. Η μικτή των μπαρ από τις παραλίες της Μυκόνου θα τα κατάφερναν καλύτερα. Πολύ καλύτερα.
Επιβάλλεται αυτό που προτείνω. Τον αυτοαποκλεισμό. Το grexit που η ίδια η Ελλάδα θα αποφασίσει. Αντίθετα, αν δεν γίνει όπως η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα, τότε η Ελλάδα είναι για κλωτσές. Και φασίνες. Θυμίζω ότι η Νίκη με αξιοπρέπεια και περηφάνια απεχώρησε μόνη της στη μέση της σαιζόν διότι δεν άντεχε άλλο.

Δεν έχει άλλη λύση η Ελλάδα. Αν υπάρχει τσίπα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα