Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ… «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ» ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ… «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ» ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ειλικρινά όταν είδα αυτό το βίντεο που μου έστειλαν από την Γερμανία, έμεινα άφωνος από αηδία και συγκλονισμένος από το αίσχος ενός πολυπολιτισμικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, που θεώρει σαν… ύψιστο διδακτικό έργο την διαστροφή ακόμα και μικρών παιδιών σε ένα σχολείο της κορυφαίας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Γερμανίας.
Με μεγάλο δισταγμό αλλά και μεγάλη θλίψη αποφάσισα να το παρουσιάσω, (όχι όλο), για να καταλάβουν κάποιοι, όσο ακόμα μπορούν να αντιληφθούν, το που οδηγούμαστε με όλες αυτές τις πολυπολιτισμικές αηδίες και τις παρελάσεις υπερηφάνειας της ηλιθιότητας τους.

Κάποτε θα πρέπει να δούμε την πραγματικότητα κατάματα και να πάψουμε να μένουμε απαθείς και κωφάλαλοι και να κρυβόμαστε πίσω από υποκριτικές αποστασιοποιήσεις γιατί έτσι όπως πάμε σύντομα θα βρούμε τα ίδια και στα δικά μας σχολεία.
Πρόκειται για ένα σχολείο στην περιοχή του Mainz, πρωτεύουσα του γερμανικού κρατιδίου της Ρηνανίας κοντά στην Φρανκφούρτη, όπου φοιτούν παιδιά μεταξύ τριών και έξη ετών από διάφορες φυλές καθώς το σχολειό είναι πολυπολιτισμικό. Τα παιδιά αυτά διδάσκονται με τις τελευταίες εκσυγχρονιστικές μεθόδους… της «φύσης». Σημειωτέον ότι το σχολείο αυτό έχει κατηγορηθεί, (;;) ακόμα και για παιδεραστία, ένα είδος που τελευταία είναι πολύ στην μόδα σε πολλές χώρες της πολιτισμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο. Εντάσσεται και αυτό στην… εκσυγχρονιστική πορεία τους.

Και εις.. ανώτερα, και αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφές-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα