Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Μένουμε Ευρώπη (γιατί ο άλλος δρόμος είναι η κόλαση)


Λίγες μέρες ή και ώρες πριν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ κλείσουν τα σύνορα και γυρίσουν την Ελλάδα στην Ιουρασική περίοδο, απευθύνουμε κάλεσμα στις νεοφιλελεύθερες δυνάμεις αυτού του τόπου που αγωνίζονται με σθένος για την πραγματοποίηση του θατσερικού ονείρου.

Η συγκέντρωση στόχο έχει να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας Γερμανών πολιτών για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Αγωνία για την ευαίσθητη ψυχή της Άνγκελα Μέρκελ και διαμαρτυρία για το βιασμό των συναισθημάτων του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στη μνημονιακή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 5 χρόνια.

Η συγκέντρωση καλείται διαδικτυακά με πρωτοβουλία του Μετώπου Κοινής Λογικής και απευθύνεται σε όλους τους ποταμίσιους, σαμαροβενιζέλους και τζημερικούς που έχουν απομείνει στο Λεκανοπέδιο.

Σας περιμένουμε όλους - και τους 50 - χωρίς πανό, χωρίς σημαίες, χωρίς συνθήματα, να σταθείτε για 7 ώρες αμίλητοι κι ακούνητοι με μοναδικό όπλο μια σφυρίχτρα για σκύλους - να αφυπνιστούν, έστω και συμβολικά, τα αδέσποτα.



Η μετάθεση της ημέρας πραγματοποίησης της εκδήλωσης κρίθηκε απαραίτητη, αφού μετά από την ανακοίνωση της μεγαλειώδους συγκέντρωσής μας, προγραμματίσθηκε στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα συγκέντρωση υπέρ της σοβιετικοποίησης της χώρας και της επαναλειτουργίας των γκούλαγκ.

Για το Μέτωπο Κοινής Λογικής, πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια των συμμετεχόντων, οπότε καλού κακού φορέστε μαύρα και περιμένετε να πέσει το σκοτάδι, αφού υπάρχει κίνδυνος να γίνετε αντιληπτοί και να σας πετάξουν ντομάτες μέχρι και τα περιστέρια.

Εναλλακτικά, φέρτε μαζί μας μια φωτογραφική μηχανή για να παριστάνετε τους τουρίστες ή μεταμφιεστείτε σε θάμνο.

Στους παρευρισκόμενους θα σερβιριστεί πατσαβουρόπιτα με μαρκαρπόνε και πορτοκάλι, ενώ θα ακολουθήσει χιπστεροπορεία, η οποία θα κάνει στάση στην πλατεία Καρύτση για κοκτεηλάρες και θα καταλήξει στο προαύλιο της παλιάς Βουλής, όπου θα ντύσουμε τις νερατζιές με μαγιό και μπρατσάκια.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας με τις αγορές και τους τραπεζίτες υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην γερμανική οικογένεια. 

Σας καλούμε την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα στο Σύνταγμα να βάλουμε τις φουστανέλες και να φυσάει, στον Άγνωστο Στρατιώτη μπροστά και στους τουρίστες πλάι, να μπερδευτούμε με τους τσολιάδες, να πούμε τον πόνο μας στα περιστέρια και στη φυσούνα του ΜΑΤά, στάχτη να γίνεις Αριστερά.

ΦΟΡΑΜΕ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑΣ

ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ JURASSIC PARK

ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΡΑ

ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 100

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Συντονιστική επιτροπή "Μένουμε Ευρώπη"






ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα