Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η ψυχή των ζώων ανατροφοδότες του πλανήτη


Τα ζώα μας τα έδωσε ο Πατέρας μας Θεός, για την εξυπηρέτησή μας και για να υπάρχει η ανάλογη ισορροπία σε όλο το κομμάτι της φύσης από αυτό το ζωικό βασίλειο. Μας έδωσε και τα κατοικίδια ζώα, έτσι ώστε μέσα από αυτά να έχουμε τα παράγωγά τους και την βοήθειά τους.


Η ψυχή τους όταν φεύγει, απορροφάτε από τη μητέρα γη και ανάλογα μετουσιώνει την ενέργεια του πλανήτη μας. Η ψυχή των ζώων δεν φεύγει προς τα πάνω, όπως κάποιοι νομίζουν ή πιστεύουν, αλλά ενσωματώνεται με τον πλούτο του πλανήτη μας.

Τα ζώα λοιπόν ως συνεργάτες του ανθρώπου τα έχουμε για να λαμβάνουμε τα δώρα τους, την φροντίδα τους κι εμείς μέσα από την αγάπη και τον σεβασμό ως προς αυτά θα είχαμε μία κυκλική ευημερία μόνιμη και σίγουρη. 

Τι κάνουμε εμείς άραγε με αυτούς τους ανατροφοδότες ? Πώς τα μεταχειριζόμαστε τα ζώα ? Και τι ακριβώς απορροφάτε τελικά από τη μητέρα γη ? Πώς μας επιστρέφετε όλο αυτό που απορροφάτε ? Η ασυδοσία, η ασέβεια, η βία, η κακομεταχείριση, η σφαγή με τον χειρότερο τρόπο, ο θάνατος τους που είναι ότι πιο άθλιο βιώνουν αυτά τα πλάσματα, θα επιστρέψει. Αφού απορροφάτε από τη μητέρα γη όλο αυτό. Σε μας θα επιστρέψει. Το κακό της ιστορίας δεν είναι τόσο ότι θα επιστρέψει, αλλά το ότι θα το βιώσουν αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτε, αυτοί που τώρα δεν έχουν καν άποψη και δεν επιλέγουν εκείνοι. Είναι αυτά τα παιδιά που τώρα έρχονται στον πλανήτη και όλα τα μικρά παιδιά. Όπου εμείς δεν νιώθουμε ούτε στο ελάχιστο υπεύθυνοι και λειτουργούμε με απόλυτη ασέβεια ως προς το σύστημα αυτό. 


Δεν είναι κακό έτσι για αλλαγή, έστω και τώρα να επιλέξουμε να επιστρέψουμε στον απόλυτο σεβασμό όλου αυτού του πλούτου και να σταματήσουμε να κακομεταχειριζόμαστε αυτά τα πλάσματα. Όταν ο άνθρωπος δεν σέβεται όλο αυτόν τον πλούτο που βρίσκεται δίπλα του ( και δεν εννοούμε το πορτοφόλι του, ούτε τα δαχτυλίδια του και τα στολίδια του) αλλά όλο το φυσικό του περιβάλλον και να το περιβάλλει με στοργή και αγάπη, μη περιμένουμε να δούμε ή να βιώσουμε ουσιαστική ευημερία και ισορροπία. 

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα