Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Οι εξωγήινοι είναι εδώ. ΣΕΙΡΙΟΣ Ντοκιμαντέρ (Ελληνικοί υπότιτλοι)


Το ντοκιμαντέρ αυτό θα σας αφήσει άφωνους και θα αποκαλύψει για τη Μελέτη της Εξωγήινης Νοημοσύνης. Σε αυτή η ταινία θα δείτε τη μεγαλύτερη ιστορία που ποτέ δεν μας είπαν:

Την Γη την έχουν επισκεφθεί προηγμένοι πολιτισμοί που μπορούν να ταξιδέψουν μέσα από άλλες διαστάσεις γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός.

Η Γη που την έχουν επισκεφτεί άνθρωποι από άλλους κόσμους που δεν ήταν κακόβουλοι, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Πρόκειται για τη δουλειά μιας ομάδας επιστημόνων με επικεφαλής τον Dr. Steven Greer, οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία σχετικά με την παρουσία των ΑΤΙΑ στον πλανήτη μας, με σκοπό να πιέσουν το Κογκρέσο να ανοίξει τους φακέλους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. 




Τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ είναι πολλά και έχουν να κάνουν από τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες και το πώς τα μεγάλα λόμπι εμποδίζουν την ανάπτυξή τους μέχρι την πρόσφατη ανακάλυψη ενός πλάσματος ύψους 13 εκατοστών, το οποίο έζησε για 8 χρόνια στον πλανήτη μας πριν από έναν αιώνα!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα