Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣAΡΜΟΣΘΗΚΕΣ ;

1. Θυμήσου τότε παλιά, που διαφωνούσες. Με όλο το σύστημα χονδρικά. Μάθε λοιπόν σήμερα, ότι και κάποιοι άλλοι έχουν το δικαίωμα της διαφωνίας. Χωρίς υποχρεωτικά να διαφωνούν επειδή βρίσκονται στην κατάσταση που ήσουν τότε παλιά.
2. Πρέπει να μελετάς το παρελθόν, εφόσον πιστεύεις οτι είσαι ράτσα. Κι εφόσον πιστεύεις οτι πας για γενεαλογικό δένδρο ή φαμίλια. Αν σου ξέφυγε νεότερος, ψάξε στο παρελθόν σου να βρεις δικά σου λάθη.
3. Να έχεις πάντα σεβασμό στον πελάτη, αφού από αυτόν εξαρτάσαι. Εσύ οφείλεις να είσαι πιστός, γνωρίζοντας οτι ο πελάτης είναι πάντα προσωρινός και πάντα άπιστος. Μπλέξε τον πελάτη με ιδεολογία.
4. Όταν με το καλό φτειάξεις αυλή, αφού έχεις ανάγκη να σε γλύφουν, φρόντισε να ελέγχεις την αυλή. Είναι αδύνατον να θεωρήσεις οτι το δικό σου δημιούργημα, το οποίο πάντα θα είναι χειρότερο από εσένα, θα μπορέσει και να σε συμβουλεύει. Βγες από τα ψυχοπαθητικά συμπτώματα οτι δήθεν ακούς κάποιους χειρότερους. Μάθε να κάνεις παρέα με καλύτερους, που δεν θα γίνουν αυλή σου.

5. Οι ανιχνευτές και οι πρεσβευτές, απλά θα σου φέρουν τις πληροφορίες του αντιπάλου. Μάθε να πηγαίνεις κατά μέτωπον και να συναλλάσσεσαι με την κανονική γλώσσα. Οι τριγωνικές συναλλαγές, δεν ευνόησαν κανέναν.
6. Να δίνεις πάντα προοπτική για το μέλλον, αφού αυτό αργά ή γρήγορα, θα έρθει. Οπότε φτειάξε την διάδοχη κατάσταση για να πέσεις στην ιστορία της συντήρησης της δεύτερης γενιάς ή της καταστροφής της τρίτης. Το παρελθόν είναι προϊόν εκδίκησης για το μέλλον, ακόμα κι εσωστρεφώς.
7. Να ξέρεις σε ποιούς θα ποντάρεις και να ξέρεις οτι ο χρόνος σου, δεν είναι αιώνιος. Κι εσύ δεν είσαι αιώνιος. Να ξέρεις οτι σε αυτούς που πόνταρες, την ίδια εγωπάθεια έχουν που θα την πληρώσουν σε χρόνο. Φυσικά και σε χρήμα.
8. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αντιδράσει, είτε από συμφέρον είτε από πλάκα. Να είσαι έτοιμος να σέβεσαι την αντίδραση. Ειδικά όταν μεγαλώνεις, κι όταν γίνεσαι σύννομος.
9. Να πιστεύεις ότι πάντα μπορεί να βρεθεί κάποιος πιο ικανός από εσένα. Η ζούγκλα αναπλάθεται και η βία φέρνει μόνο βία. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε βαρέσει πιο δυνατά τώρα, αφού πλέον είσαι του συsτήματος και της προσωπικής παρακμής.
10.  ΓΚΑΝΤΙ : Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα