Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

17 άνθρωποι με πραγματικές υπερδυνάμεις!!!

Έχετε ποτέ ονειρευτεί ότι κατέχετε υπερδυνάμεις; Το πιο πιθανό, αν είστε  όπως εγώ, να έχετε φανταστεί ότι είστε κάτοχοι εξαιρετικών ικανοτήτων, όπως σούπερ δύναμη ή κίνηση μεγάλων αντικειμένων με το μυαλό σας. Βρήκαμε 17 παραδείγματα ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν αναπτύξει ορισμένες εξαιρετικές ικανότητες. 

Ίσως εξελισσόμαστε σε έναν κόσμο χωρίς όρια. 


1. Όραση Ακτίνων Χ




Η Natasha Demkina είναι μια Ρωσίδα που ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να βλέπει στο εσωτερικό των ανθρώπινων σωμάτων. Ακριβώς όπως ένα μηχάνημα ακτίνων Χ, είναι σε θέση να εντοπίζει τα προβλήματα στο εσωτερικό των ανθρώπων και να κάνει διαγνώσεις.

Η Natasha ήταν ένα κανονικό παιδί μέχρι την ηλικία των δέκα ετών, σύμφωνα με τη μητέρα της. Σε αυτή την ηλικία οι ικανότητες της άρχισαν να εκδηλώνονται.


«Ήμουν στο σπίτι με τη μητέρα μου και ξαφνικά είχα ένα όραμα. Μπορούσα να δω μέσα στο σώμα της μητέρας μου και άρχισα να της λέω για τα όργανα που μπορούσα να δω. Τώρα, αρχίζω να μεταστρέφομαι από την συνηθισμένη όρασή μου σε αυτό που εγώ αποκαλώ ιατρική όραση. Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, βλέπω μια πολύχρωμη εικόνα μέσα στο άτομο και στη συνέχεια αρχίζω να την αναλύω. », λέει η Demkina.

2. Μαγνητικό Σώμα


Ο  Liew Thow Lin είναι ένας άνδρας από τη Μαλαισία που μπορεί να κολλήσει μεταλλικά αντικείμενα πάνω στο σώμα του. Αν και οι επιστήμονες δεν μπορούν να εντοπίσουν οτιδήποτε συμβαίνει με τα μαγνητικά του σώματός του, είναι σε θέση να κρατάει και να εξισορροπεί μια μοναδική ποσότητα μεταλλικών αντικειμένων πάνω στο δέρμα του.




3. Σούπερ Ανθρώπινη Μνήμη


Ο Daniel Temmet είναι σε θέση να απομνημονεύει απίστευτες ποσότητες πληροφοριών. Για παράδειγμα, ήταν σε θέση να απαγγείλει Pi έως 22.514 ψηφία σε πέντε ώρες και εννέα λεπτά στις 14 Μαρτίου 2004. 

Οι περισσότεροι πολυμαθείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσουν  πώς καταφέρνουν τις εκπληκτικές ικανότητες τους αλλά ο Daniel είναι διαφορετικός.

 Εξηγεί ότι στο μυαλό του κάθε ακέραιος αριθμός μέχρι 10.000 έχει τη δική του μοναδική υφή, χρώμα, σχήμα και αίσθηση. Αυτό τον βοήθησε να θυμάται τα πράγματα οπτικά πολύ πιο εύκολα από το μέσο άτομο. 

Σύμφωνα με την εμπειρία του, η οπτική εικόνα του 289 είναι πολύ άσχημη, του 333 είναι ιδιαίτερα ελκυστική, και του pi είναι όμορφη. Ίσως αυτό είναι το πώς η συχνότητα των αριθμών και η αριθμολογία λειτουργεί με τον λογικό κόσμο.



4. Καμμία Ανάγκη Για Ύπνο


Φανταστείτε τι θα ήταν η ζωή αν δεν χρειαζόταν να κοιμόμαστε. Ξέρω ότι θα χάναμε τα πολύ διασκεδαστικά μας όνειρα, αλλά τι  θα μπορούσαμε να επιτύχουμε;

 Λοιπόν, ο Αλ Herpin ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε τι σήμαινε αυτό. 

Ο Al Herpin υποστήριξε ότι έχει ένα σπάνιο είδος αϋπνίας, όπου δεν χρειάζεται να κοιμηθεί και σε ένα σημείο στη ζωή του ήταν ξύπνιος για πάνω από 10 χρόνια. 

Αυτό προσέλκυσε την προσοχή του ιατρικού κλάδου που διερεύνησε περαιτέρω. Δεν βρήκαν κρεβάτι, ή κρεββατοκάμαρα στο σπίτι του Al Herpin. 

Ισχυρίστηκε ότι πήγαινε στη δουλειά και στη συνέχεια καθόταν στην κουνιστή του καρέκλα για να διαβάσει μέχρι την ώρα να γυρίσει στη δουλειά του την επόμενη μέρα. 

Ο ίδιος βρέθηκε να είναι σε καλή υγεία και επίσης έζησε έως την ηλικία των 94 ετών.

5. Στομάχι Από Ατσάλι


Ο Michel Lotito ήταν γνωστός για την ικανότητά του να τρώει μη εύπεπτα αντικείμενα χωρίς κακές συνέπειες. Τον έχουν δει να καταναλώνει γυαλί, μέταλλο, καουτσούκ και άλλα αντικείμενα. Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.



6. Σούπερ Γλωσσικές Ικανότητες


Ο μέσος άνθρωπος στη γη εκτιμάται ότι είναι σε θέση να μιλήσει 
μόνο 1,69 γλώσσες. 

Ο Χάρολντ Ουίλιαμς , από την άλλη πλευρά ήταν σε θέση να μιλάει 58 διαφορετικές γλώσσες. 

Ο Χάρολντ ήταν ένα κανονικό παιδί μέχρι την ηλικία των 7 ετών, όταν όπως περιγράφει είχε μία «Έκρηξη στον εγκέφαλό του ».

Μετά από αυτό έμαθε λατινικά, τα οποία είναι η ρίζα πολλών γλωσσών, αλλά δεν του ήταν αρκετό. 

Πέρασε τη ζωή του ταξιδεύοντας τον κόσμο, πηγαίνοντας σε διαφορετικές περιοχές και μαθαίνοντας όλες τις γλώσσες που μπορούσε.

7. Αετίσια Όραση (20x πιο έντονη από ό, τι όλοι εμείς οι υπόλοιποι )




Η Veronica Seider κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ θέασης  μικρότερου αντικείμενου χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας. 

Το 1972 το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης, στην τότε Δυτική Γερμανία, ανέφερε ότι ένας από τους μαθητές του, η Veronica Seider είχε οπτική οξύτητα 20 φορές καλύτερη από τον μέσο ανθρώπινο όρο. 

Για παράδειγμα, μπορούσε να εντοπίσει ανθρώπους σε απόσταση πάνω από ένα μίλι μακριά (1,6 χλμ). 

Το φυσιολογικό άτομο χρειάζεται μια σειρά από κιάλια για να είναι σε θέση να ολοκληρώσει με ακρίβεια αυτό.

8. Εντοπισμός Αντικειμένων Με Ηχητικά Σήματα (όπως οι νυχτερίδες και τα Δελφίνια):

Ο Ben Underwood είναι ένα εξαιρετικό άτομο που έχει την ικανότητα να βλέπει χρησιμοποιώντας Ανθρώπινο Ηχοεντοπιστή . 

Ο Ben έχασε την όρασή του από καρκίνο και είναι εντελώς τυφλός.

 Ωστόσο, χρησιμοποιώντας μια σειρά από θορύβους κρότου, ο Μπεν είναι σε θέση να περιηγείται στον κόσμο γύρω του. 

Δείτε αυτό το φοβερό βίντεο για τον Ben ο οποίος υπερβαίνει τους περιορισμούς και ζει μια κανονική ζωή.



9. Υψηλή Ανοχή Του Πόνου 


Τώρα, έχουμε ακούσει για ανθρώπους που χρησιμοποιούν το διαλογισμό για να διευκολύνουν τους πόνους του τοκετού, αλλά ο Tim Cridland αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την υψηλή ανοχή του για τον πόνο ως μέσο παράστασης και ψυχαγωγίας.
"Δεν υπάρχει τίποτε το ασύνηθες για μένα φυσικά. Όλα όσα έχω κάνει, έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να το κάνει. Θα έλεγα ότι αυτό που κάνω είναι να επιδεικνύω κάποια ακραία παραδείγματα για το τι μπορείτε να κάνετε με το μυαλό σας και να το συνδυάσετε με το σώμα σας. Θα μπορούσατε να πάρετε τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποιώ για να ξεπεράσετε τον πόνο και να κάνετε χρήση αυτών στη ζωή σας για να σας εμπνεύσουν να υπομείνετε τους πόνους που όλοι κάποια στιγμή βιώνουμε στη ζωή μας "Tim Cridland -. Μιλώντας στο περιοδικό Faze Magazine
 10. Επικοινωνία με Ζώα



Ο Kevin Richardson είναι ένας Νοτιοαφρικανός συμπεριφοριστής ζώων που έχει γίνει αποδεκτός σε πολλές αγέλες λιονταριών και φυλές από ύαινες. Έχει σπάσει σχεδόν κάθε κανόνα ασφάλειας και λέει ότι εστιάζει περισσότερο στη διαίσθηση από τις παραδοσιακές γνώσεις, όταν πρόκειται για τις αλληλεπιδράσεις του με αυτά τα άγρια ζώα. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου όλοι θα ζούσαν σε αρμονία με τα ζώα γύρω μας.





11. Αισθητήριες Ικανότητες και Αναγνώριση Μουσικής 

Ο Arthur Lintgen είναι ένας Αμερικανός φυσικός ο οποίος μπορεί να δει τα αρχεία φωνογράφου και να αναγνωρίσει το τραγούδι. Ο ίδιος λέει ότι είναι σε θέση να εξετάσει τις αυλακώσεις και να αναγνωρίσει το τραγούδι που ηχογραφήθηκε. Μπορεί επίσης να πει εάν το τραγούδι που παίζεται είναι θορυβώδες ή χαμηλής έντασης με βάση την ικανότητά του να επικεντρώνεται στις μικρές λεπτομέρειες των εγγραφών. 


12. Ανθρώπινος Υπολογιστής


Η Shakuntala Devi ήταν μια γυναίκα που γεννήθηκε στην Ινδία με την φυσική ικανότητα να υπολογίζει τους αριθμούς πέραν των κανονικών ανθρώπινων δυνατοτήτων. Ακόμη και στην πολύ νεαρή ηλικία των 6 ετών και χωρίς τυπική εκπαίδευση αποδείκνυε τις ικανότητές της να υπολογίζει και να απομνημονεύει στο Πανεπιστήμιο του Mysore. 


Έχει περάσει από πολλές  δοκιμασίες,  και πάντα ήταν σε θέση να κάνει όλους αυτούς τους υπολογισμούς στο κεφάλι της. 


Για παράδειγμα, όταν δοκιμάστηκε στο Πανεπιστήμιο Berkley της Καλιφόρνια, όπου της ζητήθηκε να υπολογίσει με ακρίβεια την κυβική ρίζα του 61629875, και την έβδομη ρίζα του 170.859.375 τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. 


13.Φωτογραφική Μνήμη




Ο Stephen Wiltshire είναι ένας Βρετανός καλλιτέχνης της αρχιτεκτονικής που μπορεί να κοιτάξει σε ένα τοπίο μια φορά και στη συνέχεια να το συντάξει με τέλεια ακρίβεια.

"Σχεδιάζει συχνά ολόκληρες πόλεις από μνήμης, κάνοντας σύντομες βόλτες με ελικόπτερο. Για παράδειγμα, παρήγαγε ένα λεπτομερές σχέδιο τεσσάρων τετραγωνικών μιλίων του Λονδίνου έπειτα από μία μόνο βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την πόλη αυτή. Το Δεκαεννέα ποδών σχέδιό του, των 305 τετραγωνικών μιλίων της πόλης της Νέας Υόρκης βασίζεται σε μία βόλτα μόνο είκοσι λεπτών με το ελικόπτερο "- Βικιπαίδεια

14. Tρέξιμο Mεγάλων Aποστάσεων (100 μίλια, μόνο για διασκέδαση)

Υπάρχει μια ομάδα ιθαγενών στo βορειοδυτικό Μεξικό, οι Ταραουμάρα.

 Οι άνθρωποι αυτοί είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να τρέχουν πολύ μεγάλες αποστάσεις. 

Η λέξη που οι Ταραουμάρα αποκαλούν τους εαυτούς τους είναι Ραράμουρι που σημαίνει «δρομείς με τα πόδια" ή "αυτοί που τρέχουν γρήγορα". 

Έχει αναφερθεί ότι έχουν τρέξει 200 μίλια (320 χιλιόμετρα) χωρίς να σταματήσουν σε μια περίοδο δύο ημερών. 

Αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση ανθρώπων που είναι σε θέση να τρέξουν τρελές μεγάλες αποστάσεις. 

Υπάρχει ένας άνθρωπος που ονομάζεται Dean Karnazes που έτρεξε 350 μίλια (560 χιλιόμετρα) σε 80 ώρες και 44 λεπτά χωρίς ύπνο το 2005.


15. Ο Άνθρωπος Πάγος

Ο Wim Hof είναι ένας άνθρωπος στα 50 του, ο οποίος έχει ξεπεράσει τα όρια του κρύου σε όλο τον κόσμο. 


Κατά τα τελευταία 35 χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλα τα είδη των προκλήσεων και κατέχει το 20 Guinness World Records.


 Ανέβηκε στο όρος Κιλιμάντζαρο και το Όρος Έβερεστ με σορτς, κατέρριψε όλα τα ρεκόρ κολυμπώντας κάτω από παγωμένο νερό, και έτρεξε μισό μαραθώνιο στην έρημο χωρίς να πιει νερό.


 Ο Wim χρησιμοποιεί μία  τεχνική διαλογισμού μέσω της αναπνοής που τον κάνει να μην αισθάνεται το κρύο με τον ίδιο τρόπο που το αισθανόμαστε οι υπόλοιποι. 


Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα και ότι δεν υφίσταται κανένα κακό αποτέλεσμα από το κρύο.




16. Σούπερ Ανθρώπινα Αντανακλαστικά
Ο Isao Machii είναι  ένας Ιάπωνας Δάσκαλος του Iaido, ο οποίος έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο. Κατέχει πολλά παγκόσμια ρεκόρ για τις γρήγορες δεξιότητες με το σπαθί του. Δείτε το βίντεο παρακάτω για να δείτε την προσπάθειά του να κόψει μία σφαίρα ΒΒ, από πυροβολισμό, στη μέση.


17. Ο Ινδός που δεν χρειάζεται τροφή ή νερό για να επιβιώσει 


Ένας Ινδός άγιος άνθρωπος έχει καταπλήξει μια ομάδα γιατρών με το να μην τρώει ή πίνει τίποτα για δύο εβδομάδες. 


Ο Prahlad Jani, 83 ετών, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν έφαγε ούτε μια μπουκιά τροφής για 70 χρόνια, τέθηκε υπό συνεχή παρακολούθηση για να επιβεβαιωθούν οι εκπληκτικοί του ισχυρισμοί από μια ομάδα 30 ατόμων στρατιωτικού ιατρικού προσωπικού. 


Κατά τη διάρκεια των 15 ημερών παραμονής σε νοσοκομείο στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας - εξέπληξε τους γιατρούς με το να μην τρώει, να πίνει ή να πηγαίνει στην τουαλέτα.

«Εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε πώς επιβιώνει», δήλωσε  ο νευρολόγος Σουντίρ Σαχ στο τέλος του πειράματος. "Αποτελεί ένα μυστήριο τι είδους φαινόμενο αυτό είναι."
Ο Prahlad Jani λέει ότι ευλογήθηκε από μια θεά σε νεαρή ηλικία, η οποία του έδωσε ειδικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της παρατήρησης, η οποία έληξε την περασμένη Πέμπτη, οι γιατροί πήραν τομογραφίες των οργάνων του Jani , του εγκέφαλου και των αιμοφόρων αγγείων, και πραγματοποίησαν δοκιμές στην καρδιά του, τους πνεύμονες και τη χωρητικότητα της μνήμης.


«Αν ο Jani δεν αντλεί ενέργεια από την τροφή και το νερό, πρέπει να το κάνει αυτό από πηγές ενέργειας γύρω του, όπως το φως του ήλιου», είπε ο Σαχ. "Ως ιατροί, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας στις δυνατότητες, σε μια πηγή ενέργειας διαφορετική από τις θερμίδες. "- Ref.
Ο Prahlad Jani εξηγεί ότι λαμβάνει την τροφή του από μία ουσία που παράγεται από μια τρύπα στην οροφή του στόματός του. Η ουσία αυτή ονομάζεται Amrit ή amrita σε πολλά γιογκικά κείμενα.

 Amrit είναι μια σανσκριτική λέξη που κυριολεκτικά σημαίνει «χωρίς θάνατο». Συχνότερα η Amrit έχει μεταφραστεί ως «θεϊκό νέκταρ" ή "ποτό των θεών». 


Πολλοί προηγμένοι γιόγκι και παρατηρητές του ήλιου (sun gazers), υποστηρίζουν επίσης ότι έχουν βιώσει την ουσία Amrit, η οποία θεωρείται ότι εκκρίνεται από την επίφυση και την υπόφυση όταν ενεργοποιείται από προηγμένες πρακτικές γιόγκα. Ref. 


 Ίσως τα όρια που νομίζουμε ότι έχουμε, είναι μόνο στο μυαλό μας. 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα