Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η Άσκηση "Coffee Time"



Πώς να επικοινωνήσεις με την Άλλη Πλευρά
Αν διαβάζεις αυτά τα λόγια, σίγουρα θα έχεις χάσει κάποιον πολύ αγαπημένο σου. Το καταλαβαίνω. Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους, όπως εσύ,  που έχουν χάσει κάποιον δικό τους αγαπημένο, που ελπίζουν να υπάρχει μια δόση αλήθειας σε όλη αυτή την ιδέα σχετικά με την επιβίωση της συνειδητότητας μετά το θάνατο, ή απλά της Ζωής στην Άλλη Πλευρά - και τη δυνατότητα επικοινωνίας με εκείνους που βρίσκονται εκεί.

Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν, δεν πιστεύουν ή δεν έχουν τα χρήματα να επισκεφθούν ένα διάμεσο που θα τους βοηθήσει να έρθουν σε επικοινωνία με τον δικό τους άνθρωπο. Άλλοι, επιθυμούν να έχουν μιαν άμεση, πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία χωρίς την παρέμβαση μεσάζοντος.

Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα ανθρώπων, τώρα θα γνωρίσεις τη μέθοδο που ανακάλυψε "τυχαία" ο Phil που μένει στην Αυστραλία. Η μέθοδός του είναι πολύ απλή. Βασίζεται στην πίστη ότι οι αγαπημένοι που έχουν αναχωρήσει για τα ανώτερα πεδία είναι ολοζώντανοι και βρίσκονται δίπλα σ' εκείνους με τους οποίους τους συνδέει δεσμός αγάπης. Ονομάζει τη μέθοδό του "Afterlife Coffee Time". Μπορείς να κάνεις την άσκηση που σου δείχνει ο Phil στο ολιγόλεπτο βίντεο. Επειδή η γλώσσα είναι τα αγγλικά, ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση στα ελληνικά, του τι ακριβώς θα κάνεις.

Όταν κάνεις την άσκηση, μη σταματήσεις στην πρώτη φορά ούτε να απογοητευτείς, αν δεν δεις σημάδια αμέσως. Τα σημάδια μπορεί να υπάρχουν αλλά ο απαίδευτος νους σου να μην μπορέσει να τα αποκωδικοποιήσει αμέσως. Αργότερα θα δεις ότι και ένας συνηθισμένος άνθρωπος έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται τα σημάδια που δείχνει ο αγαπημένος του, που έχει φύγει από τον 3διάστατο κόσμο, αλλά εξακολουθεί να είναι ζωντανός και μακριά όσο μια σκέψη.

Σου εύχομαι να είσαι υγιής, να πάρεις μια βαθιά εισπνοή, να στεγνώσεις τα δάκρυά σου και να ανακαλύψεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να επικοινωνείς με όποιον έχασες και σου λείπει.

ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ:Ο Phil, στην αρχή λέει ότι οι δικοί μας άνθρωποι που πεθαίνουν, ποτέ δεν μας εγκαταλείπουν, όπως πιστεύουμε. Είναι δίπλα μας και μας ακούν. Αν λοιπόν επιθυμείς να επικοινωνήσεις μαζί με τον αγαπημένο σου "νεκρό" δεν έχεις παρά να πιεις έναν καφέ μαζί του. Αν δεν σ' αρέσει ο καφές, μπορείς να πιεις τσάι, το ίδιο είναι. Καλό είναι να είσαι μόνος σου στο σπίτι και να έχεις ησυχία από διάφορους αντιπερισπασμούς.
Φτιάξε λοιπόν τον καφέ και βάλε τον σε δυο φλυτζάνια. Ένα φλυτζάνι για σένα και ένα για εκείνον. Στη συνέχεια, άρχισε να του μιλάς σαν να καθόταν δίπλα σου στο τραπέζι και να σε άκουγε. Μπορείς να αρχίσεις να του λες για πράγματα που συνέβησαν στη ζωή σου, να του λες για τα παιδιά, για το γείτονα, για κάτι που σε χαροποίησε. Μετά, σταμάτησε και άρχισε να φαντάζεσαι ότι ο αγαπημένος σου σού μιλάει κι εκείνος. Δεν έχει σημασία αν αυτή είναι μια ιστορία που φτιάχνεις με την φαντασία σου. Κάνε το για μερικά λεπτά ή για μισή ώρα, δεν έχει σημασία. Τελειώνοντας πες του: "Αν όσα είπαμε δεν είναι μια κουβέντα της φαντασίας μου, πες μου κάτι για να επαληθεύσω ότι είναι αληθινή".


                  
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα