Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Όταν αρχίσεις να ζεις!


Όταν αρχίσεις να ζεις...θα καταλάβεις πως η ζωή δεν παίζεται μόνο σε φόντο ασπρόμαυρο...αυτή η διχρωμία είναι απλώς η βάση,μέσα από την οποία γεννιούνται εκατοντάδες ακόμη αποχρώσεις,που κάθε μια έχει στη σύνθεσή της και ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Αγάπη,ευτυχία,ευγνωμοσύνη,χαρά,δημιουργικότητα,έμπνευση,θλίψη,πόνος,απογοήτευση,ενθουσιασμός....όλα αυτά και άλλα πολλά είναι ΖΩΗ.

  Είναι η ίδια η Ζωή....Γιατί για φαντάσου μία ζωή γεμάτη μόνο με πόνο ή μόνο με ευτυχισμένες στιγμές....πόσο μονότονη θα ήταν...Όταν πονάς για μεγάλο διάστημα νοσταλγείς τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησες και μόλις έρθει ο καιρός που θα επιστρέψουν ξανά έχεις μάθει να τις εκτιμάς περισσότερο και να τις ζεις με όλο σου το είναι...

Όταν πάλι είσαι χαρούμενος για αρκετό καιρό κινδυνεύεις να συνηθίσεις το συναίσθημα της ευφορίας με αποτέλεσμα να μην έχεις τον απόλυτο ενθουσιασμό που σου προσφέρει η χαρά και φυσικά το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης!

Γι'αυτό...όλα τα χρώματα είναι απαραίτητα στον πίνακα που λέγεται ζωή...η κάθε απόχρωση έχει τη δική της προσωπική σημασία,που η ίδια η Ζωή ξέρει πότε και που πρέπει να προσθέσει την κατάλληλη πινελιά...!
Οπότε....


Εμπιστεύσου τη Ζωή και ζήσε την κάθε στιγμή της 

και μην ξεχνάς πως....

Η Ζωή είναι ωραία όταν αρχίζεις να τη ζεις!

Άμυ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα