Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Δείτε πως μπορείτε, γρήγορα και αποτελεσματικά, να μειώσετε την αρτηριακή πίεση!

Πώς μπορώ να ενσωματώσει καρδιο ΟαίχΙίοναδΟΐιΙαΓ
Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι νόσος των ηλικιωμένων. Ωστόσο, ολοένα και πιο συχνά νέοι ηλικίας 16-34 ετών, αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το πρόβλημα υγείας μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και εγκεφαλική βλάβη.

Η λύση για αυτό το συμβατικό πρόβλημα υγείας είναι η συνεχής λήψη φαρμάκων για τον έλεγχο της πίεσης του αίματος, φαρμάκων όπως οι αναστολείς των υποδοχέων της αγγειοτασίνης.

Πέρα από τα συμβατικά φάρμακα, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν με επιτυχία στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Θα σας παρουσιάσουμε έξι φυσικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την αρτηριακή σας πίεση υπό έλεγχο.


Καυτερή πιπεριά

Η καυτερή πιπεριά είναι ένα από τα ταχύτερα μέσα στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και βοηθάει στην ελεύθερη ροή του αίματος και ως εκ τούτου μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Προσθέστε ένα με δύο κουταλάκια του γλυκού καυτερή πιπεριά σε καυτό νερό σε συνδυασμό με το μέλι και αλόη βέρα. Ανακατέψτε και θα πάρετε μια σπουδαία σπιτική θεραπεία για την υπέρταση. Εάν το ρόφημα είναι πολύ ισχυρό και δεν μπορείτε να το καταναλώσετε, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καυτερή πιπεριά ως προσθήκη σε γεύματα.

Ωμά αμύγδαλα

Καταναλώνετε μια χούφτα ωμά αμύγδαλα σε καθημερινή βάση. Η ποσότητα αυτή θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το επίπεδο της πίεσης του αίματος σας. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά που βοηθούν στη μείωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης, στην ανακούφιση της φλεγμονής των αρτηριών και στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Κακάο

Το κακάο είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και άλλα αντι-φλεγμονώδη θρεπτικά συστατικά. Τα φλαβονοειδή στο κακάο λειτουργού σαν μετασχηματιστές και βοηθούν το σώμα για την καλύτερη αντιμετώπιση του στρες, το οποίο είναι η πιο κοινή αιτία της υπέρτασης. Το κακάο διεγείρει την διαδικασία της μείωσης των ορμονών του στρες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Επίσης, τα φλαβονοειδή προστατεύουν από καρδιακές παθήσεις, οι οποίες συχνά σχετίζονται με την υψηλή πίεση του αίματος.

Χυμός καρύδας

Ο χυμός καρύδας είναι πλούσιος σε κάλιο, ηλεκτρολύτες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης για τους περισσότερους ανθρώπους που το καταναλώνουν.Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι το 71% των ερωτηθέντων μείωσαν σημαντικά τη συστολική πίεση πίνοντας χυμό καρύδας, ενώ περίπου το 29% από αυτούς είχαν μειωμένη διαστολική πίεση.

Κουρκούμη

Το κουρκούμη είναι ένα φυσικό αραιωτικό του αίματος και έχει την ικανότητα να μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα. Η φλεγμονή είναι μία από τις πολλές αιτίες που προκαλούν υψηλή χοληστερόλη και υψηλή πίεση αίματος. Ευτυχώς, το κουρκούμη βοηθά στη βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας και διατηρεί υγιή ροή του αίματος μέσω των αιμοφόρων αγγείων.

Σκόρδο

Το σκόρδο είναι μία από τις υγιέστερες φυσικές θεραπείες στον κόσμο. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης και της υψηλής αρτηριακής πίεσης.
Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν την κατανάλωση σκόρδου εξαιτίας της έντονης και δυσάρεστης οσμής του. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως συμπλήρωμα σε όλα τα γεύματα σε μορφή δισκίων που βασίζονται στο κρεμμύδι  ή κάψουλες.   

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα