Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ελλάδα, Γερμανοί και χρέος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελλάδα, Γερμανοί και χρέος
Υπάρχουν πάντα καλοί και κακοί άνθρωποι, λογικοί και παράλογοι.

Έτσι πρακτικά οι άνθρωποι παγκοσμίως χωρίζονται σε δύο «φυλές»: την καλή και λογική φυλή και στην κακή και παράλογη φυλή. Από αυτό φυσικά δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση η Γερμανία. Κάποια μέλη λοιπόν της καλής και λογικής φυλής στην Γερμανία πληροφορούν το γερμανικό κοινό για την τρέλα της οικονομικής μας «διάσωσης», αλλά και για το γερμανικό χρέος προς την Ελλάδα, το οποίο αν πληρωνόταν η Ελλάδα θα είχε μηδέν χρέος και η Γερμανία τώρα θα είχε χρεοκοπήσει.

Η Ελλάδα είναι το κύριο θέμα της σατιρικής εκπομπής Die Anstalt (To Ινστιτούτο) που προβάλλεται από το γερμανικό κανάλι ZDF. Μια εκπομπή… σύμμαχος της χώρας τόσο για τη σημερινή κατάσταση όσο και στη διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων.

Με έξυπνο τρόπο παρουσιάζονται οι απαιτήσεις της Τρόικα από τις ελληνικές κυβερνήσεις τα πέντε τελευταία χρόνια αλλά και τα αδιέξοδα κάποιων εκ των πολιτικών που έχουν απαιτήσει.


Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θίγεται με συγκινητικό, αλλά και καυστικό τρόπο, ιδιαίτερα οξύ για τη γερμανική πλευρά, το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Παρών στην εκπομπή είναι και ο επιζών από το Δίστομο, Αργύρης Σφουντούρης, του οποίου οι Γερμανοί εκτέλεσαν και τους δύο γονείς και αρκετούς συγγενείς.

Η εκπομπή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι μόνο οι Έλληνες οι οποίοι πρέπει να πληρώσουν τα χρέη τους αλλά και οι Γερμανοί. Το βίντεο έχει ελληνικούς υπότιτλους.
 iefimerida
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα