Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ερωτικές επιστολές για τον Βαρουφάκη βρέθηκαν στην Κουμουνδούρου μετά την κατάληψη των αντιεξουσιαστών!


koumoundourou
Με ακόμη ένα δείγμα της μεγάλης ερωτικής απήχησης που έχει ο Γιάνης Βαρουφάκης στον γυναικείο πληθυσμό ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, λίγα μόλις λεπτά μετά την λήξη της κατάληψης που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Μπορεί ο Γιάνης Βαρουφάκης να απουσίαζε από την Κουμουνδούρου λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας που τον κρατά συνεχώς απασχολημένο στο Υπουργείο Οικονομικών,αυτό όμως δεν πτόησε ορισμένες από τις Βαρουφίτσες που συμμετείχαν στην κατάληψη να εκφράσουν την έντονη έλξη που νιώθουν για τον νέο τσάρο της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα που εισήλθε στα γραφεία λίγα μόλις λεπτά μετά τη λήξη της συμβολικής κατάληψης,τουλάχιστον 20 χειρόγραφες επιστολές ερωτικής εξομολόγησης που απευθύνονταν στον Γιάνη Βαρουφάκη βρέθηκαν επάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού. 

Όλες οι επιστολές ήταν τοποθετημένες μέσα σε έναν ογκώδη φάκελο στην ετικέτα του οποίου ήταν γραμμένη με μαυροκόκκινα γράμματα η χαρακτηριστική ένδειξη «ΕΠΕΙΓΟΝ – Υπ’όψιν Γιάνη Βαρουφάκη». 
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αντιλήφθηκε πρώτο την παρουσία την επιστολώναπέφυγε να τις διαβάσει επικαλούμενο διακριτικότητα αλλά και πλήρη σεβασμό στην προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων των γυναικών που τις έγραψαν.
Το πρωί της Δευτέρας, ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τον συνεργάτη του για την ύπαρξη των επιστολών και αφού τις φύλαξε μέσα σε συρτάρι του γραφείου του, δεσμεύτηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι θα τις διαβιβάσει άπαντες στον Γιάνη Βαρουφάκη αμέσως μετά τη λήξη του κρίσιμου Eurogroup και την επιστροφή αυτού από τις Βρυξέλλες. 
Εντύπωση πάντως προκαλεί η έκκληση αντιεξουσιαστή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση δημοσιοποίηση του περιεχομένου των επιστολών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μέσα αυτές είναι γραμμένα (και) σεξιστικά σχόλια.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, με μπουρλότο απειλήθηκε το ειρηνικό κλίμα της κατάληψης το μεσημέρι της Κυριακής, όταν Βαρουφίτσες άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα με αφορμή ένα κουμπί πουκαμίσου του Βαρουφάκη που βρέθηκε στο πάτωμα κεντρικού διαδρόμου του κτιρίου.
Η πηγή της πληροφορίας που ακόμη διερευνάται για την εγκυρότητά της κάνει λόγο γιαλεκτικές καθαρά αντεγκλήσεις των γυναικών οι οποίες ύστερα από παρέμβαση ψύχραιμων συντρόφων της επιτροπής της κατάληψης δεν πήραν περαιτέρω διαστάσεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα