Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Χρέη Tσολιά στο Σύνταγμα θα εκτελεί ο Παυλόπουλος εκτός από την Προεδρία της Δημοκρατίας!

2216827
Ριζοσπαστικό σχέδιο εκμετάλλευσης του προσόντος της ακινησίας που διαθέτει εδώ και χρόνια ο Προκόπης Παυλόπουλος επιχειρεί να θέσει σε άμεση εφαρμογή η ελληνική κυβέρνηση, με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ειδικότερα, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας παράλληλα με τα παραδοσιακά του καθήκοντα (άκουσμα καλάντων, παρακολούθηση παρελάσεων) πρόκειται να εκτελεί αφιλοκερδώς υπηρεσίες εύζωνα στα γνωστά φυλάκια που βρίσκονται έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο.
Το σκεπτικό της τολμηρής αυτής κυβερνητικής απόφασης έχει ως σκοπό τόσο να ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό τους υπηρετούντες τσολιάδες του συντάγματος όσο και ταυτόχρονα να σταλεί ηχηρό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι το αξίωμα του προέδρου δεν είναι αξίωμα-γλάστρα όπως μεγάλη μερίδα του κόσμου υποστηρίζει.
Το πρωί τσολιάς στο Σύνταγμα και το απόγευμα στο προεδρικό μέγαρο ο Πάκης!

Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα μεταβαίνει με στολή τσολιά κάθε πρωί στο φυλάκιο του άγνωστου στρατιώτη και θα εκτελεί κανονικά υπηρεσία εύζωνα μέχρι το μεσημέρι.
Εν συνεχεία πρόκειται να μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο όπου και θα κοιμάται μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί οπότε και θα ξαναπιάνει πόστο.
Όπως ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξυπακούεται ότιτις ημέρες που θα απαιτείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι ξύπνιος προκειμένου πχ να χαιρετήσει κάποιον πολιτικό αρχηγό ή να ακούσει κάλαντα, ο ύπνος του θα απαγορεύεται.
Ο ίδιος ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει ήδη ενημερωθεί για το κυβερνητικό σχέδιο αξιοποίησής του και δηλώνει πανέτοιμος να αναλάβει παράλληλα καθήκοντα εύζωνα αφού εκτιμάει ότι με αυτό τον τρόπο θα αναπτυχθεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό το χαρακτηριστικό προσόν ακινησίας και απάθειας που διαθέτει.
«Είναι τιμή μου να εκτελώ παράλληλα και υπηρεσίες τσολιά.
Πρώτον γιατί υπηρετώ την πατρίδα από δύο πλέον πόστα και δεύτερον γιατί θα μου δοθεί μία εξαιρετική ευκαιρία τελειοποίησης της ικανότητας συνεχούς ακινησίας που διαθέτω».
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος με παρέμβασή του σε γνωστή ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα