Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Το Πρόγραμμα Matrix Καταρρέει!!!



Flickr-Matrix-Luca-Butti
Συμβαίνει τώρα.

 Το πρόγραμμα είναι πια ξεπερασμένο και οι μηχανικοί της εξαπάτησης δεν μπορούν να το διατηρήσουν. 

Οι δονητικές αλλαγές 

υπερβαίνουν τις 

δυνατότητές τους. 

Ξέρετε καλά πώς όταν το τηλέφωνο ή το λογισμικό του υπολογιστή σας ξεπεραστούν, τα νέα προγράμματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν. 

Είναι το ίδιο πράγμα. 

Οι μιμητές της δημιουργίας δεν μπορούν να διατηρήσουν ένα τρέχον λειτουργικό σύστημα πλέον στην επιφάνεια αυτής της Συμπαντικής μετατόπισης.
Και αυτό τους οδηγεί στην τρέλλα.
Απλά δείτε την απελπισία στην οποία είμαστε μάρτυρες. Οι βάναυσοι στρατιωτικοί και αστυνομικοί κρατικοί ελιγμοί είναι μόνο μία πτυχή. Η μεγαλύτερη ένδειξη είναι ότι βλέπουμε την σταδιακή στο παρελθόν  και τώρα υπερβολική χρήση τερατωδών ψεμάτων που δεν γίνονται πια αποδεκτά από κανέναν. Σύμφωνοι, υπάρχουν οι εκστασιασμένοι αδιάφοροι που καταπίνουν τα πάντα, αλλά είμαστε μάρτυρες μιας κατάρρευσης μπροστά στα μάτια μας.
Αν δεν μπορείτε να το δείτε, κοιτάξτε πάλι.

Θέλετε απόδειξη;

Πρώτα απ 'όλα έχετε λάθος νοοτροπία, αν ψάχνετε μόνο για δεδομένα ή αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσετε το αριστερό ημισφαίριο του εγκέφαλού σας, αν και είναι εκεί έξω για όσους μπορούν να δουν. Όταν προσπαθούμε να κατανοήσουμε την δονητική λειτουργία της ολογραφικής πραγματικότητας μας τα πάντα παίρνουν νέες διαστάσεις και μας ανοίγουν τον δρόμο για την κατανόηση αυτών των πιο απόκρυφων εννοιών.
Εκείνοι που μπορούν να δουν με τις καρδιές, το αισθάνονται αυτό. Λέω καρδιές, επειδή πολλά από αυτά που πρέπει να κατανοήσουμε ή τουλάχιστον να ακολουθήσουμε είναι διαισθητικά. Λαμβάνοντας όλες τις πληροφορίες και συνδέοντας τα δεδομένα και την προσωπική πνευματική μας εμπειρία ζωγραφίζονται μπροστά μας πολύ σαφείς εικόνες και  εμείς απλά πρέπει να εμπιστευτούμε αυτά που βλέπουμε και να μάθουμε. Όταν διερευνήσουμε αυτές τις πραγματικότητες που αισθανόμαστε αρχίζουμε να παρατηρούμε πως αυτές εκδηλώνονται.
Η απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου, οι πυροβολισμοί αμάχων χωρίς αιτία, οι προφανείς Mega μαλακίες στα δελτία ειδήσεων, οι πόλεμοι χωρίς πιθανό τέλος, η προμελετημένη δηλητηρίαση, η πείνα και η αποχαύνωση των πληθυσμών. Θέλετε κι άλλα;
Αλλά αυτό είναι το είδος της συνειδητής ή πνευματικής συμβίωσης που βιώνουμε. Θα εργαστούμε όλοι μαζί. Όμως, αγνοώντας την πνευματικότητα και την μεταφυσική ως "απόδειξη" σε συνδυασμό με τέτοιες προφανείς ενδείξεις είναι γιατί αυτός ο κόσμος έχει ανατεθεί στην τρέχουσα κατάσταση του. Οι προηγούμενοι φωτισμένοι πολιτισμοί και οι συνδεδεμένες φυλές της γαίας ΄΄έβλεπαν΄΄ με την καρδιά. Η δική μας τρέχουσα επιβληθείσα ιδεολογική δομή δεν κάνει κάτι τέτοιο.

Η αντιστοιχία του υπολογιστή

Είναι ακριβώς όπως ένα ληγμένο ή ξεπερασμένο λογισμικό. Τα προγράμματά τους δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τις αλλαγές που το σύμπαν φέρνει στον πλανήτη και τη φυλή μας. Είναι ακριβώς αυτό. Ενώ έχουν κυριολεκτικά ΄΄δραπετεύσει΄΄ δολοφονώντας για χιλιετίες και εργαζόμενοι με μανία να επιβάλουν τα «προγράμματα» τους σε τόσα πολλά επίπεδα, ο χρόνος έφτασε στο τέλος του. 

Συγνώμη, αλλά έχετε ήδη ξεπερασθεί, ή θα έπρεπε να πω "ξεριζωθεί". Το νέο αναβαθμισμένο πρότυπο αναλαμβάνει δράση. Είναι απλά θέμα χρόνου πριν ολόκληρο το πονηρό σύστημα σας κολλήσει.
Η μετατόπιση κινείται μέσω του χαμηλότερου επιπέδου κατανόησής τους και συνεχίζεται με μαζική ενδυνάμωση και υπέρβαση πέρα ​​από το δίχτυ που με αυτό έχουν τυλίξει την ανθρωπότητα.
Είναι απογοητευτικό γι'αυτούς ότι η κόλαση βρίσκεται μπροστά στα πόδια τους. Φανταστείτε, το ίδιο το πράγμα που προσπαθείτε να καλύψετε με κάθε δυνατό τρόπο να μεταμορφώνεται μπροστά στα μάτια σας. Μπορούν να δημιουργήσουν το ένα μητρικό πρόγραμμά μετά το άλλο, αλλά η αντιληπτικότητα αυτών των προγραμμάτων τα κάνει να εξερευνούν τρόπους για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν. Τι ειρωνεία το Σύμπαν έχει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Πρόγραμμα Matrix Καταρρέει!!!

Αποτέλεσμα, η μετανθρωπιστική ατζέντα - Πράγματα που νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν

Η ανθρωπότητα δραπετεύει από τον έλεγχό τους, μπροστά στα μάτια τους- όλο αυτό το διάστημα είμασταν υπό την εξουσία τους - μέσω της δικής μας αφύπνισης και της επακόλουθης δέσμευσης για την αλήθεια, αλλά και από μια θεμελιώδη δονητική αλλαγή στην οποία υποβαλλόμαστε. Χωρίς σωτήρες, χωρίς γαλαξιακές αστρικές μάχες. Απλά εμείς, και μια οργανική συνειδησιακή εξέλιξη  ​​στο βαθύτερο επίπεδο με ένα ζωντανό, αναπτυσσόμενο και περιβαλλόμενο Σύμπαν.
Ξυπνώντας στην ίδια την Δημιουργία.
Όποιος αφυπνισθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε βαθμό καταλαβαίνει ότι τα πάντα είναι διασυνδεδεμένα. Ακόμα και όταν η "μοντέρνα" φυσική καταλήγει σε αυτή την πραγματικότητα, ολόκληρη η επικρατούσα σκέψη αγνοεί τις βαθιές προεκτάσεις. Ότι είμαστε όλοι διασυνδεδεμένοι όχι μόνο ως φυλή, αλλά και με τη γη και το σύμπαν με έναν τέτοιο θεμελιώδη τρόπο όπως ένα παιχνίδι αλλαγών. Αν και αυτό έχει γίνει γνωστό εδώ και αιώνες, το σημερινό μοντέλο ελέγχου μας δεν μπορεί καν να αναγνωρίσει αυτό το γεγονός. Σε αυτούς τους ολιγάρχες και αυτόκλητους μανιακούς ιθύνοντες, δεν έχει σημασία τι δυνάμεις συγκεντρώνονται, και η αλήθεια είναι κάτι απαξιωμένο και προφανώς πέρα ​​από την κατανόηση τους.
Είναι έξω από την λογική τους.
Αυτός είναι ο λόγος που η μετανθρωπιστική ατζέντα  είναι τόσο σημαντική για αυτούς. Αυτή η συγχώνευση του ανθρώπου με τη μηχανή ήταν στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό. Αποκόπτοντας τη σύνδεση με την ανθρωπιά μας και βραχυκυκλώνοντας την ανθρώπινη δημιουργία είναι ένα προφανές επόμενο βήμα για αυτούς τους υποψήφιους ελεγκτές. 

Σύμφωνοι, το έκαναν με υπομονή και προσεκτικά ώστε να κερδίσουν την αποδοχή μιας τέτοιας τάσης, αλλά τώρα πρόκειται να παγώσει και να πεθάνει στη μάντρα με τα παλιοσίδερα της χρονικής ύπαρξης. Δεν μπορεί να σταθεί, δεν μπορεί να διαρκέσει, σε ένα τέτοιο δημιουργικό πεδίο δυνάμεων.
Ο χρόνος θα το αποβάλλει, όπως συνέβη με τους προηγούμενες πολιτισμούς.

Συμβαίνει πραγματικά;

Είναι στο χέρι μας. Τα πάντα συμβαίνουν για εμάς. Αλλά και οι δράσεις μας πρέπει να ευθυγραμμιστούν με τη μετάβαση αυτή. Μπορούμε να αγνοήσουμε ή να απαντήσουμε. Η ιερότητα της ελεύθερης βούλησής μας δεν μπορεί να παραβιαστεί. Ή θα κωπηλατήσουμε ώστε να ξεπεράσουμε το κύμα ή θα συντριβούμε πάνω του και θα διασκορπιστούμε στις όχθες του χρόνου για την έλλειψη αναγνώρισης ή απόκρισης. Και το σύνολο του κύκλου μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθεί. Δεν είναι ένα ωραίο πεπρωμένο.
Δεν ξέρω.
Ξέρω ότι δεν γυρίζω πίσω. Είμαι γεμάτος με αυτή την παραφροσύνη και κάνω τα αδύνατα δυνατά για να αλλάξουν τα πράγματα αυτή τη φορά τριγύρω μου. Αν όλοι κάναμε το ίδιο δεν θα υπήρχε η πιθανότητα να επαναληφθεί, αλλά ο χρόνος θα δείξει. 

Δεν φαίνεται πολλοί  να είναι πρόθυμοι να ανταποκριθούν, έστω και αν οι ζωές οι δικές τους αλλά και των παιδιών και των εγγονιών τους είναι σε κίνδυνο.

Μιλάμε για αυτοεπιβαλλόμενη ήττα και εξασθένηση.
Έστω κι έτσι, η μήτρα θα καταρρεύσει. Αλλά ο 

αληθινός πολιτισμός της αγάπης, της ειρήνης, της 

αρμονίας και της αφθονίας σας περιμένει να 

εκδηλωθεί.
Μήπως ήρθε η ώρα;
Νομίζω πως ναι. Για μένα ήρθε.
Εσύ τι λες;
Αγάπη, Zen
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα