Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

4 Αρχαία ελιξήρια υγείας και νεότητας

4-αρχαία-ελιξίρια-για-υγεία-και-νεολαία

Αυτές οι αρχαίες συνταγές διατηρήθηκαν έως τις ημέρες μας επειδή έχουν "μαγικές ικανότητες", οι οποίες μάλλον θα βοηθήσουν στην επαναγέννηση του σώματός σας.

Ελιξίριο της αρχαίας Ανατολής

Φτιάξτε ένα μίγμα από 120 ml χυμού λεμονιού, 200 γραμμάρια μέλι και 40 ml ελαιόλαδο. Αποθηκεύστε το προκύπτον μίγμα στο ψυγείο. Καταναλώστε μία κουταλιά από το μίγμα το πρωί με άδειο στομάχι. Μπορείτε, επίσης, να δώσετε στα παιδιά σας ένα κουταλάκι του γλυκού του μείγματος.

Κινέζικο φάρμακο για το ανοσοποιητικό

Η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό που είναι πολύ ισχυρό και χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Χρησιμοποιείται ως φάρμακο για το κρυολόγημα, σε συνδυασμό με τσάι και φρέσκο ​​τζίντζερ. Αυτό το καταπληκτικό μπαχαρικό μπορεί να βοηθήσει με τα προβλήματα που συνδέονται με το πεπτικό σύστημα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αναζωογόνηση των νεύρων και του αίματος . Μπορείτε να κερδίσετε πολλά οφέλη από την κατανάλωση αυτού του ποτού.
Βάλτε 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα, μία κουταλιά της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού ψιλοκοπανισμένοθ τζίντζερ  σε 200 ml βραστό νερό. Τέλος, προσθέστε τρία κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και σκεπάστε το μπολ που χρησιμοποιείτε. Κάντε το το βράδυ. Πιείτε μισό του προκύπτοντος μίγματος πριν πάτε για ύπνο. Πιείτε το άλλο μισό το πρωί με άδειο στομάχι.

Ινδικό ελιξίριο

Βάλτε μισό κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη, τρεις κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο, δύο κουταλιές της σούπας μέλι και μισό φλιτζάνι νερό σε ένα φλιτζάνι κατσικίσιο γάλα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά. Αντί να χρησιμοποιήσετε αμυγδαλέλαιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  ελαιόλαδο. Θα πρέπει να πιείτε αυτό το ελιξίριο το πρωί με άδειο στομάχι. Είναι εξαιρετικό για τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Παρανοϊκό τσάι

Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι συνήθιζαν για να καταναλώνουν συχνά Τσάι ιβίσκου. Φυσικά, είχαν καλό λόγο γι 'αυτό. Αυτό το τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από τη γήρανση. Η Κλεοπάτρα συνήθιζε να πίνει αυτό το είδος του τσαγιού πολύ συχνά για να αναζωογονεί το σώμα και την ψυχή της.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα