Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Αλλάξτε την συνειδητότητά σας και θ’ αλλάξετε πολλά πράγματα



Ήταν ένας άνδρας που χώρισε τη γυναίκα του, αφήνοντάς την με τα εφτά τους παιδιά. Η γυναίκα του ήταν τόσο αρνητική απέναντί του, που τελικά αποφάσισε να μην επισκέπτεται τα παιδιά τους άλλο.

 Ήρθε στο γραφείο μου κλαίγοντας, “Αγαπώ τα παιδιά μου. Τι μπορώ να κάνω; Δεν είμαι πλέον παρών στις ζωές τους.”

 Του εξήγησα πως μπορεί να τα βοηθήσει με την απουσία του. “Κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο”, τον συμβούλεψα, “οραματίσου τα παιδιά σου. Αγκάλιασέ τα ένα ένα και φίλησέ τα. Ευλόγησέ τα.
Στείλε τους Ομορφιά, Καλοσύνη, Αρετή, Χαρά κι Ελευθερία, και πες τους, “Καληνύχτα, σας αγαπώ.” Κατόπιν οραματίσου την γυναίκα σου, αν και γνωρίζω ότι μισείτε ο ένας τον άλλον, και πες της, “Για χάρη των παιδιών μας, ας μιλήσουμε, τουλάχιστον στα νοητικά πεδία.””

Ο άνδρας δέχτηκε κι εφάρμοσε αυτή τη συμβουλή και μου ανέφερε τ’ αποτελέσματα. Η γυναίκα και τα παιδιά του άλλαξαν. Τελικά γύρισε στην οικογένειά του και ήταν ένα πολύ χαρούμενο ξανασμίξιμο. Η γυναίκα του κάποτε επισήμανε, “Δεν ξέρω τι συνέβη. Κάτι έγινε στον ουρανό και όλη μου η οικογένεια άλλαξε.”

Δεν ήταν μια αλλαγή που συνέβη στον ουρανό αλλά στην συνειδητότητα του άνδρα της. Αλλάξτε την συνειδητότητά σας και θ’ αλλάξετε πολλά πράγματα...εξαιτίας της απουσίας σας. Η παρουσία σας σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βοηθά. Εάν επιβάλλετε την παρουσία σας, η  γυναίκα σας θα θυμώσει και τα παιδιά θα αναστατωθούν· θα δημιουργήσετε αναταραχή και μίσος.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Stories 


elenastral


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα