Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ
                                                 Οι «Άρχοντες» του Κάρμα

   Τα ψευδώς φωτεινά παράσιτα γνωστά ως «Άρχοντες» του Κάρμα είναι ίσως οι χειρότεροι παραβάτες της ελεύθερης βούλησης κι έρχονται δεύτεροι μόνο στο ίδιο το διεφθαρμένο δημιούργημά τους. Αυτοί είναι οι κύριοι φύλακες που επιτρέπουν ή αρνούνται την πρόσβαση ανθρώπων μέσα και έξω από το δημιουργημένο σύστημα, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να εκτεθούν.


  Η διαστροφή τους του φυσικού νόμου με το κάρμα είναι τόσο συγκλονιστική στο πεδίο εφαρμογής της που θα είμαι σε θέση να καλύψω μόνο ένα μικρό μέρος από αυτή σε αυτό το άρθρο. Κατ 'αρχάς, είναι υπεύθυνοι για τον εξαναγκασμό των όντων να μετενσαρκώνονται ξανά, και ξανά, και ξανά και πάλι ξανά, κατά σαφή παραβίαση του Συμπαντικού Νόμου.


  Στο "Ελεύθερο Σύμπαν" έξω από το διεφθαρμένο δημιούργημα του συστήματος υποδούλωσης, ένα ον είναι ελεύθερο να ενσαρκωθεί σε όποιο πλανήτη επιλέξει.


  Όταν η φυσική ζωή ενός όντος έρχεται σε ένα τέλος (μετά από εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χρόνια), επιστρέφει στην Άπειρη Πηγή για ξεκούραση, και στη συνέχεια αποφασίζει τι θέλει να κάνει ως επόμενο βήμα, προκειμένου να συνεχίσει να μαθαίνει και να αναπτύσεται. Πουθενά σε αυτή τη διαδικασία δεν υπάρχει παρούσα μια ιεραρχική ομάδα όντων ελέγχου και χειραγώγησης, όπως οι «άρχοντες» του κάρμα.


                                         Η απάτη της «φωτεινής» αναθεώρησης

   Το κύριο εργαλείο που αυτά τα παράσιτα («άρχοντες» του κάρμα) χρησιμοποιούν για να χειραγωγήσουν ένα όν για την αποδοχή σχεδόν ατελείωτων μετενσαρκώσεων είναι η (ψευδής) "φωτεινή αναθεώρηση".  Όταν το σώμα ενός ατόμου πεθαίνει, αυτό το άτομο κινείται έξω στις αστρικές σφαίρες και αρχίζει να αποβάλλει τα περισσότερα που κατείχε προηγουμένως ως ταυτότητά του.


   Εάν αυτή η διαδικασία είχε τη δυνατότητα να συμβεί χωρίς παρεμβολή, το Αληθινό Φως αυτού του όντος θα βγει από μέσα του και θα απελευθερώσει στρώμα με στρώμα τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δημιουργήθηκαν σε αυτή την ενσάρκωση.


   Ωστόσο, μέσα στα βασίλεια του δημουργημένου συστήματος ελέγχου, αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτά τα παράσιτα («άρχοντες» του κάρμα) παρεμβάλλουν αυτό το ον ακριβώς όταν το φως του έχει αρχίσει να αναδύεται από μέσα του και το περιβάλλουν με μια εκθαμβωτική εμφάνιση πολύχρωμου εξωτερικού φωτός. (Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι με επιθανάτιες εμπειρίες αναφέρουν να διέρχονται μια σήραγγα φωτός.) Η εκθαμβωτική εξωτερική επίδειξη αποσπά το ον από το φως που αναδύεται από μέσα του και το υπνωτίζει μέσω συχνότητας εγκλωβισμού και της ενεργοποίησης των οποιωνδήποτε και όλων των θρησκευτικών προγραμματισμών που το ον είχε εκτεθεί στη διάρκεια της ενσάρκωσής του.


   Τα παράσιτα και τα άλλα μέλη της ψευδούς πνευματικής ιεραρχίας όπως ψεύτικοι "άγγελοι" και ψευδείς "αναληφθέντες δάσκαλοι" θα είναι συχνά παρόντες στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Δεδομένου ότι το άτομο είναι γεμάτο με μια αίσθηση της Συμπαντικής Αγάπης και της συνεκτικότητας, του λένε ότι αυτό το συναίσθημα έρχεται σε αυτό από τα εξωτερικά "όντα του φωτός" που το περιβάλλουν.


   Ωστόσο, αυτό το συναίσθημα της Συμπαντικής Ενότητας και Αγάπης στην πραγματικότητα αναδύεται ΜΕΣΑ από το ίδιο το ον, και αυτό είναι που αντανακλάται πίσω σε αυτά τα παράσιτα και τη ψευδή ιεραρχία. Το άτομο δεν έχει χρόνο για να προβληματιστεί σχετικά με το τι συμβαίνει, επειδή το περνούν γρήγορα στην "κριτική" φάση της διαδικασίας. Του δείχνουν μια μικρή ταινία της ζωής του, η οποία επικεντρώνεται στις απογοητεύσεις, τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες, τις οδυνηρές εμπειρίες και τις βλαβερές δράσεις που το πρόσωπο γνώρισε κατά τη διάρκεια της ζωής του.


   Μέσω αυτής της προκατειλημμένης και χειραγωγούμενης "κριτικής της ζωής" το ον αρχίζει να αισθάνεται άσχημα για τη ζωή του, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλουν τα παράσιτα αυτά.


   Λένε στο ον, πως ακόμη και αν έχει αποτύχει σε τόσα πολλά πράγματα στη ζωή του, ότι θα πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία να πάει πίσω για μια ακόμη φορά και «να διορθώσει τα πράγματα» σε μια νέα ενσάρκωση. Το ον στη συνέχεια είναι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία για λύτρωση και αποδέχεται τις συμφωνίες τις οποίες τα παράσιτα του παρουσιάζουν για να ενσαρκωθεί ξανά.   Αν αυτό το ον ανατράφηκε με μια χριστιανικού τύπου κατήχηση, θα αντιμετωπίσει τον "Ιησού και άγγελους", αλλά θα του πει ότι «δεν είναι ακόμα άξιο να εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών».


   Φυσικά, ο φόβος του να σταλεί στην κόλαση είναι τόσο ισχυρός στο σύστημα της πίστης του που θα μεταπηδήσει στην ευκαιρία να ενσαρκωθεί και να γίνει "άξιος" για να εισαχθεί στα "βασιλεία του Θεού", το οποίο είναι στην πραγματικότητα το δημιουργημένο βασίλειο τους.


   Μετά τη συμφωνία να μετενσαρκωθεί, το ον στη συνέχεια αποστέλλεται σε μια "ουράνια σφαίρα" στο μέσον του ανώτερου αστρικού πεδίου να περιμένει τη μετενσάρκωσή του. Αυτό το βασίλειο είναι όμορφα διακοσμημένο με προσομοιώσεις της φύσης, υπέροχη θέα και τους προσωπικούς του «φύλακες-αγγέλους» που βεβαιώνουν ότι αυτό το ον  –μαζί με άλλα-  θα πάνε πίσω στη Γη, όταν έρθει η ώρα τους. Φυσικά, αυτοί οι "φύλακες" είναι στην πραγματικότητα παρασιτικοί βοσκοί που φυλούν το ποίμνιό τους, και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο για τα όντα που κρατούνται εκεί σε αυτό το χώρο να πάνε αλλού.


                                                           Καρμική Μεταβίβαση

   Εάν σε περίπτωση που το περιεχόμενο της ζωής ενός ατόμου, οι πληγές που δεν έχουν επουλωθεί και οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες του δεν είναι αρκετές για να το πείσουν ότι πρέπει να μετενσαρκωθεί, του παρουσιάζονται με έναν ακόμα πιο θρασύ τρόπο εξαπάτησης. Του παρουσιάζουν και του λένε για μια παρελθοντική ζωή, όπου διέπραξε φρικτά εγκλήματα, και του λένε ότι πρέπει να συνεχίσει να ενσαρκώνεται σε αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να "ξεπληρώσει" αυτό το «κακό κάρμα».


   Στην πραγματικότητα, η ζωή που εμφανίζεται δεν είναι δική του, αλλά οι ενέργειες κάποιων στενά ευθυγραμμισμένων με τη ψευδή ιεραρχία που έκαναν συμφωνίες μαζί τους για να αποφύγουν τη λήψη ενεργειακών ευθυνών για τις πράξεις τους.


   Μερική από αυτή την κακόβουλη ενέργεια αυτών των εγκληματικών όντων στη συνέχεια προβάλλεται πάνω στο άτομο που εξαπατάται ώστε να πιστεύει ότι ήταν κάποτε αυτός ο φρικτός εγκληματίας.


  Αυτό το ον τότε παίρνει συμφωνίες για να "απαλλαγεί" από το "κακό κάρμα" που έχει (δήθεν) επιφορτιστεί, χωρίς ποτέ να συνειδητοποιεί ότι ήταν όλα ένα ψέμα σχεδιασμένο για να το κρατήσουν υποταγμένο και υποδουλωμένο. Αυτό γίνεται για να εξαναγκάσει η συμφωνία του όντος να ενσαρκωθεί και να αναλάβει την ευθύνη για εγκλήματα που δεν διέπραξε, διασφαλίζοντας ότι η επόμενη ζωή του ατόμου πρόκειται να γεμίσει με αδικαιολόγητη δυσκολία.


   Αυτή η καρμική μεταφορά επιτρέπει επίσης σε εκείνους τους σκοτεινούς μάγους που έχουν ευθυγραμμιστεί με τη ψευδή ιεραρχία να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Η μεταφορά αυτή χρησιμοποιείται επίσης σε μεγάλη κλίμακα κατά του πληθυσμού του πλανήτη μέσα από τις μορφές μαζικού νοητικού ελέγχου και χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης. Για να το εξηγήσω σωστά θα απαιτήσει ένα ξεχωριστό άρθρο, αλλά ο βασικός μηχανισμός για το πώς γίνεται αυτό είναι μέσω υποσυνείδητων συμφωνιών ενσωματωμένων στα μέσα ενημέρωσης, σε εταιρικά λογότυπα (σφραγίδες), σε χρηματοοικονομικές συμβάσεις, στο θαλάσσιο δίκαιο και σε άλλα «όργανα της Μήτρας».


                                             Εξαναγκαστικές συμφωνίες εισόδου.

   Μία ακόμη πολύ σημαντική πτυχή των συμφωνιών που έχουν τεθεί κατά των όντων από αυτά τα παράσιτα είναι οι αρχικές «συμφωνίες εισόδου» όπου τα όντα που έρχονται στο διεφθαρμένο δημιούργημα αναγκάζονται να κάνουν, προκειμένου να αποκτήσουν ακόμη και την είσοδο σε αυτό το σύστημα. Πολλοί από μας ήρθαν εδώ από αυτό που εγώ αποκαλώ «Ελεύθερο Σύμπαν» για να βοηθήσουν να διαλυθεί το δημιουργημένο σύστημα από μέσα, και η ψευδής ιεραρχία τους επέβαλε μια εκτενή λίστα συμφωνιών εξαναγκάζοντας αυτές τις "Ελεύθερες Ψυχές", προκειμένου να περιορίσουν την αποτελεσματικότητά τους μέσα στο σύστημα.


   Αυτές οι συμφωνίες εισόδου περιέχουν επίσης ρήτρες που επιτρέπουν απροσδιόριστες δυσκολίες να διατυπώνονται εναντίον ενός όντος κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσής του, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα: γέννηση που τους πετάει σε κακούς γονείς, σωματική κακοποίηση, σεξουαλική κακοποίηση, ψυχικές επιθέσεις, αιθερική εμφύτευση, χειραγώγηση των ονείρων, στρατολόγηση μέσα στους κόλπους των ψευδώς "εργατών του φωτός", θέματα σχέσεων, προβλήματα υγείας, οικονομικά προβλήματα, φυσική απαγωγή και φυσική εμφύτευση, έλλειψη αυτοεκτίμησης και πολλά άλλα.


   Τα περισσότερα από τα όντα του Ελεύθερου Σύμπαντος έρχονται εδώ αρκετά βέβαια ότι μπορούν να ξεπεράσουν αυτούς τους περιορισμούς, έτσι ώστε να υπογράψουν.


   Πραγματικά δεν είχαν καμία επιλογή, αλλά κάποιοι από εμάς έκαναν μια διαπραγμάτευση πιο έντονη από τους άλλους όπου και επιβαρύνθηκαν με λιγότερες από αυτές τις ολέθριες συμφωνίες, αλλά κανείς δεν ήρθε εδώ «αλώβητος». Ανεξάρτητα από το πόσο πολλές εξαναγκαστικές συμφωνίες εισόδου έχουμε, είναι σημαντικό να αρθούν όλες αυτές οι συμφωνίες, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε και να προχωρήσουμε με τα επιλεγμένα καθήκοντά μας της θεραπείας και της αφυπνίσεως των άλλων, καθώς και την αποσύνθεση του δημιουργημένου κατασκευάσματος από το εσωτερικό του.                                      
                                                           Ανάκληση Συμφωνιών

    Αυτή είναι η διαδικασία που χρησιμοποιώ και έχω μοιραστεί με άλλους για την εκκαθάριση των συμφωνιών. Η ψευδής ιεραρχία κρύβει αντίγραφα αυτών των συμφωνιών σε διάφορες σφαίρες, επομένως η εξειδίκευση είναι σημαντική σε αυτή τη διαδικασία. Είναι επίσης σημαντικό ότι θα συμμετάσχετε σε αυτή τη διαδικασία από τον Κυρίαρχο Εσώτερο Εαυτό (Ανώτερο Εαυτό, Θείο Εσώτερο Εαυτό, κλπ) και να κάνετε αυτή τη διαδικασία μόνοι σας. Απλά με την ανάγνωση δηλώσεων ανάκλησης δεν θα γίνει η δουλειά. Πρέπει να ασκούμε συνειδητά τη διαδικασία αυτή με τη δύναμη της θέλησής μας ώστε να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που επιθυμούμε.


   Έχω διαπιστώσει ότι όταν ένα άτομο αρχίζει την κατάργηση των συμφωνιών, γίνεται ευκολότερο με το πέρασμα του χρόνου να σκάψει βαθύτερα για να βρει περισσότερες από αυτές. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συμφωνίες συχνά διασπάστηκαν σε διάφορα κομμάτια, προκειμένου να γίνει πιο δύσκολο να βρεθούν. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχουν συμφωνίες να έχουμε δύσκολες ρομαντικές σχέσεις, δύσκολες σχέσεις με τους γονείς, με τα αδέλφια, με τους φίλους, κλπ. Αυτές είναι όλες διαφορετικές «συστάδες συμφωνιών» που πρέπει να καθοριστούν και να απομακρυνθούν σε ξεχωριστές διαδικασίες.


   Γι 'αυτό μην ανησυχείτε για την απαλλαγή από την κάθε συμφωνία με τη μία. Πάρτε το χρόνο σας, και εργαστείτε μέσα από αυτές σε καθημερινή βάση, καθώς αισθάνεστε να σας επηρεάζουν. Η διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω βασίζεται στο Σύστημα Αυτο-Εκκαθάρισης επιπέδου 1 καιεπιπέδου2, οι οποίες αποτελούν τη βάση για τις εργασίες εκκαθάρισης της ενέργειας που κάνω.
 •        Σταθείτε στη δύναμη της Κυριαρχίας του Θεϊκού σας Εσώτερου Εαυτού. Αναπτύξτε το φως του Θείου Εσωτερικού / Ανώτερου Εαυτού σας από την καρδιά σας, γύρω από το σώμα σας σε μια Σφαίρα Καρδιάς Κυρίαρχης ενέργειας.

 •       Συνδεθείτε με τον Πυρήνα της Γης, το Γαλαξιακό Πυρήνα, την Άπειρη Πηγή και τις Δυνάμεις της Θείας Πηγής Φωτός.

 •        Ζητήστε ένα Γαλαξιακό Κενό να είναι έτοιμο να αφαιρέσει τα πάντα στο Γαλαξιακό Πυρήνα. (Αυτό είναι μια νεφώδης χοάνη από ενέργεια του Γαλαξιακού Πυρήνα που απορροφά τα πάντα που χρειάζεται να καταργηθούν και να μετουσιωθούν.)

 •       Καλέστε όλες τις συμφωνίες που σχετίζονται με το να έχετε την "αίσθηση του θύματος" (ή οτιδήποτε άλλο) σε αυτό το χρονοδιάγραμμα και όλα τα άλλα χρονοδιαγράμματα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, και μέσα σε όλες τις διαστάσεις, πυκνότητες, επίπεδα, σφαίρες και πραγματικότητες.

 •        Καλέστε στο προσκήνιο όλες τις ρήτρες επανένταξης, αντίγραφα, εφεδρικά (back-ups), καθρέπτες, αντίγραφα αντισυμβαλλομένων, κλπ των συμφωνιών.

 •         Δηλώστε «Από την Εσωτερική Αρχή του Κυρίαρχου Εαυτού μου, δηλώνω ΟΛΕΣ αυτές τις συμφωνίες άκυρες. Ανακαλώ ΟΛΕΣ αυτές τις συμφωνίες, καθώς και όλα τα αντίγραφα των αντισυμβαλλομένων, τις ρήτρες επανένταξης, διπλότυπα, εφεδρικά, καθρέπτες, κλπ. από ό,τι κατανομάστηκε στο παρελθόν».

 •        Διακηρύξτε «Διεκδικώ ΟΛΗ την ενέργειά μου που έχει πάει σε αυτές τις συμφωνίες.» Καθώς οι ενέργειές σας, αποστάγματα, θραύσματα της ψυχής, κ.λπ. έρχονται πίσω σε σας, επανεντάξτε τα μέσω του κέντρου της καρδιάς σας.

 •        Διατάξτε «Στέλνω όλες αυτές τις συμφωνίες και όλες τις πτυχές τους που κατανομάστηκαν στο παρελθόν, στο Γαλαξιακό Κενό, για να μεταλλαχθούν στο Γαλαξιακό Πυρήνα».

 •         Καλέστε προς τα εμπρός όλα τα "αντίγραφα αντισυμβαλλόμενων" των συμφωνιών αυτών και στείλτε τα στο Γαλαξιακό Κενό για μεταστοιχείωση. Αυτά είναι τα αντίγραφα των συμφωνιών που κατέχονται από παρασιτικά όντα που στραγγίζουν μικρές ποσότητες ενέργειάς σας μέσω αυτών των συμφωνιών. Μερικά από αυτά τα όντα θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι "άρχοντες" του κάρμα, προκειμένου να ασκήσουν εξουσία πάνω σας. Μην πιστέψετε οποιαδήποτε από τα ψέματά τους.

 •         Πείτε σε αυτά τα παρασιτικά όντα του δημιουργήματος: «Είμαι Κυρίαρχος. Γνωστοποιείται σε όλα εσάς τα παρασιτικά "αντισυμβαλλόμενα" όντα ότι σας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από ΠΑΝΤΟΤΕ να επηρεάζετε πάλι την ενέργειά μου. Αν προσπαθήσετε να παραβιάσετε τη σφαίρα της Κυρίαρχης Ενέργειάς μου, θα σας στείλω ΔΥΝΑΜΙΚΑ στο Γαλαξιακό Πυρήνα, για να μεταλλαχθείτε. Ενώ η μετουσίωση θα είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ σε σας, είναι πιθανό ότι δεν θα αναδυθείτε ξανά αν δεν υπάρχει τίποτα μέσα σας για να διασωθεί και να μεταλλαχτεί. Έχετε προειδοποιηθεί.»

 •         Στη συνέχεια, προσφέρετε σε αυτά τα παρασιτικά "αντισυμβαλλόμενα" όντα του δημιουργήματος τη δυνατότητα να περάσουν στο Γαλαξιακό Κενό ώστε να ληφθούν στον Γαλαξιακό Πυρήνα και να μεταλλαχτούν. Κάποια από αυτά θα λάβουν αυτή την ευκαιρία, ώστε να μπορούν να είναι ελεύθερα από τον έλεγχο του δημιουργήματος και της ιεραρχικής υποδούλωσης.

 •        Διακηρύξτε: «Αφαιρώ ΟΛΕΣ τις αποτυπώσεις, εμφυτεύματα, επικαλύψεις, πεποιθήσεις, αντιλήψεις, στάσεις, ταυτότητες, παγωμένα συναισθήματα, κλπ που σχετίζονται με τις εν λόγω συμφωνίες.» Ζητήστε από το Θείο Εσώτερο Εαυτό σας να κατευθύνει ένα Γαλαξιακό Κενό μέσω του ασυνείδητου μυαλού σας, του υποσυνείδητου μυαλού σας, και μέσω όλης της σφαίρας της συνείδησης σας για να αφαιρέσει όλα αυτά τα στοιχεία, και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτές τις συμφωνίες.

 •        Στη συνέχεια, αναπτύξτε το Φως του Αληθινού Κυρίαρχου Εσώτερου Εαυτού σας για να γεμίσει όλους τους τομείς που έχουν εκκαθαριστεί. Αυτό επιτρέπει στην Αλήθεια για το ποιός πραγματικά είστε να αντικαταστήσει τα ψευδή κατασκευάσματα που έχουν αφαιρεθεί.

 •        Προσκαλέστε προς τα εμπρός και επαναφέρετε την αρχική συμφωνία που κάνατε με την Άπειρη Πηγή για να ενσαρκωθείτε σε αυτή την ταραγμένη σφαίρα και να μεταφέρετε την Πηγή Φωτός στην ενσάρκωση σας. Αφήστε τη δύναμη της Αγάπης που περιέχεται σε αυτή την αρχική συμφωνία να διαλύσει οποιαδήποτε υπολειπόμενα κατασκευάσματα που σχετίζονται με αυτές τις παλιές, τεχνητά επιβαλλόμενες συμφωνίες.

 •         Το πιο σημαντικό μέρος όλων αυτών είναι η θέλησή σας για να συμβεί αυτό. Γίνετε λίγο θυμωμένοι, αν χρειάζεται, αξιοποιώντας κάθε ιερή αγανάκτηση που έχετε και να χρησιμοποιήσετε τη ΔΥΝΑΜΗ της ΘΕΛΗΣΗΣ σας.

 •         Επιβεβαιώνετε συχνά: «Είμαι Κυρίαρχος και απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να λάβει την ενέργεια μου. Είμαι Κυρίαρχος και απαγορεύω σε οποιοδήποτε ον ή μη-ον το δικαίωμα να παραβιάζει τον Κυρίαρχο χώρο μου.»                                                              Το Γαλαξιακό Κενό

   Αυτό είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση στην άρση των περιοριστικών ενεργειών, για την υπεράσπιση των ορίων της Κυρίαρχης ενέργειας μου, καθώς και για να βοηθήσω τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Οποιαδήποτε σκεπτομορφή, αιθερικό εμφύτευμα ή άψυχο ον περνάει στο Γαλαξιακό Κενό και λαμβάνεται στο Γαλαξιακό Πυρήνα για να μετουσιωθεί σε καθαρή ενέργεια. Τυχόν όντα με ψυχή που αποστέλλονται στο Γαλαξιακό Πυρήνα, είτε μεταλλάσσονται, απαλλάσονται από το σκοτάδι τους και αποκαταστούνται ή διαλύονται πίσω σε βασική ενέργεια (καταστρέφονται).


   Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι σύμφωνο μαζί μου, σκεπτόμενος πως πάντα τα ξεριζώνω για να αναδυθούν ως θεραπευμένα, υγιή όντα που μπορούν να γίνουν παραγωγικά μέλη του Σύμπαντος για άλλη μια φορά. Το αν ή όχι ένα ον έχει θεραπευτεί και αποκατασταθεί ή καταστρέφεται είναι μεταξύ αυτού και της Πηγής. Δεν παίρνω αυτή την απόφαση, και απλώς χρησιμεύω ως Γαλαξιακός αγωγός για να στείλω αυτά τα όντα να κοιταχτούν στο Γαλαξιακό Καθρέφτη, να αναλάβουν την ευθύνη για τις ενέργειές τους, ελπίζοντας να θεραπευτούν και να ανακτήσουν την λογική.


   Προειδοποιώ αυτά τα όντα μία φορά ότι απαγορεύεται να παραβιάζουν την Κυρίαρχη ενέργεια μου και ότι θα πρέπει να κάνουν πίσω ή θα χρησιμοποιήσω αμυντική δύναμη για να τα στείλω στο Γαλαξιακό Πυρήνα. Τα περισσότερα από αυτά θα κάνουν μια επίδειξη πως υποχωρούν, αλλά θα προσπαθήσουν να στείλουν ένα ενεργειακό ανιχνευτή ή "ψηλαφιστή" αργότερα, προκειμένου να συνεχίσουν την ατζέντα τους. Όταν έχω την αίσθηση αυτή, θα πάω στην πηγή της εισβολής, μαζί με πολλαπλά Γαλαξιακά Κενά και θα «καθαρίσω το σπίτι.»


   Περίπου τα μισά από αυτά τα παρασιτικά όντα του δημιουργήματος μπορούν να απολυτρωθούν και να μετουσιωθούν σε λογικά, παραγωγικά μέλη του Ελεύθερου Σύμπαντος. Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ καλό ποσοστό, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μακριά στο φόβο, την τρέλα, τον έλεγχο, την υποδούλωση, την κακοποίηση, το χειρισμό, την καταστροφή και την ιεραρχία αυτά τα όντα έχουν βυθιστεί.


                                       Συμπαντικός Νόμος & Αμυντική Δύναμη

Στα περισσότερα New [c]Age (Νέο Κλουβί) δόγματα, θεωρείται "αντιπνευματικό" ή "καθυστερημένο" να εξετάσουν ακόμη και τη χρήση της αμυντικής δύναμης. Ένα καλός μικρός new-ager προφανώς πρέπει να αφήσει τους ανθρώπους και τα παρασιτικά όντα να τον ποδοπατούν, να τον κλέβουν, να στραγγίζουν την ενέργεια του, να τον χειραγωγούν, να του θέτουν εμφυτεύματα και να τον βλάπτουν καθ 'οιονδήποτε τρόπο που θα επιλέξουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει επίσης να καταστείλει οποιαδήποτε «αρνητικά συναισθήματα», έτσι ώστε θα είναι ουσιαστικά ένα «χαρούμενο θύμα» τέτοιων καταχρήσεων. Αυτή η χειραγωγούμενη, παραπλανητική "διδασκαλία" προέρχεται από το ψευδές φως, και τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματική αλήθεια.


Ο Πρωταρχικός Συμπαντικός Νόμος είναι πολύ απλός: 

Όλα τα όντα είναι Κυρίαρχα και έχουν ελεύθερη βούληση να εκφράσουν τις δημιουργικές ορμές τους με οποιοδήποτε τρόπο που θα επιλέξουν, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να παραβιάζουν και να βλάπτουν τους άλλους.


Η απόρροια αυτού του νόμου είναι επίσης πολύ απλή:

Επειδή όλα τα όντα είναι Κυρίαρχα, έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από ζημιά, χρησιμοποιώντας ό,τι το επίπεδο της βίας παρουσιάζει να είναι απαραίτητο για να σταματήσουν να λάβει χώρα η παραβίαση, ακόμη και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του ενός που αρχικά προκάλεσε τη βλάβη.


   Οι υποδουλωτές και απατεώνες της ψευδούς πνευματικής ιεραρχίας βρίσκονται σε σαφή και πλήρη παραβίαση του Συμπαντικού Νόμου. Αποφεύγουν το φυσικό «Νόμο της Έλξης», στον οποίο αντανακλούν οι ενέργειες ενός όντος πίσω σε αυτό, μέσω της υποχρεωτικής χειραγώγησης άλλων όντων με το να συμφωνήσουν να είναι θύματα και υπόδουλοι, καθώς και πείθοντας άλλα όντα να αναλάβουν την ευθύνη για τα εγκλήματά τους μέσω καρμικής μεταφοράς.


   Τα πολλά στρώματα εξαπάτησης των όντων του δημιουργήματος στηρίζονται στο ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ότι είμαστε ξεχωριστά από την Άπειρη Πηγή. Τα όντα του ψευδούς φωτός στη συνέχεια αξιοποίησαν αυτό το ψέμα πείθοντας τα όντα πως ο Συμπαντικός Νόμος δεν υπάρχει, ότι τα άτομα δεν έχουν εγγενές δικαίωμα στην αυτοάμυνα, ότι θα πρέπει να υποβληθούν στη βούληση της «εξουσίας» των «αρχόντων» του Κάρμα και ότι οι άνθρωποι πρέπει να λατρεύουν το ψυχοπαθές δημιούργημα και τα ψευδή «αγγελικά» όντα του, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στη "βασιλεία του Θεού" μία ημέρα.


   Η πραγματική αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ΠΟΤΕ χωριστά από την Άπειρη Πηγή, καθώς αυτό είναι μεταφυσικώς αδύνατον. Ένα ον μπορεί να επιλέξει να αγνοήσει τη σύνδεσή του, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει, ακόμη και να πιστεύει ότι έχει αποκοπεί η σύνδεση, αλλά η πίστη σε ένα ψέμα δεν το καθιστά αληθινό, γιατί η Αλήθεια (με κεφάλαιο Α) δεν είναι σχετική.


   Ως μεταφορικό παράδειγμα, φανταστείτε αν μια ομάδα ανθρώπων αποφάσιζαν να αποκοπούν από την ατμόσφαιρα μόνο με το να εισπνέουν αέρα από μια δεξαμενή αέρα καταδύσεως (SCUBA). Είναι αυτοί πραγματικά ξεχωριστά από την ατμόσφαιρα; Όχι... Εξακολουθούν να υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, ακόμη και αν αναπνέουν μια φαινομενικά ξεχωριστή πηγή αέρα.


   Παρ 'όλα αυτά, τα παρασιτικά όντα του δημιουργήματος έχουν δεσμευτεί πλήρως με τη δική τους ψευδαίσθηση του διαχωρισμού από την Πηγή, και ως εκ τούτου πρέπει να βρουν μια εναλλακτική πηγή ενέργειας, που προέρχεται από την ανθρωπότητα, με τη μορφή της λατρείας, του προσκυνήματος, των πεποιθήσεων, των συμβάσεων αντισυμβαλλομένων, της διαστρεβλωμένης σεξουαλικότητας, της παραπλάνησης, της σύγχυσης, της απάθειας, της πάλης, του πόνου, της ταλαιπωρίας, του μίσους, του θανάτου, κλπ. (Περνώντας τα παρασιτικά όντα από ένα φάσμα ενεργειακών "gourmet food" σε "junk food" , ως παράδειγμα.)


   Το τελευταίο πράγμα που θέλει η ψευδής ιεραρχία είναι η ανθρωπότητα να έρθει σε μια κατανόηση του Συμπαντικού Νόμου και του πόσο καλά έχουμε υποδουλωθεί με δόλο. ΑΜΕΣΑ μόλις δηλώνουμε «Είμαι Κυρίαρχος και απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να λάβει την ενέργεια μου» το παιχνίδι αλλάζει ριζικά. Από εκείνο το διάστημα όπου γνωρίζουμε ότι είμαστε Κυρίαρχες Εξατομικεύσεις της Πηγής, θα μπορούμε να ασκούμε τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου της δίκαιης χρήσης της αμυντικής δύναμης.   
                                                            Σωστό & Λάθος

   Μια άλλη ψευδής φωτεινή διδασκαλία που μολύνει το New (c)Age είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως σωστό και λάθος, ότι τα πάντα είναι απλά μια εμπειρία που υπάρχει εκεί για να μας διδάξει ένα μάθημα. Ενώ είναι αλήθεια ότι μπορούμε να μάθουμε πολύτιμα μαθήματα από δυσμενείς συνθήκες, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο ή επιθυμητό να είμαστε συνεχώς καταπιεσμένοι, χειραγωγούμενοι, με εμφυτεύματα, εξαπατημένοι, υποδουλωμένοι και στραγγισμένοι από ενέργεια. Αυτές είναι εμπειρίες που η ανθρώπινη φυλή είχε πάρα πολύ ήδη.


   Με την κατανόηση του Συμπαντικού Νόμου, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι είναι εγγενώς λανθασμένο να βλάψουμε ένα άλλο ον που δεν έχει κάνει τίποτα για να μας βλάψει. Μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ότι η αλληλεγγύη και η συνεργασία με τους άλλους είναι συχνά το σωστό πράγμα για να κάνουμε. Αυτές οι απλές έννοιες θα πρέπει να τηρούνται, προκειμένου για μας να ελευθερώσουμε το μυαλό μας από τη διεστραμμένη "λογική" που παρουσιάστηκε στις διδασκαλίες του New (c)Age, που θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το απίστευτο ποσό της δυστυχίας που επήλθε στην ανθρωπότητα είναι εξ ολοκλήρου δικό της έργο, όπως επίσης και μια υπέροχη εμπειρία μάθησης, γι 'αυτό δεν θα πρέπει να λάβουμε οποιαδήποτε μέτρα για να βοηθήσουμε τους άλλους να ανακουφιστούν από τα δεινά τους.


   Είχαν οι Αφρο-Αμερικανοί σκλάβοι υπέροχες εμπειρίες μάθησης; Μήπως είχαν οι Ιρλανδοί και οι Σκωτσέζοι μισθωμένοι υπηρέτες πριν από αυτούς; Τι λέτε για τους μεσαιωνικούς δουλοπάροικους που θα μπορούσαν να εκτελεστούν κατά τη βούληση του βασιλιά ή ενός από τα τσιράκια του; Όχι, αυτοί οι άνθρωποι ήταν σαφώς σκλάβοι, το οποίο εύκολα αναγνωρίζεται ως κάτι που είναι λάθος για να κάνουμε.


   Ομοίως, η ανθρωπότητα δεν έχει μια θαυμάσια εμπειρία εκμάθησης μέσω της σκλαβιάς στην ψευδή πνευματική ιεραρχία του διεφθαρμένου δημιουργήματος. Μαθαίνουμε ένα πράγμα πως είναι σίγουρο όμως, το οποίο είναι το πώς να δηλώσουμε την Κυριαρχία μας και να σταματήσουμε να είμαστε σκλάβοι! Λοιπόν, πολλοί από εμάς το κάνουν. :-)


                                                                     Ιεραρχία

   Μία από τις μεγαλύτερες ρίζες αυτών των εγκόσμιων και μεταφυσικών προβλημάτων είναι η έννοια της ιεραρχίας. Παντού όπου κοιτάξουμε στον κόσμο, έχουμε (συνήθως ανδροκρατούμενους) οργανισμούς ιεραρχικών συστημάτων. Η ιεραρχία είναι ένα ύπουλο, αποδυναμωτικό σύστημα εξουσίας, υπακοής και υποδούλωσης που πρέπει να ξεπεράσουμε, προκειμένου να αρχίσουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο μας.


   Ομοίως, θα πρέπει επίσης να ξεπεράσουμε τις υποτιθέμενες "πνευματικές" ιεραρχίες που ενισχύουν την υποδούλωση, τη δουλοπρέπεια και την τυφλή υπακοή. Το διεφθαρμένο δημιούργημα και τα τσιράκια του όπως οι «άρχοντες», οι ψευδείς άγγελοι, οι ψεύτικοι αναληφθέντες διδάσκαλοι, οι αρνητικοί εξωγήινοι, οι δαίμονες, κλπ είναι η απόλυτη αναπαράσταση της εκφυλισμένης ιεραρχίας που καταναλώνει τη δύναμη της ζωής και αφήνει μόνο την καταστροφή στο πέρασμά της.


   Υπερβαίνοντας μεταφυσικά την ιεραρχία είναι μια διαδικασία αυτο-απελευθέρωσης / εκκαθάρισης, απόκτησης αυτογνωσίας, απολαβής γνώσεως του Συμπαντικού και Γήινου Φυσικού Δικαίου, και άσκησης της Κυρίαρχης Θελήσεώς μας. Κατ 'αρχάς, πρέπει να γνωρίζουμε μέσα μας και μέσω αυτού πως είμαστε πλήρως συνδεδεμένες προεκτάσεις της Θείας Άπειρης Πηγής όλης της Δημιουργίας. Όταν το γνωρίζουμε αυτό, όχι μόνο το θεωρούμε σε ένα διανοητικό επίπεδο, συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχει καμία νόμιμη εξουσία έξω από τον εαυτό μας. Υπάρχει μόνο η εσωτερική αρχή και η αυτο-διακυβέρνηση, η οποία όταν καθοδηγείται από την κατανόηση του Συμπαντικού Νόμου απαγορεύει την υποκίνηση ενεργειών που θα βλάψουν οποιονδήποτε άλλον.


   Φωτισμένη Αυτοδιοίκηση και η τήρηση του Συμπαντικού Νόμου είναι το θεμέλιο για μια ελεύθερη κοινωνία. Μόνο με αυτά τα θεμέλια τοποθετημένα, θα είμαστε σε θέση να αποφύγουμε την εγωική παγίδα άσκησης «εξουσίας» πάνω στους άλλους ώστε να ελέγχουμε και να ρυθμίζουμε τις συμπεριφορές τους, οι οποίοι δεν βλάπτουν κανέναν άλλο.


   Μόνο μέσω της Φωτισμένης Αυτοδιοίκησης θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ένα εντελώς νέο είδος κοινωνίας που είναι αυτο-οργανωμένη για να λύνει προβλήματα και να δούμε τις ανάγκες των πολλών ως γνήσια έκφραση της επιθυμίας να συνεργαστούμε και να κάνουμε έναν κόσμο που τους ωφελεί όλους. Αυτό πρέπει να είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη, συν-δημιουργική διαδικασία που θα ανακαλύπτουμε συνεχώς, καθώς την ασκούμε.


   Κάθε ιδέα χρειάζεται να δοκιμαστεί και να εφαρμοστεί όπου προτίθεται να γίνει αποδεκτή με ένα τρόπο ανοιχτού πηγαίου κώδικα μέσω της εθελοντικής συμμετοχής όλων των ατόμων που εμπλέκονται σε μια μη-ιεραρχική, ενοποιημένου επιπέδου, αυτο-οργανωτική διαδικασία. Αυτό απαιτεί ένα εντελώς νέο τρόπο σκέψης, οργάνωσης και ανάληψης δράσης, καθώς και όλα τα παλιά μοντέλα της κεντρικής, από πάνω προς τα κάτω αρχής πρέπει να εγκαταλειφθούν, διότι, όπως έχουμε ήδη δει, η κάθε προσπάθεια να επιβάλουμε ένα ενιαίο "καλύτερο σύστημα" πάνω στον κόσμο πάντα θα οδηγήσει στην καταπίεση και θα αποτύχει τελικά.


   Έχουμε μέσα μας τη δυνατότητα να απελευθερώσουμε κάθε ανθρώπινο ον από τα δεσμά των συστημάτων της ιεραρχίας και της εξωτερικής αρχής υποδούλωσης, να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε λύσεις για την παροχή των βασικών αναγκών σε τρόφιμα, νερό, ενέργεια, στέγη, ένδυση, τη μεταφορά και τη γνώση για ΟΛΟΥΣ στον πλανήτη. Η δημιουργία συστημάτων αυτο-παραγωγής για να υποστηρίξουν όλες αυτές τις ανάγκες είναι εντελώς εφικτή, αλλά μόνο αν μπορούμε να συνεργαστούμε ως Κυρίαρχα Άτομα που σέβονται τα δικαιώματα και τα όρια των άλλων.


    Μια τέτοια αλλαγή στον κόσμο μας εξαρτάται από όλους εμάς να γνωρίζουμε ότι είμαστε Κυρίαρχοι, να διακηρύξουμε την κυριαρχία μας, να διαγράψουμε τον προγραμματισμό μας της σκέψης σκλάβων, και στη συνέχεια να εργαστούμε από κοινού σε συνεργασία ως Κυρίαρχα Άτομα με κοινό στόχο τη μέγιστη ενδυνάμωση του καθενός στο πλανήτη.


                                                   Διακηρύσσοντας Κυριαρχία

   Η διαδικασία της διακήρυξης της Κυριαρχίας και αφαίρεσης του ψευδούς προγραμματισμού που έχει ενσωματωθεί στην ψυχή μας από πολυδιάστατα επίπεδα ελέγχου απαιτεί χρόνο και συνεπή προσπάθεια. Πρέπει να διακηρύττουμε καθημερινά «Είμαι Κυρίαρχος, είμαι ελεύθερος. Μόνο εγω με κυβερνώ.» (Ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θέλετε να το εκφράσετε αυτό, δεδομένου ότι είστε Κυρίαρχοι έτσι ή αλλιώς.)


   Πρέπει επίσης να βάλουμε σε λειτουργία το έργο αυτο-εκκαθάρισης που απαιτείται για να ανακαλέσει όλες τις συμφωνίες που έχουμε κάνει, είτε συνειδητά ή υποσυνείδητα δίνοντας τη δύναμη μας μακριά σε εξωτερικές αρχές, βιώνοντας περιττή ταλαιπωρία ή περιορισμούς, φέροντας "καρμικά" βάρη που ΔΕΝ είναι δικά μας, κλπ. Αυτή δεν είναι μια γρήγορη διαδικασία, και εγώ την ακολουθώ μέσα από τη δική μου εκδοχή σε καθημερινή βάση.


   Η ψευδής ιεραρχία ΔΕΝ σέβεται την ελεύθερη βούληση, τα υγιή όρια, το δικαίωμά σας να πείτε ΟΧΙ σε αυτούς. Χρησιμοποιούν κάθε δυνατό είδος χειραγώγησης, εξαναγκασμού και γυμνής βίας για να κάνουν το δικό τους. Αυτό είναι το πώς λειτουργούν τα πατριαρχικά ιεραρχικά όντα. Η επιθετική, αυταρχική ενέργεια της πατριαρχίας προσπαθεί να ελέγξει κάθε πτυχή ύπαρξης κάθε όντος, λαμβάνοντας και καταναλώνοντας τα πάντα που μπορεί.


   Αυτό αντιπροσωπεύεται φυσικά (προς τα κάτω) από διεφθαρμένες ιεραρχικές κυβερνήσεις, μυστικές κοινωνίες και εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Εκπροσωπείται μεταφυσικά (προς τα πάνω) από το διεφθαρμένο δημιούργημα και τη λεγεώνα από υποδουλωμένους υποδουλωτές, του οποίου οι «άρχοντες» του Κάρμα είναι απλά ένα τμήμα του δικτύου ελέγχου.


   Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να υπενθυμίσετε σε εκείνους τους ενοχλητικούς "άρχοντες" του κάρμα και σε ΟΛΑ τα παράσιτα του δημιουργήματος πως είστε ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, και είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε την Κυρίαρχη δύναμή σας να υποστηρίξετε τη δήλωση αυτή. Δεν μιλούν τη γλώσσα της αγάπης, έτσι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια δύναμη, προκειμένου να κάνετε αισθητό αυτό που επιδιώκετε.


                                                    Έτσι είναι το πώς το βλέπω

   Είναι δύσκολο να αποκαλύψει κανείς αυτά τα πράγματα, να κοιτάζει τα πιο κακόβουλα όντα στο Σύμπαν στο πρόσωπο και να τους πει ότι είναι Κυρίαρχος και τους απαγορεύει να τον παραβιάζουν. Η ειρωνεία όμως, κατά κάποιο τρόπο, είναι ακόμα πιο δύσκολο να μοιραστεί αυτές τις αποκαλύψεις δημοσίως.


   Τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι εντελώς ξεπουλημένοι στους ψευδούς φωτός "αναληφθέντες δάσκαλους, εξωγήινους και τους αγγέλους" τους, που τους λένε τι να κάνουν, πώς να σκέφτονται και πώς να ζήσουν που μου επιτίθενται επειδή έφερα αυτές τις αποκαλυπτικές πληροφορίες στο κοινό μάτι.


   Σε αυτούς τους ανθρώπους, λέω πολύ απλά: Πιστέψτε ό,τι θέλετε να πιστεύετε, αλλά εγώ πρόκειται να συνεχίσω να εργάζομαι για τη ΓΝΩΣΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, και θα λαμβάνω τα κατάλληλα μέτρα για να διορθώσω τα λάθη που έχουν γίνει για την ανθρωπότητα από τα όντα που εσείς τους δίνετε τη δύναμή σας.


   Επιλέγω να υπερασπίζομαι την Αλήθεια ως Κυρίαρχο Ον παράλληλα (όχι κάτω) με τα Κυρίαρχα όντα του Ελεύθερου Σύμπαντος που αναλαμβάνουν δράση για να καταπολεμηθούν όλες οι μορφές εξαπάτησης, του παρασιτισμού και της υποδούλωσης.


Ευχαριστώ όσους από εσάς θα σταθείτε στο πλευρό μας, και θα αναλάβετε δράση μαζί μας.


Πολύ αγάπη,
Cameron Day

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ
ΚΕΙΜΕΝΟ:  Cameron DayΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα