Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήρια!



Αγαπητές Μούτζες,

Με απέραντη χαρά σας ανακοινώνω ότι από αύριο και για μια εβδομάδα Το Τρίο Μούτζες θα βρισκόμαστε στο Λονδίνο - και την εξοχή της Αγγλίας - για να επισκεφτούμε τους αμπελώνες μας και να επιτηρήσουμε την κατασκευή ενός αυθαίρετου κάστρου που χτίζουμε πάνω στο κύμα.

Αυτές τις λίγες ώρες που απομένουν μέχρι να φύγουμε για να γλιτώσουμε από τον σκοταδισμό της Ελλάδας, θα ήθελα να δώσω μερικά συγχαρητήρια.

Καταρχάς, θέλω να συγχαρώ τον μπάτσο που χτύπησε πισώπλατα την καθαρίστρια στο κεφάλι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών φορώντας γάντια με σιδερένια ενίσχυση. Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο μπάτσος απλά έπαιζε "μπιζζζ". Η καθαρίστρια φταίει που δεν κατάλαβε τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι κανόνες είναι απλοί. Ένας μπάτσος χτυπάει μια καθαρίστρια και η καθαρίστρια πρέπει να μαντέψει ποιος τη χτύπησε.

Συγχαρητήρια και στην ΠΟΑΣΥ που έβγαλε αμέσως καταγγελία εναντίον αυτού του μεμονωμένου περιστατικού. Το μόνο που απομένει είναι να καταγγείλει και τα υπόλοιπα 352 μεμονωμένα περιστατικά αστυνομικής βίας που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια και θα είμαστε κομπλέ.

Πολλά συγχαρητήρια και στον νέο Υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια ο οποίος δεν έχασε χρόνο κι έστειλε αμέσως τα ΜΑΤ να εξοντώσουν τις μοχθηρές καθαρίστριες που χαλούσαν την εξαιρετική εικόνα της πόλης μας στους 5 τουρίστες που την έχουν επισκεφτεί φέτος.

Φυσικά, δε με άφησε ασυγκίνητο και το αντικειμενικό ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ με τίτλο "Καθαρίστριες κινήθηκαν εναντίον των ΜΑΤ". Εύγε στο κουράγιο των δημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης που δε δίστασαν να τα βάλουν με το σύστημα κι ανέδειξαν την πραγματική διάσταση των γεγονότων. Συγχαρητήρια και σε αυτούς λοιπόν.

Περισσότερα συγχαρητήρια από όλους όμως αξίζουν οι σύντροφοι. Οι σύντροφοι που κατηγόρησαν τους εργαζομένους της Χαλυβουργίας επειδή δε τάχθηκαν στο πλευρό των καθαριστριών. Λες και οι χαλυβουργοί, οι καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες ή όποιος άλλος έχουν υπογράψει κανά συμβόλαιο ότι θα είναι πιο επαναστατικοί από τους υπόλοιπους απολυμένους Έλληνες.

Οι μισοί από αυτούς που γράφανε στο facebook οργισμένα στάτους υπέρ των καθαριστριών και κατά του μπάτσου να κατέβαιναν χθες στο Υπουργείο δε θα συνέβαινε τίποτα από αυτά. 

Εγώ πήγα χθες στο Υπουργείο. Και δεν ήταν κανείς. Ή μάλλον ήταν. Η Κωνσταντοπούλου, ο Λαφαζάνης, ο Λώλος κι άλλοι 200 νοματαίοι. 

Δεν είδα κανένα από τα συντρόφια του facebook που σκίζουν καθημερινά τα ιμάτιά τους για τις καθαρίστριες και βρίζουν μπάτσους που χτυπάνε γυναίκες αλλά δεν κουνάνε τον κώλο τους από τον καναπέ. Πού να τρέχουν τώρα: Εδώ, μόστρα στα γκομενάκια να γίνεται μήπως ρίξουν και κανέναν.

Επειδή πια στις συγκεντρώσεις είμαστε τόσο λίγοι που κοντεύουμε να γνωριστούμε μεταξύ μας, όλα αυτά τα συντρόφια πρέπει να ξέρουν ότι και δε θα γαμήσουν και γίνονται ρόμπες. Ξεκούμπωτες.

Ας συνεχίσουμε τώρα το μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ. Τσάμπα είναι.

Με υπόγεια διάθεση,

Το Skouliki Tom


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα