Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Υπάρχουν Άπειρες Δυνατότητες Μοναδικότητας

StudentManualcover
Άπειρες δυνατότητες βρίσκονται μέσα στην γενετική μας κατασκευή, και όμως δεν είμαστε τόσο πολύπλοκοι όσο θέλουμε να νομίζουμε: Υπάρχουν μόνο τέσσερις Τύποι Ανθρώπων. Κάθε Τύπος έχει εκατομμύρια διαφορετικές εκδοχές. Όμως κάθε τύπος έχει ένα πολύ απλό Σχέδιο να κατανοήσεις και μια εύκολη Στρατηγική να ακολουθήσεις. Το Ανθρώπινο Σχέδιο δεν είναι κάτι για να πιστέψετε, είναι κάτι για να  πειραματιστείτε. Το γεγονός ότι υπάρχουν τέσσερις Τύποι ανθρώπων έχει πιστοποιηθεί. Εάν ξεκινήσεις με το να πειραματιστείς με την στρατηγική του Τύπου σου, η ζωή σου κι εσύ, ο εαυτός σου, σταδιακά θα γίνετε φυσικά αυτό που πάντα προοριζόσασταν να είστε. Είναι πραγματικά τόσο απλό.
 
Κοιτάζοντας χιλιάδες χάρτες, ένα πράγμα γίνεται ξεκάθαρο: Είναι όλοι διαφορετικοί. Αυτό μας λέει κάτι σημαντικό που στην απλότητα του θα μπορούσε να παραβλεφτεί – ο καθένας μας προορίζεται να είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Ο καθένας μας προορίζεται να ζήσει την ζωή με τον μοναδικό του τρόπο. Η κατανόηση αυτού μπορεί να είναι ένα μεγάλο ξεφόρτωμα. Πόσο συχνά στις ζωές μας συγκρινόμαστε με κάποιον άλλον? Πόσο συχνά σαν παιδιά μας σύγκριναν με κάποιον άλλον οι δάσκαλοι μας και οι γονείς μας?
 
Η σύγκριση του εαυτού μας με τους άλλους δημιουργεί την εντύπωση βαθιά μέσα μας ότι δεν είναι εντάξει το να είμαστε απλά αυτοί που είμαστε. Τότε, επιπρόσθετα στον προσδιορισμό των πρώτων μας χρόνων, όταν προσπαθούμε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας ακόμα περισσότερο για να ταιριάζουμε στους άλλους, πηγαίνουμε όλο και πιο μακριά από το άτομο που γεννηθήκαμε να είμαστε. Όταν αρχίζουμε να κατανοούμε την μοναδικότητα μας, κάτι μέσα μας μπορεί να χαλαρώσει βαθιά. Η εσωτερική μας ουσία αρχίζει να εμφανίζεται. Τα στρώματα του προσδιορισμού σιγά σιγά αρχίζουν να φεύγουν. Το άτομο που πάντα προοριζόμασταν να είμαστε αποκτά τελικά την ανάσα της ζωής.
 
Αυτή είναι μια αργή διαδικασία επειδή είναι κυτταρική, και τα ίδια τα κύτταρα πρέπει να αλλάξουν. Η ζωή κινείται σε επταετής κύκλους. Χρειάζεται περίπου επτά έτη για να ανανεωθούν όλα τα κύτταρα του σώματος. Την στιγμή που αρχίζουμε να ερχόμαστε στην φύση μας, την στιγμή που επιτρέπουμε στο σώμα μας να ζήσει την ζωή του δίχως αντίσταση, ξεκινάμε μια βαθιά διαδικασία από-προσδιορισμού. Επτά χρόνια αργότερα, προκύπτουμε σαν να έχουμε μόλις γεννηθεί. Προκύπτουμε σαν το άτομο που γεννηθήκαμε να είμαστε. Δεν είναι εύκολο να το ξεκινήσεις σαν ενήλικας. Αλλά όπως έχετε ακούσει ξανά και ξανά . . . δεν είναι ΠΟΤΕ αργά.
 
Γνώθεις Εαυτόν . . .  Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου σας δείχνει το πως.

Ένα μικρό απόσπασμα από  το νέο βιβλίο 'Ζώντας τον Σχεδιασμό σου'



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα