Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Περί Ελλήνων...


Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί η άποψη ότι οι κάτοικοιτου συγκεκριμένου γεωγραφικού διαμερίσματος ονομαζόμενου Ελλάδα, είναι εκλεκτόςλαός. Ακούμε εδώ και χρόνια τις διάφορες θεωρίες που κυκλοφορούν, σχετικά με το ελληνικό γονιδίωμα και την μοναδικότητα του.

 Υπάρχει επιστημονική βάση σε αυτό;Τι είναι το πολυσυζητημένο Ιχώρ στις φλέβες του Έλληνα και κατά πόσον σηματοδοτεί τη θεϊκή καταγωγή του;

 Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να δοθεί μόνο εάν θέσουμε ένα βασικό ερώτημα στον εαυτό μας : - Τι εστί Έλλην; 

Στα αλήθεια γνωρίζουμε;


 Όλος ο πλανήτης είναι Ελλάς. Κατοικημένος από ελληνικά φύλλα. Ο Έλλην προήρθε από άλλη σφαίρα (μη υλική), για αυτό και ως σήμερα η λέξη Ελλάς είναι Ιδεατό για όλο τον πλανήτη και εκπροσωπεί ένα ολόκληρο σύστημα αξιών.


Ο Έλλην της γης προήρθε από την έκπτωση (πιο συγκεκριμένααπό μια σειρά εκπτώσεων) -που είχε ως αποτέλεσμα την υλοποίηση των Ελλήνων με μορφή σωμάτων και τη ταυτόχρονη διατήρηση ενός πνευματικού εσωτερικού σώματος, που Υφίσταται Αέναο στον Ιδεατό Κόσμο (βλέπε : κόσμος των Ιδεών του Πλάτωνος). 

Σταδιακά και με το πέρασμα του χρόνου, υπήρξε διείσδυση στα σώματα αυτά και άλλων οντοτήτων πνευματικά συμβατών. Ολόκληρος ο πλανήτης αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μια Πανσπερμία σε είδη ανθρώπων και όχι μόνο. 

Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η παραφιλολογία που σκοπό έχει την έπαρση και όχι την ουσία του θέματος, όλων των ψευτογκουρού, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προβολή τους και τίποτε άλλο.

Ας το εμπεδώσουμε ότι η σημερινή γεωγραφική Ελλάδα, δεν θα επιβιώσει αλλά θα ενσωματωθεί σε όλη τη μεγάλη Ελλάδα, που είναι ο πλανήτης γη. Το σημερινό αποκαλούμενο ελληνικό έθνος είναι ένα σύνολο φοβικών ανθρώπων,πολύ συχνά Υβριστών του Πνεύματος, «ανθρώπων» φανερά «απομακρυσμένων» και«αποξενωμένων» από την Ιδέα Ελλάς. 

Το Πνεύμα Ελλάς λοιπόν, γιατί περί πνεύματος πρόκειται, που στις μέρες μας καπηλεύονται λύκοι με μορφή προβάτου και δήθεν μεγάλοι πατριώτες, ζει έως σήμερα σπαρμένο σε όλη την γη , είναι αθάνατο …και κανείς δεν γνωρίζει ..ούτε «που είναι, ούτε που πάει».

«μὴ θαυμάσῃς ὅτι εἶπόν σοι, δεῖ ὑμᾶς γεννηθῆναι ἄνωθεν. τὸ πνεῦμα ὅπου θέλει πνεῖ, καὶ τὴν φωνὴν αὐτοῦ ἀκούεις, ἀλλ᾽ οὐκ οἶδας πόθεν ἔρχεται καὶ ποῦ ὑπάγει. οὕτως ἐστὶ πᾶς ὁ γεγεννημένος ἐκ τοῦ Πνεύματος» «τὸ γεγεννημένον ἐκ τῆς σαρκός σάρξ ἐστι, καὶ τὸ γεγεννημένον ἐκ Πνεύματος πνεῦμα ἐστί» (Ἰω. γ´ 1-21)

Οι ψευδαισθήσεις μεγαλείου δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτε παραπάνω αυτή τη στιγμή παρά μόνο νέες αιρέσεις και καπήλευση ψυχών. Το νου σας.

Από το «Σκόρπιες Σκέψεις»
Ι. Δ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα