Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Να συλληφθούν και να εξοστρακιστούν πάραυτα οι 14 τρομοκράτες φοιτητές του Redesign Rhodes!!!

Καινοτόμες ιδέες για την ανάπλαση της πόλης

Πως τολμάτε κύριοι;

Ποιοι είστε εσείς που θα μας βγάλετε από την μιζέρια μας;

Ποιοι είστε εσείς , κατ’ αρχάς, που έχετε το θράσος και σκέφτεστε;

Σας είπε κανείς ότι θέλουμε να εξέλθουμε από το μαύρο σκοτάδι στο οποίο με τόσους κόπους και θυσίες εισήλθαμε;

Ποιες φωτεινές δυνάμεις ήταν αυτές που σας ώθησαν να μας αποκαλύψετε τόση ομορφιά;

Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν πάνω σε αυτό το νησί, μυαλά  που θέλουν να ρίξουν λίγο φως στους κλειδαμπαρωμένους εγκέφαλους μας;


Προκαλεί τρόμο απλά και μόνο η σκέψη ότι μπορεί η Ρόδος να μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο, που δεν θα συνάδει με την ασχήμια που κουβαλάμε στις ψυχές μας. 

Εμείς οι γίγαντες του σκότους θα σας πολεμήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και τον εξοστρακισμό αυτών των 14 εχθρών (και των οικογενειών τους) της Ρόδου, αφού πρώτα μαστιγωθούν στην κεντρική πλατεία του Μανδρακίου και μπροστά από τα κατεστραμμένα κτήρια του Εθνικού Θεάτρου, του Ταχυδρομείου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου και του Δημοτικού Θεάτρου.

Επίσης την σύλληψη και τον άμεσο καθαρισμό του εγκεφάλου των ΔΑΣΚΑΛΩΝ αυτών των αλητήριων. Είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη, και μάλιστα να κυκλοφορούν ανάμεσα μας τέτοιοι όμορφοι άνθρωποι;

Έλεος, αγαπημένα τέκνα του σκοταδιού! 

Συμπολίτες... εμείς που τόσα χρόνια πολεμάμε στο πλευρό σας για την ανακήρυξη της Ρόδου ως το πιο άσχημο μέρος στον πλανήτη, σας καλούμε να προστρέξετε στο πλάι μας, ενάντια στις δυνάμεις του φωτός που τολμάνε να πατάνε το πόδι τους σε αυτά τα ποτισμένα με ασχήμια χώματα.

Οι ακατανόμαστοι αυτοί εχθροί του σκοταδιού και της μιζέριας έχουν ονοματεπώνυμο..τους κάνουμε γνωστούς σε όλους τους άσχημους Ροδίτες ... τα ονόματα τους θα γραφτούν μόνο αυτήν τη φορά και ποτέ ξανά!

Οι φοιτητές που συμμετείχαν στις ομάδες είναι : Τσαμπίκος Παρασκευάς φοιτητής Μηχανολόγος Μηχανικών Βόλου, Αγγελος Χατζάτογλου φοιτητής Αρχιτεκτονικής Σχολής Βόλου, Μάνος Χατζηκαντής φοιτητής Αρχιτεκτονικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Μαριέττα Λόγγου φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής Πάτρας, Γιώργος Σαράντης φοιτητής Πολιτικών Μηχανικών Σχολής Ξάνθης, Λευτέρης Καρύδης φοιτητής Αρχιτεκτονικής Βόλου, Γιώργος Καλλουδης φοιτητής Πολιτικών Μηχανικών Σχολής Ξάνθης, Πάνος Μιτροτάσιος φοιτητής Αρχιτεκτονικής Σχολής Βόλου, Νεκτάριος Ροδίτης φοιτητής Αρχιτεκτονικής Σχολής Χανίων, Ηλίας Ροδίτης φοιτητής ΜΠΔ ,Στέλιος Σπανόπουλος φοιτητής Αρχιτεκτονικής Σχολής Βόλου, Γιώργος Γιαλλουρίδης φοιτητής Πολιτικών Μηχανικών Σχολής Θεσσαλονίκης, Στέργιος Λαμπριανός φοιτητής Γραφιστικής Σχολής Αθήνας, Ανθούλα Πεταυράκη φοιτητής Γραφιστικής Σχολής Αθήνας, Βάσω Μαυρικάκη φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής Χανίων. 

Την επιστημονική επιμέλεια είχαν οι κ.κ. Κυριάκος Μάγος, Βαρβάρα Στεφανίδου, Τάσης Παπαΐωάννου


Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί τα παρακάτω..

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ... ΖΗΤΩ!

ΖΗΤΩ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΧΗΜΙΑ... ΖΗΤΩ!

ΕΞΩ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ...ΕΞΩ!

Παρακαλώ τώρα, όπως συνεχίσετε τον ατάραχο ύπνο σας...

Να είστε πάντα μίζεροι και να προσέχετε την κατάμαυρη ψυχή σας...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΟΔΟΣ

Παναγιώτης Σπανός 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα