Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Εξι παράξενα σύμβολα που βλέπουμε μόνο μέσω του Google Earth

Η όψη της Γης όταν κάποιος την αντικρίζει από ψηλά είναι πραγματικά μαγευτική. Ο πλανήτης είναι σαν να μετατρέπεται σε… μακέτα. Παρατηρώντας τον παγκόσμιο χάρτη από το δορυφόρο της Google Earth, κατά τη διάρκεια της περιήγησης σε τυχαία μέρη της Γης μπορούμε να ανακαλύψουμε αρκετές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.
Λογότυπα, μηνύματα ακόμα και… έργα τέχνης ειδικά σχηματισμένα πάνω στην επιφάνεια της Γης, ώστε να αποκαλύπτονται μόνο μέσω του δορυφόρου.
Δείτε τα έξι παράξενα σύμβολα που, σύμφωνα με το iefimerida, ανακάλυψαν χρήστες του Google Earth κατά τη διάρκεια της περιήγησης τους στον παγκόσμιο χάρτη:
 1. Ιαπωνία – Το σύμβολο του Batman ζωγραφισμένο σε οροφή κτιρίου
Εξι περίεργα σύμβολα που βλέπουμε μόνο μέσω του Google Earth
Ιδιαίτερη αγάπη για τον γνωστό ήρωα των DC comics φαίνεται πως τρέφουν οι κάτοικοι του νησιού Οκινάουα της Ιαπωνίας. Στην οροφή ενός τεράστιου κτιρίου έχουν ζωγραφίσει το σύμβολο του Batman, όπως ακριβώς εμφανιζόταν στις ταινίες του, μέσω φωτεινών προβολών στον ουρανό.


2. Η.Π.Α – Ζωγραφισμένο μήνυμα μας μεταφέρει πως: «Ο Χριστός σας αγαπάει»

Εξι περίεργα σύμβολα που βλέπουμε μόνο μέσω του Google Earth
Ενα χριστιανικό μήνυμα μέσω δορυφόρου ήθελε να μεταφέρει κάποιος κάτοικος των Η.Π.Α αφού στο τεραστίου μεγέθους δάσος, Boise της πολιτείας του Αϊντάχο. Απλό, λιτό και τεράστιο το μήνυμα του λέει: «Jesus loves you»

3. Η.Π.Α – Η αλεπού της Firefox φτιαγμένη από… καλαμπόκι σε τεράστιο κτήμα

Εξι περίεργα σύμβολα που βλέπουμε μόνο μέσω του Google Earth
Στην πολιτεία Ορεγκον των Η.Π.Α μπορεί κανείς να συναντήσει τον πιο περίεργο σχηματισμό καλαμποκιών παγκοσμίως. Αυτό, διότι ο ιδιοκτήτης του τεράστιου κτήματος, φρόντισε να φυτέψει τις καλαμποκιές έτσι ώστε να παραπέμπουν στο λογότυπο της Firefox.

4. Αργεντινή – Μια καταπράσινη κιθάρα από κυπαρίσσια μέσα σε λιβάδι

Εξι περίεργα σύμβολα που βλέπουμε μόνο μέσω του Google Earth
Είναι το μοναδικό από τα εφτά σύμβολα του οποίου ο δημιουργός είναι γνωστός. Ο λόγος για τον Πέδρο Μαρτίν Ουρτέτα, ο οποίος φύτεψε 7.000 κυπαρίσσια σε σχηματισμό… κιθάρας, στη μνήμη της γυναίκας του. Η εικόνα της καταπράσινης κιθάρας πάνω στο λιβάδι είναι εντυπωσιακή.

5. Αγγλία – Το «ζωγραφιστό» λιοντάρι πάνω στο γρασίδι

Εξι περίεργα σύμβολα που βλέπουμε μόνο μέσω του Google Earth
Τριάντα μίλια βόρεια του Λονδίνου, στη πόλη Ντανστάμπλ της Αγγλίας βρίσκεται μια καλοσχηματισμένη ζωγραφιά λιονταριού. Ο λόγος της ύπαρξης του δεν είναι γνωστός, αλλά η όψη του είναι εντυπωσιακή.

6. Αίγυπτος – Το στροβιλοειδές σχήμα πάνω στην άμμο της ερήμου

Εξι περίεργα σύμβολα που βλέπουμε μόνο μέσω του Google Earth
Σε ένα σημείο της τεράστιας ερήμου της Αιγύπτου, υπάρχει χαραγμένο ένα περίεργο στροβιλοειδές σχήμα. Το εντυπωσιακό σχέδιο είναι δημιούργημα τριών καλλιτεχνών που συνεργάστηκαν με σκοπό να προκαλέσουν… απορίες στους χρήστες του Google Earth.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα