Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Προβλήματα ύπνου; Δοκιμάστε τα κρεμμύδια

Προβλήματα ύπνου;  Δοκιμάστε τα κρεμμύδια

Αντιμετωπίζεται χρόνιο πρόβλημα με τον ύπνο; Σύμφωνα με το Stanford Center for Sleep Sciences and Medicine , σχεδόν 1 στους 10 ενήλικες στις Ηνωμένες Πολιτείες υποφέρει από αϋπνία. Η αϋπνία μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας. Πρέπει να έχουμε καλή ποιότητα ύπνου τη νύχτα για να λειτουργούμε πλήρως κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Τρώγοντας και μυρίζοντας κρεμμύδια μπορεί να κάνει ένα άτομο να νυστάξει. Αυτό συμβαίνει επειδή τα κρεμμύδια είναι πλούσια σε L-τρυπτοφάνη,  ένα αμινοξύ το οποίο λειτουργεί ως φυσικό ηρεμιστικό.
Το L-τρυπτοφάνη είναι ένα από τα δέκα βασικά αμινοξέα που το σώμα δεν μπορεί να παράγει  από μόνο του, αλλά μπορούμε να το πάρουμε μόνο μέσω των τροφίμων. Υπάρχει μια μεγάλη έρευνα σχετικά με το L-τρυπτοφάνη για να επιβεβαιώσετε ότι βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.
Το L-τρυπτοφάνη είναι απαραίτητο για τη δημιουργία της μελατονίνης και της σεροτονίνης, δύο νευροδιαβιβαστών απαραίτητων για τον καλό ύπνο. Αυτές οι δύο ορμόνες συνεργάζονται: η μελατονίνη ρυθμίζει τον κιρκαδικό ρυθμό του σώματός σας, ενώ η σεροτονίνη ενημερώνει το μυαλό σας ότι είναι ώρα για ύπνο. Το τελικό αποτέλεσμα - πέφτετε για ύπνο γρήγορα!

Μέθοδος

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε ένα ωμό κρεμμύδι και να το μυρίσετε παίρνοντας 5-10 βαθιές ανάσες. Βάλτε το σε ένα γυάλινο βάζο ή σε μία τσάντα με φερμουάρ. Τοποθετήστε το στο κομοδίνο σας και μυρίστε το πριν πέσετε για ύπνο.

livingtraditionally

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα