Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Ασυνήθιστες αλλαγές στην ζωή μαςΚάποτε η πολιτική ήταν ιδεολογία και ήταν απαγορευτικό το να μετακινηθεί κάποιος σε άλλο κόμμα, το ίδιο συνέβαινε και στο ποδόσφαιρο, όποιος πήγαινε σε αντίπαλη ομάδα ίδιου μεγέθους ήταν κάτι περισσότερο από προδότης.

Έγιναν μερικές μεταγραφές στο παρελθόν, αλλά κυρίως με ποδοσφαιριστές που ήταν στο τέλος της καριέρας τους.

Η περίοδος Κοσκωτά, άλλαξε πολλά, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σταδιακά και στην πολιτική όπου οι μεταγραφές και οι συνεργασίες που άλλοτε θα θεωρούσε ο λαός τερατογένεση, τώρα συζητούνται καθημερινά.

Ποιος πλησίασε ποιον, το ποδόσφαιρο την πολιτική ή η πολιτική το ποδόσφαιρο, δύσκολο πια να το ξεχωρίσεις και στα δύο υπάρχουν εδώ και καιρό σημάδια σήψης.


Αλλαγές σε πολιτική και ποδόσφαιρο, με  μεταγραφές στην επικαιρότητα εδώ και αρκετό καιρό, το να πάει κανείς από το ένα άκρο στο άλλο θεωρείται φυσιολογικό από κάποιους. Βασική εξέλιξη η απέχθεια αρκετών και για τα δύο.
Ο φανατισμός ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο των Αραβικών χωρών, αλλά με μαεστρία προσπαθούν να τον ανεβάσουν κάποιοι που σταθερά κτίζουν θέσεις μέσα από τα περιθωριακά ΜΜΕ.

5 τραγούδια για αλλαγές που ξεχώρισαν τα τελευταία 45 χρόνια:

CHANGES-David BowieCHANGES-Black SabbathCHANGES-2Pac


CHANGES-Faul & Wad Ad Vs. PnauΕμείς δεν θέλουμε αλλαγές σαν κι αυτές που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και προτιμούμε αυτό το τραγούδι από το να ακούμε διάφορους πολιτευτές να φλερτάρουν με το μέλι και να φεύγουν από τα πλοία που δείχνουν ότι βουλιάζουν.

JUST THE WAY YOU ARE-Billy Joel


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα